Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Η conference της Nintendo δεν ήταν καθόλου φιάσκο.
[/b]
Έχω το Wii από όταν βγήκε και περίμενα πως και πως να δω κάτι.. αυτό που είδα ήταν μια σαχλή και έναν μαστούρη σνοουμπορντά που γελούσε κάθε δύο δευτερόλεπτα.. Το animal crossing προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν για το DS ή το Wii και το Wii motion plus είναι κάτι το οποίο θα χρυσοπληρώσουμε και θα έπρεπε να είχε η κονσόλα από την αρχή. Μάθαμε ότι οι ομάδες των Mario & Zelda δουλεύουν σε νέα project, λες και θα χασομερούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα νέο τόσο καιρό.. Για πες ρε συ Loggo τι σου άρεσε γιατί κι εγώ είχα μεγάλες προσδοκίες και στο τέλος αναρωτιόμουν γιατί στο καλό έκατσα και το είδα αυτό το πράγμα.
ego perimeno ta exis resident evil 5,silent hill 5,alan wake,fatal frame 4,siren 3,tomb raider underworld, fable 2,gears of war 2,splinter cell conviction,prince of persia,fallout 3,crysis warhead,far cry 2,final fantasy 13,god of war 3,killzone 2, resistance 2,dead space,cryostasis(pc)left for dead,
ego perimeno ta exis resident evil 5,silent hill 5,alan wake,fatal frame 4,siren 3,tomb raider underworld, fable 2,gears of war 2,splinter cell conviction,prince of persia,fallout 3,crysis warhead,far cry 2,final fantasy 13,god of war 3,killzone 2, resistance 2,dead space,cryostasis(pc)left for dead,
[/b]
Ola ta ekpaideftika prosxolikis ilikias games.lol.
Plaka kano sxedon ta misa ta perimeno kai ego
Born From Darkness...Raised By Light....
My Wrath Shall Be Cast Upon My Enemies Like Rain Pouring From Heaven Official O.G.C Member
Απο Νιντεντο δεν περιμενω απολυτως τιποτα, παρα μονο ισως το remake του FFIV για το DS. Περαν τουτου ουδεν.
Απο XBOX εχουμε πραμα να περιμενουμε. Πιο πολυ με ιντριγκαρει το Gears 2, το οποιο βλεπω να παιρνει την θεση του HALO ως το φοβερο και τρομερο franchise της κονσολας, κατι το οποιο δεν ειναι καθολου μα καθολου κακο. Ενω λοιπον υπαρχουν πολλοι αξιολογοι τιτλοι, νομιζω πως το Gears 2 θα ειναι το πιο καλοπουλημενο παιχνιδι της κονσολας τα Χριστουγεννα.
Τωρα το PS3. Επιμενω να θεωρω το Resistance παραφουσκομενο franchise. OK, καλο shooter αλλα μεχρι εκει. Το κακο ειναι οτι το αδικει πολυ το χειριστηριο της κονσολας, επιμενω πως τα triggers του 360 ειναι ιδανικα για shooters. Εαν θα επρεπε να διαλεξω οπωσδηποτε εναν τιτλο για το PS3 αυτος θα ηταν μαλλον το Resi 5. Ναι ναι, ξερω, βγαινει και στο 360, αλλα εκει οπως ειπα προτειμω το Gears 2. Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι, το Little Big Planet παιζει να ειναι το sleeper hit της χρονιας για την κονσολα, αλλα θα επικεντρωθω στο πιο hardcore μερος του gaming σωματος μου και θα πω το Resi 5.
Στο PC τα σχεδον γνωστα, με StarCraft II να μας εχει φαει την ζωη. Κι ομως, περιμενω πως και πως το Mirror's Edge, το οποιο θα ειναι μαλλον το sleeper hit του gaming για το 2008.
Μιας και ειπαμε για sleeper hits, πιο πιστευετε οτι μπορει να ειναι το sleeper hit της χρονιας; Κατσε να δω αν παιζει παρομοιο θεμα και αν οχι θα το κανω εγω!....μουχαχαχαχα...
Red Steel 2
MadWorld
Sonic and the Black Knight
Sonic Unleased
Wario Land 4:Shake it
Tomb Raider:Underworld
Little King Story
Rune Factory:Frontier
Arc Rice Fantasia
Tales of Symphonia:The Dawn of a New World
Final Fantasy Chronicles:The Crystal Bearers
Project Zero:The Mask of The Lunar Eclipse
Resident Evil(Wii Project μπορεί να είναι και το 5)
Street Fighter IV(άμα βγεί)
Castlevania Judgement
Fragile
Trauma Center:New Blood
Rygar:The Battle of Argus
Conduit
StarWars:The Force Unleased
Sky Crawlers
Spyborgs
PES 2009
DS
Pokemon Platinum
Dragon Quest Remakes
Dragon Quest IX
Tales Of Innocence
Tales Of Heart
Soma Bringer
Rondo of Swords
Etrian Odyssey II
Ace Prosecutor: Miles Edgeworth
Luminus Arc II
Fire Emblemragon of Darkness and The Sword of Light
Trauma Center:Under the Knife II
Glory of Hercules: Proof of Spirit
Sigma Harmonix
Disgaea DS
Flower,Sun and Rain
Sonic Chronicles:The Dark Brotherhood
World Destruction
RIZ ZOAWD
Chrono Trigger
Avalon Code
PC
Diablo III
StarCraft II
World of WarCraft:The Warth of the Lich King(expansion)
Μετα απο 7 μηνες αποχης απτο "αθλημα"(φανταρος γαρ) εφτιαξα σημερα μια προχειρη λιστα (την ωρα της πρωινης αναφορας ταγματος ) με τα games που θα θελα να παιξω/λιωσω οταν επαναπατριστω τον ιανουαριο
WII
Red Steel 2 ( μονο και μονο επειδη λενε πως θα ειναι συμβατο με το motion plus οποτε αυτη τη φορα εχω πολυ υψηλοτερες προσδοκιες για την συμπεριφορα του remote στο παιχνιδι )
dead rising
conduit
wii sports resort
medal of honor heroes (ακομα να το παρω, αληθεια το παιζει κανενας online πια στην ευρωπη ? μονο στο psp ενος κρητικου το εχω δει )
PC
CoD5
GTA IV
Ground Branch ( απτους δημιουργους των πρωτων rainbow six και ghost recon )
dead space
divine 2
fallout 3
farcry 2
crysis warhead
GRID
NFS undercover
Flatout Carnage
Stalker : Clear Sky
Mass Effect
Brothers in arms hell's highway
fable 2
operation flashpoint 2
armed assault 2 ( ακομα καλα καλα δεν εχω κανει setup το 1 )
battlefield heroes
quake live
Nintendo DS ( λεω να παρω ενα απτο ebay οσο πιο φθηνα γινεται τωρα που γινομαστε τελευταια σειρα στο νησι )
mario 64
mario kart DS
zelda phantom hourglass
MOON
FINAL FANTASY IV
GUITAR HERO ON TOUR
METROID HUNTERS
και να φανταστει κανεις πως πριν παρουσιαστω ειχα αρχισει να αφηνω τα games σιγα σιγα, τι να κανω ? με παρασερνουν οι συναδελφοι μου που ειναι συνεχεια με ενα psp στο χερι
Ακομα και αν ειναι στη γνωριμη συνταγη των τελευταιων τεσσαρων 3d Zelda;
Για μενα τεινει να γινει αδιαφορη η σειρα μετα το ξενερωμα που εφαγα με το ΤΡ.
Δεν τα λεω με διαθεση για flaming κτλ, αλλα μια ανανεωση χρειαζεται επειγοντως, ποσο μαλλον ενας ζωντανος κοσμος.
Δεν τα λεω με διαθεση για flaming κτλ, αλλα μια ανανεωση χρειαζεται επειγοντως, ποσο μαλλον ενας ζωντανος κοσμος.
[/b]
Αυτό το έχεις τρίτη φορά μέσα σε δυο τρεισ μέρες..μία με το Tatsunoko, μία για τους κατόχους μόνο Wii και μία τώρα.... Μήπως τελικά κάνεις flaming?? :icon_twisted: :icon_twisted:
Πάντως για μένα, τώρα έχουμε de blob, μετά Disaster και μετά σίγουρα Guitar Hero...
A και για μένα αυστηρά και μόνο, TP>Οkami>>>>>>>>.OoT...
Μην πετροβολήσετε!!
Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
Ακομα και αν ειναι στη γνωριμη συνταγη των τελευταιων τεσσαρων 3d Zelda;
Για μενα τεινει να γινει αδιαφορη η σειρα μετα το ξενερωμα που εφαγα με το ΤΡ.
[/b]
Όλα κι όλα έχουν κυκλοφορήσει 4 διαφορετικά 3D Zelda. Oot, MM, WW και TP σε διάστημα δέκα χρόνων και με σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.
Τι να πούν όλα τα υπόλοιπα series που υπάρχουν στην βιομηχανία που κυκλοφορούν ένα παιχνίδι ανά έτος με ελάχιστες διαφορές.
Και για να μην παρεξηγηθώ εννοείται ότι θέλω κάτι ολοκαίνουριο από το νέο Zelda, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κανείς δεν μιλάει για ανανέωση σε όλες τις υπόλοιπες σειρές videogames;
@Ormion: γιατι τα zelda "δοξαζονται" ως μια απο τις καλυτερες σειρες που εχουν δημιουργηθει ποτε και εχουν ενα μεγαλυτερο ειδικο βαρος κακα τα ψεματα. Οταν η EAD κανει κατι διαφορετικο οσο ηταν και το concept του SMG σε σχεση με το 64 τοτε το ξανασυζηταμε. Αν ξαναδω Zelda με τεραστιους αδειους κοσμους και μηδαμινο interactivity τοτε δε θα ασχοληθω καν.
Ακριβώς.Κακα τα ψέμματα αν και δεν έχω πλέον Wii,μόλις (αν) βγει το νέο Zelda στην κονσόλα σίγουρα καποιου φίλου μου την κονσόλα θα δανειστώ.Απλά πραγματικά εύχομαι να μην είναι πάλι ...μία απ'τα ίδια...
@ΜαθητήςΕνΑγωνία:Εσένα ίσως σου φανηκε ετσι,γιατί προφανώς...ΙΣΧΥΕΙ!Απλά το ένα βγήκε το 98,το άλλο το 2006.Αν το σκεφτείς έτσι,OOT>>>>>>>>>>>TP.
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment