Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναμενόμενα Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Και εγώ έχω κακό προαίσθημα φίλε μου. Μακάρι να πέφτουμε έξω.
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Mono i ntalika kai to little spinach pie tou leipei...
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari View Post
        Mono i ntalika kai to little spinach pie tou leipei...

3P1C!!!!!11
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Ναι ναι έπικ3!ιΙ^ Ρε άντε γεια Somari που θα μας πουλήσεις και μούρη! Ο δικός σου ο αρχιμουτσούναρος από κάτω είναι καλύτερος Azrael;;;

Πέρα από την πλάκα ο Μάξυ είναι καραφλός οπότε μάλλον ο Somari θα βρει άλλο τυπά να τον παρομοιάσει...

The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Εγω παντως δεν πιστευω οτι θα ειναι πατατα
            εχω εμπιστοσυνη στην R*
            ασχετα με το οτι εχουμε δει ως τωρα δεν θυμιζει σε τιποτα Max Payne

Comment

• Μεγ Πώνος = Σκοτεινό νουάρ σκηνικό με τσιγάρα και χιόνια και κόμικ στριπ ελαιογραφίας και μουσική καταθλιψάρα και υπόγεια σπιτιών και άδειοι δρόμοι.-
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Εγω αυτο που λεω ειναι οτι μπορει να μην εχει καμια σχεση με Max Payne αλλα αυτο δεν σημαινει κατι για την ποιοτητα του γενικοτερα σαν game

Comment

• X360 Exclusives: Halo ODST,Splinter Cell Conviction,Alan Wake.
                  Multiplatform: Dante's Inferno,Brutal Legend,Bayonetta,Borderlands,Rage,Fallout Pilgrim Edition.
                  Carpe diem

Comment

• Ohhhh come on...
                    Τι σχέση έχει αυτός με τον απο πάνω;

Comment

• Κοιτα περασαν τα χρονια συμφωνα με την ιστορια του παιχνιδιου και γερασε.Βλεποντας τις εικονες...ρε σεις...μηπως ειναι Ελληνας;;;
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Aπο ΧΒΟΧ περιμενω τα εξης:

Forza 3 (day 1 buy)
                        Brutal Legent ( μπορει και για ps3, αλλα η μεταλια θελει και θορυβο κονσολας, τι να κανουμε;!!!! )
                        ΝΒΑ2Κ10 (το 9 το αφησα, αν το 10αρι ειναι και 10αρι στον βαθμο που προβλεπεται να ειναι, πολυ δυσκολα θα το ξανααφησω)

Για PS3

Uncharted 2 (λογικο, ποιος δεν το περιμενει αλλωστε; Σιγουρα ομως θα περιμενω να πεσει η τιμη του πρωτα, αν και δε το βλεπω και τοσο σιγουρο αυτο, μετα την επιτυχια του 1)

Για DS το Zelda: Spirit Tracks μαλλον θα γινει το τριτο παιχνιδι που θα αγορασω για την κονσολα.

Τελος, για το PSP το μονο το οποιο μου κινει το ενδιαφερον ειναι το Persona, απλα και μονο επειδη εχω ακουσει πολυ καλα λογια εδω μεσα για την σειρα και τιποτα παραπανω. Ας μην ειναι μονο τοσο βαρετο οσο και το FF Tactics, γιατι δε θα την παλεψω...

Γενικα μεχρι τα Χριστουγεννα δεν υπαρχουν τα απιστευτα παιχνιδια που περιμενουμε οπως αλλες χρονιες. Το Modern Warfare 2 ισως να ειναι too much για μενα, τα 2 God of War τα εχω originale στο PS2, κατι Assassin's Creed 2 και GTA Stories θα περιμενω αρκετα για να κρινω εαν θα πρεπει να τα παιξω (και αν δεν μου ερθουν κατακεφαλα απο κανεναν gaming angel, μπας και γλυτωσω κανενα φραγκο), για το DS και το PSP δεν παιζουν και πολλα πραγματα για μενα, γενικα λιγα και καλα. Ασε που εχω και ενα καρο αλλα παιχνιδια που περιμενουν υπομονετικα για να παιχθουν.

Μονο το WipeOut που θα βγει σε Blu-ray με κοκκαλωνει λιγο... Γαμω τα online shopping μου γαμω...
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Ας μην ειναι μονο τοσο βαρετο οσο και το FF Tactics, γιατι δε θα την παλεψω...
                          Aντί να τα λες αυτά εγώ λέω να κάτσεις και να παίξεις κανά game. Συγνώμη κι όλας αλλά κρίνεις ένα παιχνίδι που ίσως έχει το καλύτερο script που γράφτηκε ποτέ για videogame (μη μιλήσω για βάθος σεναρίου και gameplay) από μία, το πάρα πολύ, 10ωρη απασχόληση. Αμφιβάλλω αν τελείωσες και το πρώτο (εχεμ εισαγωγικό) κεφάλαιο. Για να μην αναφερθώ στο προφανές (είναι RPG = ώρες, ενασχόληση, εν γένει πρόκληση και τα συναφή).

Comment

• Kala mhn ta perneis
                            Eksalou h ekdosh gia PSP htan kai poly argh.
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Εχω φτασει αρκετα μεσα στο παιχνιδι, και chocobo εχω παρει, και γενικα ενα 40ωρο το εχω ριξει στον τιτλο. Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι βαρετος, ισως γιατι δεν μου ταιριαζει το στυλ (αν και δεν εχω κανενα προβλημα και τα παω καλα στο παιχνιδι), ισως γιατι ειμαι εγω περιεργος.

Δεν μιλησα καθολου για το σεναριο, το οποιο ειναι οντως παρα πολυ καλο. Αυτο δεν παει να πει ομως οτι το παιχνιδι σε κραταει κιολας... Μου αρεσε, δε λεω, το ασχοληθηκα. Απλα πιστευω οτι υπαρχουν και παιχνιδια που σε κραταν πιο πολυ με το στυλ και το gameplay τους...
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Βασικα αυτο λεγεται γουστο και θα μπορουσες πιο απλα να σκεφτεις πως μαλλον δε σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια, οποτε ασε τα jRPGs στην ακρη και παιξε ο,τι γουσταρεις και σε ευχαριστει εσενα στην τελικη.
                                Στο 40ωρο θα πρεπε να σαι προς το τελος και imo ειναι παραπανω απο παραλογο να το αφησει κανεις εχοντας φτασει ως εκει και εχοντας δει να γινονται Σοδομα και Γομορα.

Εισαι σιγουρος πως εχεις παιξει τοσο πολυ; ..

Comment

Working...
                                X