Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναμενόμενα Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aυτο το παραπανω ισχυει.Οι περισσοτερες κυκλοφοριες για το 360 πλεον ειναι multi.Ομως αν καποιος ειναι τρελος με τα Halo ή το Forza δε τον νοιαζει αυτο.Εγω π.χ περυσι που πηρα το PS3,υπηρχε ενα MGS4 που ηταν σχεδον μονο του απεναντι στο 360.Στα δικα μου ματια ομως αυτο εφτανε.Ολοι οσοι ποσταρατε ειχατε τα points σας.
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Συγγνωμη Scatman αλλα ο Evans ειπε αλλο πραγμα.
      Ένας κάτοχος (και μη) όμως και των δύο συστημάτων πιστέυω ότι βλέπει ξεκάθαρα την ανωτερότητα του PS3 την περίοδο αυτή (όσον αφορά τις retail κυκλοφορίες πάντα). Όπως και να το κάνουμε, τα multiplatform είναι multiplatform, οι αποκλειστικότητες κάνουν τη διαφορά.
      Κι εσυ πανω σε αυτο συμφωνησες. Κανω λαθος;

Η ποσοτητα δεν εχει να κανει με το παραπανω. Ο καθενας θα παρει τα παιχνιδια που θελει.

ΥΓ: Δε διαφωνω στο οτι ποσοτικα το PS3 υπερεχει σε αποκλειστικοτητες.
      Do a barrel roll!

Comment

δεν ειπε κατι τελειως διαφορετικο. Μιλαει για αποκλειστικοτητες αυτην την περιοδο κι εβαλε προσωπικα σχολια του μεσα στην προταση (στη 2η).

Εγω ενισχυω την προταση (1η) του διδοντας τις λιστες του Play-Asia και λεγοντας πως η λιστα του PS3 εχει πιο εντυπωσιακα/εμπορικα ονοματα μεσα.

Ραμπαρτερ, επαναλαμβανω ποσοτικα περισσοτερες αποκλειστικοτητες. Δεν κανουμε συγκριση κονσολων. Ο καθενας μπορει να το μεταφρασει οπως θελει. Αλλος να πει η ποσοτητα exclusives κανει τη διαφορα, αλλος να μεινει αδιαφορος κτλ . Εδω ναι, κολλαει η προσωπικη προτιμηση

Εξαλου κοιταζοντας κανεις τις λιστες του Play-Asia , θα δει οτι μαζι με τις επανακυκλοφοριες, το xbox360 μεχρι τις αρχες του 2010, θα παρουσιασει περισσοτερους τιτλους
        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Βασικά γιατί πρέπει να εξηγώ τα λόγια μου; Μάλλον αυτός που δεν κατάλαβε τι θέλω να πω είσαι εσύ και όχι ο scatman ή ο azrael.

Comment

Originally posted by Scatman View Post
            Ραμπαρτερ, επαναλαμβανω ποσοτικα περισσοτερες αποκλειστικοτητες. Δεν κανουμε συγκριση κονσολων. Ο καθενας μπορει να το μεταφρασει οπως θελει. Αλλος να πει η ποσοτητα exclusives κανει τη διαφορα, αλλος να μεινει αδιαφορος κτλ . Εδω ναι, κολλαει η προσωπικη προτιμηση

Σωστοοοος.
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Επειδή δεν καταλαβαίνετε
              Βασικά evans αν κατάλαβες ούτε εσύ δεν κατάλαβες τι είπες με αποτέλεσμα να καταλάβει ο ραμπίδης ότι άλλο κατάλαβε ο scatman και να προσπαθει ο azrael να τους κάνει να καταλάβουν ότι κατάλαβαν λάθος τι στιγμή που και ο ίδιος δεν κατάλαβε τι εννοούσες αφού ο scatman κατάλαβε λάθος.
              Καταλάβατε τώρα?

Καμένο ποστ μετά από 5 ώρες λιώσιμο στη δουλεία! (καταλαβαίνετε όμως ότι επρεπε να γίνει.)

Και για να μην είμαι εκτος θέματος θα έλεγα και εγώ τα παιχνιδιά που αναμένω αλλά πάω να φάω.
              I attack sharks
              when i smell them bleed
              I dont go swimming
              water just wants to be around me.

Comment

Mε ενα χερι θα φας??Το λεω γιατι σε ειχε τσιμπησει η σφηκα.(Ακομα γελαω).
                Ground_Zero:

Comment

Παιδια διευκρινησα και πιο πριν οτι δε διαφωνω στη ποσοτητα απλα η "ανωτεροτητα" που ανεφερε ο Evans ειναι υποκειμενικη κι οχι αντικειμενικη.
                  Do a barrel roll!

Comment

μπραβο πιλγκριμ, τα λες σωστα
                    Αλλα δεν καταλαβα τι λες

ρε σεις. Οταν εκανε τετοιες στιχομυθιες ο Paixtis, οι περισσοτεροι δεν ειχατε εγγραφει ΚΑΝ!

Μου λειπουν οι εποχες ρε γαμωτο που λεγαμε για PS3 & XBOX360 και πεταγοταν καποιος να πει για Wii.

Θελω πισω paixtis, Linkmastersword ΤΩΡΑ!

Paixtis θα σε σκισω στο Μαριο Καρτ Γουι!
                    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Δεν ισχυει αυτο, ο καθενας μπορει να μιλαει για την παρτυ του και τις προτιμησεις του αλλα κανεις δεν ειναι σε θεση να εκφρασει τους υπολοιπους.
                      Originally posted by Ramparter View Post
                      Για μενα περισσοτερο αναμενομενο ειναι το Forza 3 το οποιο μαλλον δε σε ενδιαφερει καθολου. Γι αυτο ειπα ο καθενας μπορει να μιλαει για τη παρτυ του μονο.

Κι εγω σε αυτη τη περιοδο αναφερομαι.
                      Τωρα τι σχεση εχει το αν το ps3 υπερεχει σε κυκλοφοριες αυτην περιοδο με το αν εσυ για παραδειγμα προτιμας ενα ΑΑΑ game εναντι σε (παραδειγμα ο αριθμος ) 10 αλλα ;

Comment

• Καμια σχεση δεν εχει Solid. Πριν εγινε αναφορα σε ανωτεροτητα του PS3 σε οτι αφορα τα exclusives στο οποιο διαφωνησα καθως θεωρω οτι αυτο ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο. Τελικα καταληξαμε να λεμε οτι το PS3 υπερεχει ποσοτικα στο οποιο δε διαφωνω καθολου. Αυτα, ελπιζω να μη το μπλεξουμε αλλο το πραμα.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Μια λιστα του IGN για τα games που βγαινουν αμεσα σε ολες τις κονσολες.

PS3 http://ps3.ign.com/articles/102/1025864p1.html

360 http://xbox360.ign.com/articles/102/1025562p1.html
                          Ground_Zero:

Comment

• MAX PAYNE 3
                            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• ελπιζω να μη το μπλεξουμε αλλο το πραμα.
                              Οχι ρε νταξει κουβεντα να γινεται

Εγω περιμενω τα Uncharted 2, Demon's Souls ,NGΣ2,Assassin's Creed II,PES 2010
                              ισως τα Modern Warfare 2,Alpha Protocol,bayonetta,και Ratchet & Clank,
                              και ειμαι περιεργος για τα Brutal Legend,Borderlands

Αναφερω μονο αυτα που εχουν συγκεκριμενη ημερομηνια κυκλοφοριας κα βγαινουν πριν τον φεβρουαριο που θα παω στρατο
                              οπου τοτε θα γινει και η πραγματικη σφαγη απο κυκλοφοριες

Comment

• MAX PAYNE 3

Απο τις αγαπημένες μου σειρές, αλλά πάω στοίχημα πως το "3" θα είναι μεγάλη, μεγάλη πατάτα.

Comment

Working...
                                X