Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εκτός από τα στάνταρ Witcher 2, Mass Effect 2, Dragon Age (όχι και τόσο), προσθέτω και το Alpha Protocol της Obsidian. Κατασκοπικό RPG? Με καινοτομίες στο gameplay και μυστήριες plot twists και επιλογές? Μη μου πείτε ότι δε σας ψήνει...
Προσθήκη - BRUTAL LEGEND!!!! ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ!!!!
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Super Mario Galaxy 2
Mass Effect 2
Alan Wake
Heavy Rain
Perfect Prosecutor
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Στο 360 δεν με επειγει κατι και προσωπικα ξερω πως σε κανα χρονο παλι θα κατσω να παιξω καποιο παιχνιδι home console με την ησυχια μου (προνοει ο στρατος για την τσεπη μου), αλλα οπως και να χει πιστευω πως θα υπαρχουν επιλογες για τους κατοχους 360. Με τα exclusivities καπου χασαν τη μπαλα, αλλα οκ δεν εχουν ολοι και τις 3 κονσολες. Παλια βλεπαμε πολλα timed exclusives στο 360..
Βασικα και τωρα ισχυει αυτο, εστω και σε μικροτερο βαθμο, απλα η Sony εχει επενδυσει πολυ σε 1st/2nd parties σε αντιθεση με τη MS που αντι να βρει καμια σοβαρη εταιρεια εδωσε ενα σκασμο λεφτα για το φαντασμα της Rare.
Ερχονται διαφορα παντως exclusive ή μη, οπως Alan Wake, Bioshock 2, Mass Effect 2, Forza 3, Bayonetta (λογικα θα ειναι η καλυτερη εκδοση), Lost Planet 2, Dead Rising 2, Tekken 6, Dark Void, FF XIII...
Λειπει το system seller, αλλα για να μην κανω και γενικευσεις να πω οτι εγω προσωπικα με καποια απ' αυτα θα βγαζα ανετα αυτο και ολο το επομενο ετος. Αν υπηρχε ξηρασια ισως να σκεφτομουν να παρω κι αλλη κονσολα, αλλα οκ καποια πραγματα ειναι και θεμα χρονου. Οταν δεν προλαβαινεις τη 1 κονσολα, τι νοημα εχει και να τις εχεις ολες (τι το περασαμε, pokemon; ).
Συν τοις αλλοις εγω πονταρω πολυ σε DLC games και εκει δεν εχουμε δυστυχως ιδεα του τι ερχεται σε κανενα format, αλλα για μενα ειναι ενα πολυ γερο selling point και για την ωρα αν θα θελα κατι απο το PS3 αυτο παραμενει το Wipeout .
Egw pantws den tha exana tis elpides mou toso efkola gia opoiodhpote systhma, entaksei twra twra mporei na mhn vgei kati, omws tha vgei kapoia stigmh, paixnidia na exoume na paizoume kai proswpika den me noiazei to pou akrivws vgainoun
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Αν υπηρχε ξηρασια ισως να σκεφτομουν να παρω κι αλλη κονσολα, αλλα οκ καποια πραγματα ειναι και θεμα χρονου. Οταν δεν προλαβαινεις τη 1 κονσολα, τι νοημα εχει και να τις εχεις ολες (τι το περασαμε, pokemon; ).
Σε αυτο εχεις δικιο.Πλεον δε χρειαζεσαι και δευτερη κονσολα οπως παλια.Αν εχεις 360 ή PS3 εισαι καλυμενος(το wii παιζει μπαλα μονο του).Δεν ειναι οπως παλια που αν ηθελες fps και καλα γραφικα επαιρνες ΚΑΙ xbox π.χ.Τωρα τα εχεις ολα σε ενα συστημα,εξαλλου και οι δυο εχουν exclusives αλλα και τα σχεδον ολα τα νεα games ειναι multi στις μερες μας.Καλο για μενα αυτο.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Καλά προφανώς και αστειεύομαι παιδιά, ελπίζω να μη με πήρε κανείς στα σοβαρά (όπως και αν ακούγεται αυτό ). Σαφώς και υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα βγουν και στις δύο κονσόλες και θα μπορούσε να τα χαρεί ο καθένας σε οποιαδήποτε. Ένας κάτοχος (και μη) όμως και των δύο συστημάτων πιστέυω ότι βλέπει ξεκάθαρα την ανωτερότητα του PS3 την περίοδο αυτή (όσον αφορά τις retail κυκλοφορίες πάντα). Όπως και να το κάνουμε, τα multiplatform είναι multiplatform, οι αποκλειστικότητες κάνουν τη διαφορά.
Ένας κάτοχος (και μη) όμως και των δύο συστημάτων πιστέυω ότι βλέπει ξεκάθαρα την ανωτερότητα του PS3 την περίοδο αυτή (όσον αφορά τις retail κυκλοφορίες πάντα). Όπως και να το κάνουμε, τα multiplatform είναι multiplatform, οι αποκλειστικότητες κάνουν τη διαφορά.
Δεν ισχυει αυτο, ο καθενας μπορει να μιλαει για την παρτυ του και τις προτιμησεις του αλλα κανεις δεν ειναι σε θεση να εκφρασει τους υπολοιπους.
Για μενα περισσοτερο αναμενομενο ειναι το Forza 3 το οποιο μαλλον δε σε ενδιαφερει καθολου. Γι αυτο ειπα ο καθενας μπορει να μιλαει για τη παρτυ του μονο.
Online shopping for Import Video Games, Digital Codes, iTunes Cards, Mobage & PSN Cards, Movies, Music, Electronics, Computers, Software, Books, Apparel, Personal Care, Toys & more.
Online shopping for Import Video Games, Digital Codes, iTunes Cards, Mobage & PSN Cards, Movies, Music, Electronics, Computers, Software, Books, Apparel, Personal Care, Toys & more.
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Comment