Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απειχα απο το σπιτι μου για δυο μερες και δεν ειχα προσβαση μεχρι πριν απο λιγο.Μολις εμαθα το νεο...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Poor PS3 fanboys must be wetting their pants over this! .

Πλακα κανω παιδες ηρεμια, δεν ειμαι τοσο απανθρωπος να στριβω το μαχαιρι στην πληγη (or am I)? ;)

Το ευχαριστο ειναι πως ακομα περισσοτεροι χρηστες θα μπορεσουν να απολαυσουν εναν αξιολογο τιτλο...ολα τα υπολοιπα ειναι αντιληψεις ανυπαρκτων ατομων.Κατι αναλογο ειχε γινει και με το DMC4...θυμαται κανεις εκεινο το petition-ξεφτιλα;;;

ΥΓ:Ωρε για το FFXIII μιλαω...μηπως δε το καταλαβε καποιος;;;
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

• Είναι απίστευτο πραγματικά πως μία είδηση έφερε τα πάνω κάτω σε ένα φαινομενικά ήρεμο καλοκαίρι...Έστω στο gaming χώρο.

Παιδιά μπείτε στο neogaf forum στο θέμα για το FF XIII on 360...Σε μία μέρα έχει φτάσει τις 60(το πρωί τουλάχιστον που τσέκαρα)σελίδες.Και πού να δείτε και τι γράφουν...Κάθε καρυδιάς καρύδι ειλικρινά. Aλλά έχει μερικά υπέρχοχα gifάκια. ^_^
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Περιμένουμε την Ν τώρα. Βέβαια μετά τα χτεσινά το μόνο που θέλω να δω είναι την απάντηση της Sony.

ΥΓ: Λέτε να πάρω το ΧΙΙΙ και στις δύο κονσόλες ; Ένας die hard (retard) FF Fan πρέπει να το παίξει και στις δύο lol xD .

Comment

• Τι σου προτείνω...
          Δυο HD δίπλα δίπλα στη μία το 360 στην άλλη το ps3.
          Προχωράς ταυτόχρονα και παρατηρείς διαφορές.Βέβαια από την άλλη μέχρι το 2009 έχουμε χρόνο.
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Eγω θα το παρω το ΧΙΙΙ και για τις 2 κονσολες (burned)

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

• πιστεύω θα έχουν πλάκα οι συγκρίσεις εκατέρωθεν όταν θα προσπαθούν να ξεψειριάσουν τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων

άντε 6 λεπτά μείνανε για της N...
              και 2,50 ώρες για της Sony

Παιδια μια χαρη θελω αν γινετ
              βαλτε λινκ με τα βιντεο απο τα games και των πρεσ κονφερανς σε αυτο το θρεντ οταν ειναι διαθεσιμα
              γιατι εδω που ειμαι δεν εχω δικο μου ιντερνετ
              ετσι οταν μπορω και μπαινω να βλεπω τι παιζει και να μην χρειαζεται να ψαχνω γοα ωρα

thx[/b]
              will do, απλά σε όσα games έχουν δικό τους τόπικ, θα μπει εκεί το αντίστοιχο Ε3 trailer
              NDS themes

Comment

• άντε 6 λεπτά μείνανε για της N...
                και 2,50 ώρες για της Sony
                will do, απλά σε όσα games έχουν δικό τους τόπικ, θα μπει εκεί το αντίστοιχο Ε3 trailer
                [/b]
                IRC It ppl&#33;~

Comment

• ρε παιδιά γιατί δεν παίζει σε μένα το gamespot?

Comment

• http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html

download τον player και εισαι jet.

Comment

• many thanks mate, i owe you a beer.

Comment

• ubicrap δείχνει το shaun white snowboard
                        NDS themes

Comment

• Περι τακτικης τωρα , αριθμων κλπ αλλα πολυ θεος αυτος ο Iwata&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Comment

• η zelda team είναι &#39;hard a work&#39;
                            μη μου το λες...
                            NDS themes

Comment

• αυτή η κίνηση με το χέρι που κάνει είνα πολύ σέξι .

edit:
                              περί animal crossing.

Comment

• Ε ρε και να πει Ζελντα&#33; Θα το αφιερώσω στον παρταλοboy με αγάπη&#33; (Αν και δεν το βλέπω&#33;)

Καλα ρε, με παιχνίδι της ubi ξεκίνησε?? Ρε Ν γμτ&#33;
                                I attack sharks
                                when i smell them bleed
                                I dont go swimming
                                water just wants to be around me.

Comment

Working...
                                X