Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναμενόμενα Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mα Adction Adventure εν έτει 2006 με dialogue bubbles?
    [/b]
    Συμφωνώ και επαυξάνω.
    Πολλά πρέπει να αλλάξουν στα Ζέλντα.
    Να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στα Ζέλντα όμως την ώρα που η λέξη ανανέωση είναι σχεδόν άγνωστη στις περισσότερες σειρές.
    Αυτό θέλω να πω

Anyway peace. Sorry για το off topic

Comment

Καλά δεν είναι τα dialogue bubbles το πρόβλημα.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Το προβλημα ειναι το "τουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ" που ακουγεται οταν μιλαει καποιος και του "τλουανκ" στο τελος που πατας το Α.
        Do a barrel roll!

Comment

Μαζί σου, θα έλεγα ότι είναι το ίδιο ή και λιγότερο εκνευριστικό από το ?χουμπουχουμπου? του εξαιρετικού κατ’ άλλα Okami. Η λύση σ’ αυτό κατ εμέ, ειδικά στο Zelda είναι μια fiction language στα πρότυπα του Panzer Dragoon, ούτε "τλουανκ", ούτε αγγλικό voice acting.

Παρόλα αυτά επιμένω ότι αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα του Zelda (και του Okami), το οποίο είναι στο απυρόβλητο, καθώς πολύς κόσμος αγνοεί με τρομακτική ευκολία πως ο τίτλος της Capcom διέπεται από τα ίδια προβλήματα, ή μάλλον αδυναμίες, που διέπεται κι ο τίτλος της Nintendo.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

FANBOY MODE ON

το okami δεν έχει προβλήματα και αδυναμίες.μέχρι και οι ήχοι στους διαλόγους δε με ενοχλούν καθόλου.
            το λέω για τελευταία φορά μπας και καταλάβετε(αλλιώς θα το ξαναπώ )

Okami (the Best Game ever)>>>>>>>>>>ALL

B) B) B) B) B)

FANBOY MODE OFF

edit:κάποιες μικρές αλλαγές για να γίνουν πιο εμφανή κάποια πραγματάκια στους συμπαθέστατους μοντοκράτορες ;)
            Carpe diem

Comment

Αυτα δικαιωμα σου να τα πιστευεις και μπορει να τα πιστευεις ακομα και οταν αποκτησεις καποιο μετρο συγκρισης, πχ τα Zelda που λες πως δεν εχεις τελειωσει κανενα, αλλα ως τοτε συγκρατησε λιγο τον ενθουσιασμο αυτον.
              Φιλικα το λεω, sorry for being harsh.

Comment

Final Fantasy - Crystal Chronicles - Crystal Beares (Wii)

To μονο παιχνιδι που με απασχολει σοβαρα τον τελευταιο καιρο αλλα παραλληλα διατηρω πολλες επιφυλαξεις. Την προηγουμενη φορα που περιμενα εναγωνιως ενα Wii RPG αποδειχτηκε μετριο ~δε λεμε ονοματα~ , επιπλεον τα trailer videos που εχω δει με προβληματιζουν για τη φυση/περιεχομενο του παιχνιδιου. Αν προσθεσει σε ολα αυτα κανεις και το γεγονος πως τα Crystal Chronicles δε διακρινονται για την ποιοτητα τους...εχμμ... Τεσπα, θα ειμαι θετικος. Οι μασκες θα πεσουν συντομα και δειχνει υποσχομενο.
                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Eγώ αυτά που περιμένω είναι τα παρακάτω:

Demon's Souls
                  Ratchet and Clank Future A Crack in Time
                  Uncharted 2 Among Thieves
                  Heavy Rain
                  Final Fantasy XIII (+ Versus)

Dragon Quest IX

Το Xbox 360 πραγματικα δεν ξέρω τι να το κάνω, δεν υπάρχει τίποτε απολύτως που να θέλω να παίξω σε αυτό.

Comment

Ε οχι Evans, οτι θα εκανες κι εσυ stealth trolling δε το περιμενα (j/k)

Κατσε να βγει το Perfect Dark να καουμε ομαδικα online, retro way.
                    Do a barrel roll!

Comment

Εντάξει υπάρχει και το FF XIII που θα το πάρω και στα δύο μηχανήματα . Πάντως για ODST δε με βλέπω.

Comment

Γιατι FF13 και στα 2; (περα απο το γιατι μπορω ελπιζω να αλλαζει και τπτ αλλο ).

Comment

Παιρνει και trophies και achievements.
                          Do a barrel roll!

Comment

σε δεύτερη μοίρα κανά metal gear solid rising, castlevania lords of shadow για την cultίλα, metroid m και ίσως και το L4D2.

Comment

Kαίγομαι για Perfect prosecutor (όπως όλοι )

Comment

Kι εμενα μονο αυτο μου ρθε στο μυαλο σαν κατι πραγματικα αναμενομενο.
                                Κατα τ' αλλα δεν εχω τιποτα κατα νου που να με καιει οντως.

Comment

Working...
                                X