Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναμενόμενα Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν το αφησα, μου εσπασε η πλαστικη θηκη του umd και δεν μπορω να το παιξω... Και οχι, δεν ειμαι στο τερμα, γιατι κανω τα sidequests.

Επισης, το γεγονος οτι δεν εμβαθινω σε βαθμο κακουργηματος στα jrpgs, δεν παει να πει οτι δεν μπορω να τα παιξω ή οτι δεν μπορω να τα εκτιμησω και να τα ευχαριστηθω...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Δεν ξερω τι εννοεις περι εμβαθυνσης μιας και δεν υπονοησα καν κατι τετοιο.
      Αλλωστε σε κανενα jrpg δεν "εμβαθυνω" οσον αφορα το gameplay μιας και ειμαι απο τους πλεον βιαστικους σε αυτα.
      Επισης δεν ξερω τι ακριβως εννοεις sidequests γιατι κατι ψιλα ειχε και δεν ηταν τοσο χρονοβορα - δηλαδη μου φαινεται απιθανο να πανε καποιον τοσο πισω τα quests του FFT. Πιο πολλες αγγαρειες ειδα παρα ουσιαστικα sidequests.

Τελος σαφως και μπορεις να τα παιξεις και να τα εκτιμησεις και να τα ευχαριστηθεις, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μου τα λες ολα αυτα. Αν μπορεις να το κανεις καντο, το θεμα ειναι πως ως τωρα δεν εχεις δειξει να ειναι το ειδος που σε συγκινει μετα απο διαφορες αποπειρες ενασχολησης με τετοια παιχνιδια.

Comment

• Ναι, πραγματικα δεν ειναι το ειδος του rpg το οποιο περιμενω να παιξω σαν τρελος.

Αυτο που εννοω ειναι το εξης: καποια παιδια, καλως - Καλιστα θα ελεγα, γνωριζουν πιο καλα απο εμενα το ειδος αυτο. Αυτο τους κανει να καταλαβαινουν και τις οποιες αδυναμιες τους ή οτιδηποτε αλλο αφορα αυτο το ειδος. Εγω ΔΕΝ εχω αυτες τις γνωσεις. Οταν ομως καποιος μου λεει να το παρατησω, ειναι σαν να μου λεει οτι "δε το εχεις, τι ασχολεισαι;"

Ασχολουμαι γιατι πολλα απο αυτα τα παιχνιδια τυχαινει να τα γουσταρω. Το γεγονος οτι δεν μιλαω για αυτα δεν παει να πει οτι δεν τα ξερω κιολας.

Δεν ειναι προσωπικο με σενα το ζητημα, προς Θεου. Απλα οταν λεω οτι μπορει να μη μου ταιριαζει ενας τιτλος δεν παει να πει οτι δεν τον απολαμβανω κιολας. Επισης οταν εκφερω αποψη για εναν τιτλο, θα πρεπει να ξερουν ολοι οτι συνηθως (το 99% των περιπτωσεων) ασχολουμαι αρκετα με αυτον, και δεν λεω λογια του αερα, χωρις να μπορω να τα υποστηριξω.

Πιστευω οτι το παιχνιδι ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο για το ειδος του, αλλα εμενα σε πολλα σημεια μου φανηκε βαρετο και επαναλαμβανομενο. Αυτο το ειδος ειναι, αυτες τις εντυπωσεις μου δινει...

Comment

• μα ειναι λογικη εξελιξη.

Τα tactics δεν ειναι και η πιο ελκυστικη κατηγορια των RPGs. Ειναι πολυ ιδιαιτερα απο καθε αποψη. Συνηθως εχουν υποβαθμισμενα γραφικα, συγκεκριμενους χωρους δρασης και γενικοτερα περιορισμενο χωρο εξελιξης της συνολικης δρασης και παντα υπαρχει ο κινδυνος της μονοτονιας αφου κανεις συνεχεια το ιδιο. Το FFT δε, ειναι και καπως περιπλοκο.

Νομιζω περιπτωσεις οπως το Jeanne D Arc, R-Type Tactics, Wild Arms XF (με επιφυλαξη) ~για psp~ θα αρεσαν πιο πολυ στον DJSolid γιατι ειναι πιο αναλαφρα παιχνιδια

Παντως στα ατομα που θελουν να ασχοληθουν σοβαρα με καποιο jrpg, εγω δεν προτεινω ποτε tRPGs.
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Opoios thelei mporoume na anoiksoume megalo topic gia to Jeanne D'arc.
            H proswpikh mou apopsh einai pws me ekseraish ta grafika tou, htan poly metrio paixnidi kai sygekrimena to senario tou htan kako akoma kai gia mena pou synhthws den prosexw to senario enos paixnidiou.

Tha elega pws einai sto epipedo tou FF Tactics Advance 2 tou DS, me thn diafora oti sto FFTA2 exeis polla perissotera pragmata na kaneis kai to senario tou einai ligotero provlepsimo.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• To JD ειναι απτα πρωτα tactic παιχνιδια του PSP και αρκετα καλο. Θυμαμαι ειχα γραψει κι ενα review στο παλιο blog μου σχεδον μερικες εβδομαδες μετα την κυκλοφορια του στην Ιαπωνια και του ειχα βαλει ενα 7 ή 7.5.

Το θεμα οπως ειπα ειναι πως προκειται για ενα πιο αναλαφρο παιχνιδι που παιζεται πιο ευκολα, ευχαριστα. Tο FFT εχει περισσοτερο βαθος αλλα δεν ειναι απτα παιχνιδια που θα συγκινησει καποιον που δεν εχει εγκαρδια επαφη με τα RPGs και δει τα tactics.

Ειμαι της αποψης πως προκειμενου να συμπαθησεις μια ιδιαιτερη κατηγορια οπως τα TRPGs, πρεπει να γινεται με αργα σταθερα βηματα. Aλλιως υπαρχει ο κινδυνος, ο ενδιαφερομενος να αντιπαθησει την κατηγορια και πιθανα ενα game που αξιζει.

Τα tRPGs κι εγω προσωπικα , αργησα να τα συμπαθησω

Comment

• Symfonw mazi sou.
                Kai egw den sympathousa katholou ta TRPG kai idietaira to FFTactics, mexri pou ekatsa kai eida ton aderfo mou na paizei olo to Vandal hearts.
                Epeita apo to telos aftou tou paixnidiou dokimasa to FFTactics sto PS1 kai kollhsa apo tote.
                Einai apo tis agaphmenes mou kathgories paixnidiwn.
                "

Greek Gaming Videos

Comment

• Δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνώ. Πολλές φορές όσο δυσπρόσιτο να είναι ένα πιο "προχωρημένο" παιχνίδι πιστεύω πως έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σε κερδίσει αν είναι πολύ καλό (ή αριστουργηματικό) από ένα πιο προσβάσιμο μεν, μέτριο παιχνίδι δε... Απλά κάποιες φορές θες και το κατάλληλο κλικ, τη σωστή στιγμή κλπ.
                  Και στο συγκεκριμένο θέμα δε νομίζω πως το ΦΦΤ είναι τόσο φοβερά πολύπλοκο. Είναι όντως δύσκολο και η υπόθεση είναι πολύπλοκη αλλά παρόλα αυτά σου ξεδιπλώνεται σταδιακά και σε επίπεδο μηχανισμών και σε επίπεδο σεναρίου ώστε να μην πελαγώνεις εύκολα.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• O logos pou den phgaina egw to paixnidi sthn arxh pantws htan o ekshs, eixa shnithisei stous xarakthres "hrwes" pou o kathenas eixe kai mia istoria kai htan ksexwristos.
                    Sto FFT epernes apo to magazi ton opoiodhpote kai aftos den symeteixe pote sthn istoria, epishs den mporousa na dextw me tipote to oti oi xarakthres sou htan oloidioi ean vriskontan sto idio class (2 dragoon px), akoma kai to eikonidio tous allaze gia na einai to idio akrivws!
                    Apo thn allh meria oi prwtagonistes pou eixan story diko tous, den allazan me tipote! (Ektos apo ton Ramza) Oti kai na tous ekanes paremenan me thn idia eikona.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• RPG Tsukuru DS , ελπιζω να βγει και σε Αμερικη. Για οποιον δεν καταλαβε ειναι το RPG Maker...
                      Προφανως θα στερειται ΠΟΛΛΩΝ στοιχειων κυριως σε πληθος sprites και παλετων αλλα ελπιζω πως με μικρες κομπινουλες, ο χρηστης θα μπορει να βαλει και δικο του υλικο μεσα.
                      Επισης, λογικα θα ειναι υπεραπλουστευμενη εκδοση χωρις να αναγκαζει το χρηστη να γραφει κωδικα... Οταν φτασει στα μερη μας, θα οργανωσω τοπικ..

Alien vs Predator (XBOX360), το ακουσα κι επαθα πλακα. Το αγαπημενο μου shooter επιστρεφει (Alien vs Predator 2 ftw) και μαλιστα με τη σφραγιδα της SEGA!! LoL? Mοιραιο?
                      ΤΕΛΕΙΟ ~φαινεται~ !

Avatar (XBOX360), αυτα που εχω δει απτα trailers με ξετρελαιναν. Βασιζεται στην ταινια του Cameron που αν και δεν την ειδα, φαινεται κι αυτη καλη

Comment

• 1)Bayonetta
                        2)Dante's Inferno
                        3)Aliens vs Predator
                        4)Dead Space 2
                        5)God of War 3
                        6)Alan Wake
                        7)Splinter Cell Conviction
                        8)Halo Reach
                        9)Final Fantasy XIII
                        10)Castlevania Lords of Shadow
                        11)Metal Gear Solid Peacewalker
                        12)Metal Gear Solid Rising
                        Carpe diem

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
                          RPG Tsukuru DS , ελπιζω να βγει και σε Αμερικη. Για οποιον δεν καταλαβε ειναι το RPG Maker...
                          Προφανως θα στερειται ΠΟΛΛΩΝ στοιχειων κυριως σε πληθος sprites και παλετων αλλα ελπιζω πως με μικρες κομπινουλες, ο χρηστης θα μπορει να βαλει και δικο του υλικο μεσα.
                          Επισης, λογικα θα ειναι υπεραπλουστευμενη εκδοση χωρις να αναγκαζει το χρηστη να γραφει κωδικα... Οταν φτασει στα μερη μας, θα οργανωσω τοπικ..
                          Για την ακρίβεια ο τίτλος που έδωσες σημαίνει ακριβώς "RPG Making DS" γιατί Tsukuru σημαίνει "to make".

Όταν φτάσει Αμερική άνοιξε άρθρο γιαυτό.

Originally posted by Altair View Post
                          1)Bayonetta
                          2)Dante's Inferno
                          4)Dead Space 2
                          5)God of War 3
                          6)Alan Wake
                          9)Final Fantasy XIII
                          10)Castlevania Lords of Shadow
                          12)Metal Gear Solid Rising
                          Altair οργιάζουν φήμες ότι το Alan Wake θα βγει Άνοιξη του 2010. Όταν μάθω νέα από την Remedy(είμαι στο forum της εγεγραμμένος).

Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Altair σε αυτούς τους δυνατούς τίτλους.

Προσθέτω και το "Resonance of Fate", που με πώρωσε άσχημα !
                          sigpic

Comment

• Για την ακρίβεια ο τίτλος που έδωσες σημαίνει ακριβώς "RPG Making DS" γιατί Tsukuru σημαίνει "to make".

Ε, βέβαια, γιατί μάθαμε ιαπωνικά; :Ρ

Πρώτα απ'όλα περιμένω το καινούργιο δίσκο του Μάλαμα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
                            Μετά έρχεται ίσως το Halo: Reach, όπου θα ήθελα να δω αν θα συνεχίσει καλά το franchise. Έπειτα, μάλλον το Alan Wake, όπου θα ήθελα να δω τι σόι παιχνίδι είναι μετά απο τόσες αναβολές, το Max Payne 3, το Splinter Cell 5, όπου θα ήθελα να δω αν τα συνεχίσουν καλά τα franchises τους (το Splinter Cell 5 είναι επίσης παιχνίδι με πολλές αναβολές και αμφιβάλλω για το Max Payne 3) και τέλος το Last Window στο Nintendo DS που ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο το Hotel Dusk.

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
                              Avatar (XBOX360), αυτα που εχω δει απτα trailers με ξετρελαιναν. Βασιζεται στην ταινια του Cameron που αν και δεν την ειδα, φαινεται κι αυτη καλη

Μην εχεις και μεγαλες ελπιδες παντως για το παιχνιδι.....κοινως :kill:

Comment

• Για την ακρίβεια ο τίτλος που έδωσες σημαίνει ακριβώς "RPG Making DS" γιατί Tsukuru σημαίνει "to make".
                                H seira twn paixnidiwn aftwn legetai "RPG maker" omws opote den exei kapoio lathos...

H dikh mou grhgorh lista, oxi me thn seira pou ta perimenw:

1)Bayonetta
                                2)God of War 3
                                3)Final Fantasy XIII
                                4)Final Fantasy XIV
                                5)Kingdom Hearts Birth by sleep
                                6)Castlevania Lords of Shadow
                                7)Metal Gear Solid Peacewalker
                                8)Metal Gear Solid Rising
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X