Δεν νομίζω ότι οι υπηρεσίες για dlc έχουν μεγαλώσει τόσο για να θέτουμε τέτοιο ερώτημα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα αν και προσωπικά πιστεύω ότι το "μπαμ" δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
+1
Αυτό που λες εδώ μπορεί να εμμηνευθεί ποικιλοτρόπως. Προσωπικά θεωρώ τελείως ανούσιο το να κάθεται κάποιος π.χ με τις ώρες και να προσπαθεί να κάνει τέλειο σκορ στο Ikaragua. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή μεταξύ του χαλαρώματος/διασκέδασης και της αποβλάκωσης. Κάπου εδώ όμως η κουβέντα ξεφεύγει και πάει στο πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την ασχολία του με vg και για αυτό δεν θα επεκταθώ.
Πάντως συμφωνώ μαζί σου στο κομμάτι για το multi, μόνο που θα σου πω ότι ο χαβαλές και το fun factor δεν έχει να κάνει με retro και new, και τα 2 είναι το ίδιο πράγμα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι με παρέα, οτι και να παίξεις θα περάσεις καλά.
Από τη μια έχουμε το modern gameplay, το οποίο κακά τα ψέματα, μέσα στις άπειρες διαφοροποιήσεις του (θετικές ή αρνητικές με βάση κυρίως το υποκειμενικό κριτήριο) από το retro gaming, έχει εξελίξει πολλά πράγματα. Το modern gaming είναι σε θέση να δώσει εμπειρίες που το retro gaming, είτε αδυνατούσε, είτε απλά δε τα κατάφερνε στον ίδιο βαθμό να προσφέρει. Γενικότερα είμαι της άποψης ότι από πλευράς συνολικής εμπειρίας, το modern gaming είναι ανώτερο από το retro. Άσχετα από το τι προτιμάει κανείς ανάμεσα στα δυο, δύσκολα μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι μια εμπειρία ανάλογη του Bioshock, του Shadow of the Colossus, του Half-Life 2 ή του Halo, δύσκολα μπορούσε κανείς τη βιώσει στην εποχή των 8 και των 16bit, ή για να ακριβολογώ, δύσκολα η συγκεκριμένη σχολή μπορούσε να την αποδώσει. Εν κατακλείδι, imo το modern gaming είναι σε θέση να προσφέρει πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες από το retro. [/b]
Προφανως και η φιλοσοφια μου δε συμβαδιζει με αυτη της πλειοψηφιας, αλλα πλεον εστιαζω σε οτιδηποτε ειναι συντομο, ανταγωνιστικο, εχει περιθωρια βελτιωσης[/b]
Πάντως συμφωνώ μαζί σου στο κομμάτι για το multi, μόνο που θα σου πω ότι ο χαβαλές και το fun factor δεν έχει να κάνει με retro και new, και τα 2 είναι το ίδιο πράγμα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι με παρέα, οτι και να παίξεις θα περάσεις καλά.
Comment