Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman σωστά τα λες, αλλά αυτό ονομάζεται fan και λίγο πολύ όλοι είμαστε τέτοιοι, μιας ή περισσοτέρων developer. Ο τύπος που χαίρεται με το κακό του άλλου, και βλέπει ένα χόμπι σαν πόλεμο στα χαρακώματα, που σνομπάρει το οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με την εταιρία που υποστηρίζει, φανατισμένος και τυφλωμένος υπέρ της δικιάς του……πολυεθνικής ονομάζεται fanboy.

Τέλος πάντων, προσωπικά με την ανακοίνωση χάρηκα πάρα πολύ, όπως και πολύς λογικός κόσμος ακόμα, πολύ απλά γιατί αποτέλεσε έναν λόγο λιγότερο να σκάσουμε ένα μηνιάτικο για την αγορά μιας ακόμα κονσόλας, καθώς βγαίνει σε μια που είμαστε ήδη κάτοχοι. Νομίζω ο περισσότερος κόσμος γι αυτό χάρηκε, και λιγότερο με το σπάσιμο της αποκλειστικότητας για το γαμώτο.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• βασικά εσύ σκ'ατμαν πάρε ps3.ο λόγος;δες απλά πόσα rpg βγαίνουν ακόμα και σήμερα στο ps2.το γεγονός ότι η S-E στράφηκε προς τη Μ$ σε σημαίνει ότι θα το κάνουν κι άλλες εταιρείες.στην επόμενη γενιά βλέπουμε.και μια απορία.γιατί στην Ιαπωνία είναι PS3 exclusive;
      [/b]
      <strike>Καταρχην κανεις δεν ειπε κατι τετοιο αλλα οι δημοσιογραφοι μια ζωη θελουν να δημιουργουν ειδησεις παιζωντας με τις λεξεις. Η αληθεια ειναι οτι για τηνωρα δεν ανακοινωθηκε FFXIII στο 360 για japan. That&#39;s all.</strike>

Μπα, μλκς λεω, μη βαρατε ρε. Τελικα το ειπαν και σε ενα trailer, απολειστικα για PS3.
      Do a barrel roll!

Comment

• Παντως ο κυριοτερος λογος που η S-E βγαζει το FFXII και στο 360 ειναι η μικρη εγκατεστημενη βαση του PS3 κυριως στην Ιαπωνια ,δεν πιστευει οτι το παιχνιδι θα κανει τις πωλησεις που περιμενει και ειδικα σαυτην την γενια οι big-budget τιτλοι για να βγαλουν κερδος πρεπει να πουλησουν τουλαχιστον 2mil worldwide.Επισης η Sony σαυτην την γενια για καποιο λογο(blu-ray movies?)δεν ενδιαφερεται ιδιαιτερα για third-party exclusives.

Comment

• Για όποιον ενδιαφέρεται, μια <<σούμα>> της παρουσίασης της ΜS, ανέβηκε στην κεντρική σελίδα
          http://www.gamers-odyssey.com/index.php?op...id=141&Itemid=1

Y.Γ. προς Banjo-Kazοoie-καμμένους: stop & swop lives on
          Υ.Γ.2: κάτι που δεν σκέφτηκαν τα neogaf xbots: to FF versus XIII δε μένει αποκλειστικό για PS3;
          NDS themes

Comment

• Παντως ο κυριοτερος λογος που η S-E βγαζει το FFXII και στο 360 ειναι η μικρη εγκατεστημενη βαση του PS3 κυριως στην Ιαπωνια ,δεν πιστευει οτι το παιχνιδι θα κανει τις πωλησεις που περιμενει και ειδικα σαυτην την γενια οι big-budget τιτλοι για να βγαλουν κερδος πρεπει να πουλησουν τουλαχιστον 2mil worldwide.Επισης η Sony σαυτην την γενια για καποιο λογο(blu-ray movies?)δεν ενδιαφερεται ιδιαιτερα για third-party exclusives.
            [/b]

Ενω το 360 εχει ξεσκιστει στην Απωνια
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Υ.Γ.2: κάτι που δεν σκέφτηκαν τα neogaf xbots: to FF versus XIII δε μένει αποκλειστικό για PS3;[/b]
              Aυτό είναι μία καλή απορία, και εγώ την είχα αλλά δε μου δόθηκε απάντηση. Το θέμα είναι ότι ανοίγει το concept του Fabula Nova Crystallis, ίσως να εμφανιστεί κάποιο άλλο κομμάτι του project σαν αποκλειστικότητα στο Xbox 360.

Comment

• Altair, το Ps3 δεν ειναι Ps2 σε κανεναν τομεα, γιατι να ειναι κι εκει?
                Κριτηριο αγορας για εμενα ειναι ο αριθμος RPGs κ η ταση για εμφανιση κι αλλων/ Τα Metal gear, Gears κτλ δε με αγγιζουν (oχι πως θα με χαλαγε να τα παιξω). Και τα γεγονοτα λενε οτι το 360 εχει αρκετα (οχι πως εχει καποιον τεραστιο αριθμο) περισσοτερα RPGs ακομη και σε Imports (japanese)&#33; κι επιπλεον εχουν ανακοινωθει κι αλλα..
                Τεινω προς 360 παντως, δεν ειναι δεδομενο

Loggo, fan, fanboy το ιδιο κανει. Τo boy διπλα στη λεξη (fan) δεν νομιζω οτι ειναι ικανο να του δωσει αλλη υποσταση. Fanboy-ια ειμαστε λιγο-πολυ ολοι μας, συμφωνω, αλλα σε διαφορετικη κλιμακα γιαυτο κι εκανα ενα μικρο διαχωρισμο. Εξου κ οι διαφορετικες αντιδρασεις. Πολλες φορες σε αυτα τα θεματα παιζει ρολο κ η παιδεια/αγωγη που εχει ο καθενας, κοινωνικοτητα, ηλικια κτλ

Εχω την αισθηση πως μεχρι το τελος του χρονου, θα δουμε κι αλλα παραδοξα / καλο αυτο ;)
                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Ενω το 360 εχει ξεσκιστει στην Απωνια
                  [/b]
                  Δεν καταλαβες τη ειπα.Δεν εννοω οτι η S-E θα βγαλει το FFXII στο 360 για να πουλησει στην Ιαπωνια περισσοτερο(για αυτο αλλωστε ειναι PS3 exclusive στην Ιαπωνια),αλλα για να βγαλει περισσοτερο κερδος εξαιτιας του υψηλοτατου κοστους παραγωγης πρεπει να γινει multiplatform,οπως ολοι οι third-party τιτλοι στην τωρινη γενια.

Comment

• Kαλα η ειδηση ειναι τεραστια το ΧΙΙΙ στο 360 &#33;&#33; εμεινα οταν το δα μα καλα τι κανει η Sony.Προσωπικα καλυτερα για οσουε εχουν 360 αλλα θα θελα να ξερα αυτην την γενια γιατι τοσο διωξιμο στις third party απο τη Sony

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• Ένα ακόμη clue στη jrpg πορεία του 360 είναι η εταιρεία called Atlus...Έχει κυκλοφορήσει US το Operation Darkness,μέσα στον Ιούλιο κυκλοφορεί το Spectral Force 3 και τον Σεπτέμβρη το Zoids Assault.
                      Ας ελπίσουμε να ναι και region free.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Τα πράγματα από την μεριά μου είναι απλά.Ούτε fanboyισμοί,μήτε τα παίρνω όλα γιατί είμαι χομπίστας.Τα λεφτά για την απόκτηση μίας κονσόλας ή και κάθε παιχνιδομηχανής δεν βγαίνουν από την βρύση οπότε με ικανοποιεί απεριόριστα όταν μακροχρόνιες και μη αποκλειστικότητες σπάνε και έρχονται στην κονσόλα που διαθέτω ή τουλάχιστον αυτή που με ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό.Η είδηση του Final Fantasy XIII είναι ευχάριστη αν και δεν είμαι και ένθερμος υποστηρικτής της σειράς.Αναμένω περισσότερα <<σπασίματα>>.

Λεφτά και χρόνο για αγορά PS 3 ή Wii δεν έχω και ούτε σκοπεύω να διαθέσω ακόμα κι όταν θα είμαι ματσωμένος.Εδώ δεν μπορώ να δαμάσω το Xbox 360 με την ποικιλία τίτλων που διαθέτει και αναμένονται τρανταχτά ονόματα και θα σκεφτώ και την απόκτηση άλλης κονσόλας?
                        Τέλος είμαι και εναντίον της άποψης "παίρνω όλες τις κονσόλες που υπάρχουν και παίζω π.χ. 2 ή 3 τίτλους σε κάθε μία".Κάποτε το έκανα αλλά πια finito.

Για την παρουσίαση της Microsoft(προς το παρόν) δεν χρειάζεται να πω πολλά.Η Αγία Τριάδα πλησιάζει ενώ τα υπόλοιπα ακολουθούν κατά πόδας.

ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ...

Comment

• Χτες το βραδυ εμαθα για το FF13 στο 360 και χαρηκα παρα πολυ. Τωρα μπορουν κι αλλοι να ευχαρηστηθουν FF στο μελλον (αν φυσικα παει καλα το 13 στην κονσολα της Microsoft, που βασικα δεν βλεπω καποιο λογο γιατι να μην παει -εκτος αν ολοι οι FF fans ειχαν αγορασει ps3 επειδη νομιζαν θα ηταν το παιχνιδι exclusive εκει).
                          Ειμαι fan των FF, fan της SquareEnix&#33;&#33;&#33;

Και Ren&#33; Ελα να μιλησουμε ενα βραδυ στο msn να δεις πως θα γινεις αμεσως υποστηρικτης της σειρας, οχι απλα ενθερμος, αλλα καυτος
                          My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

• Εμενα δε με πολυενδιεφερε αλλα τωρα που το σκεφτομαι αφου θα παρω 360 θα του ριξω μια ματια, εστω το demo.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Το multiplatform Final Fantasy ήταν ιδέα με την οποία σπάγαμε πλάκα για καιρό αλλά, ειλικρινα, πιο πολλές πιθανότητες έδινα στην εμφάνιση του MGS4 στο 360 παρά σε αυτό.

Δεν ξέρω τι να πω...κακά τα ψέματα, οι αποκλειστικότητες είναι που δίνουν στη κάθε κονσόλα της ταυτότητα της αλλά με αυτό το ρυθμό στο τέλος πόσοι λόγοι-ανεξαρτήτως fanboyism-θα απομείνουν για να πάρει κανείς PS3?

Με τέτοιο ανταγωνισμό, δεν είναι να απορεί κανείς που οι hardware developers μειώνονται συνεχώς. Στα 90s ο καθένας, από τη Phillips μέχρι τη Atari, είχε τη δική του κονσόλα. Πλέον έχουν απομείνει ίσα-ίσα τρεις (για να μη πω δύο και φανώ κακιά).

Ξαφνικά τα σενάρια που συζητούνταν πριν χρόνια στο Gamepro- ένας hardware developer, μια ενιαία κονσόλα, όλοι οι υπόλοιποι φτιάχνουν software-δεν φαίνονται τόσο μακρινά και ισοπεδωτικά όσο τότε.

Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

• Προσωπικά πάντως δεν μπορω να πω οτι τρελάθηκα κιόλας με την παρουσίαση της ΜS&#33; Είδαμε ελάχιστο footage απο fallout, fable2, Banjo ενώ περισσότερο βάρος δόθηκε σε ποιο casual (ας μου επιτραπεί η έκφραση) παιχνίδια/εφαρμογές (λογικό). Για τα Αβαταρς παρότι δεν μου γεμίζουν το μάτι μπορώ να πω οτι έχει γίνει πολύ σωστή και προσεγμένη δουλεία και θα συμφωνήσω με τα παιδιά που είπαν οτι η MS έκανε αμέσως αυτό που η Ν έπρεπε να είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό.
                                Τέσπα, έσκασε η ΒΟΜΒΑ στο τέλος και τα σπασε όλα&#33;&#33;
                                Ποιο πολύ απο όλα παντως γούσταρα Gears2&#33;

Y.Γ Παίζει το κοινο να ήταν το ποιό ξενέρωτο που έχω δει στην ζωή μου&#33; και σε εκκλησία περισσότερη βαβούρα γίνεται
                                I attack sharks
                                when i smell them bleed
                                I dont go swimming
                                water just wants to be around me.

Comment

Working...
                                X