Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indie/Fan Made

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Originally posted by Loggo
    Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά οι fans από Soul Reaver, Demon’s Crest εν μέρει και Castlevania ας ρίξουν μια ματιά σε αυτό το επερχόμενο side scroller RPG. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Originally posted by Spahar View Post
    Επειδή το site και το blog του Light of Darkness έχουν καιρό να ανανεωθούν (τσεκάρετε το site είναι πολύ ωραίο/πιασάρικο) επικοινώνησα με έναν από τους δημιουργούς και μου απάντησε τα εξής:

Yes, we are still working in this game. The project has been going very slow due to the delay we have to rise financial resources to continue with the project.

Within two weeks we'll start a campaign to raise funds on the site Kickstarter. Any one can backer the project with any value. We will offer various rewards in exchange, as with printed material arts of the game, free copy at launch, name in the credits and many more.

Soon we will actualize the site and blog with new information about the game. It is an ambitious project for us here in Brazil, due to the hard scenario in which we live here .

If you like our project, we ask for help, talking about it with your friends, colleagues, writing in the forums or gaming sites to advertise on our game. Will help a lot the game to finally go to the market.

Anything else you want to know the game, just ask and I'll respond.

Att
    Είχα επικοινωνήσει κι εγώ με τους δημιουργούς του Of Light and Darkness και το παληκάρι μου απάντησε όσο έλειπα σε διακοπές. Η donation campaign μέσω του Kickstarter ξεκίνησε, και το Link είναι αυτο

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου και θα κρατήσει 40 μέρες. Ακόμα και τα ψιλά της χρεωστικής - προπληρωμένης θα παίξουν ρόλο για τα παιδιά, και η ποιότητα της δουλειάς τους είναι τέτοια που πιστεύω πως αξίζει τον κόπο. Εγώ θα δώσω 5 ευρώ αύριο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Είχα διαβάσει τη συνέντευξή του από το site με τα indie που μου έδωσες, λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το σκεπτικό του και το πώς αντιλαμβάνεται το development γενικότερα. Βέβαια σε λιγότερο από 3 χρόνια δε νομίζω να δούμε το παιχνίδι, οπότε ας αράξουμε .

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το...gamespot έχει ανεβάσει ένα preview για το The Witness, τον νέο τίτλο του Blow, το οποίο γενικά φαίνεται ότι βαδίζει πολύ στα χνάρια του Myst.

GameSpot is the world's largest source for PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita, Wii PC, 3DS, PSP, DS, video game news, reviews, previews, trailers, walkthroughs, and more.

Leave a comment:

• Spahar
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΣΜΕ. Η προσφορά ισχύει για ακόμα μία ημέρα και προστέθηκαν δύο ακόμα παιχνίδια, ενώ αν δώσετε πάνω από το average ποσό των 5,72 $ (4€) παίρνετε και το πακέτο Humble Indie Bundle 2. Τα επιπλέον παιχνίδια δηλαδή είναι τα παρακάτω:

Πάω να το γράψω στο thread των προσφορών και να κάνω account στο Steam.
    Το πακέτο είναι υπερβολικά τούμπανο, το χτύπησα και εγώ. Thx για την ενημέρωση.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Thanks loggo, θα το βάλω στο πρόγραμμα μαζί με kotaku και 2-3 άλλα site που επισκέπτομαι πάνω κάτω καθημερινά .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Humble Indie Bundle 3

• Crayon Physics Deluxe
    • Cogs
    • Hammerfight
    • VVVVVV
    • Yet It Moves

Για όποιον ενδιαφέρεται, δίνετε ένα ποσό της αρεσκείας σας και τσιμπάτε τα παραπάνω. Δεν είναι και άσχημα. Η προσφορά ισχύει για 13 περίπου ακόμα ημέρες.

http://www.humblebundle.com/

ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΣΜΕ. Η προσφορά ισχύει για ακόμα μία ημέρα και προστέθηκαν δύο ακόμα παιχνίδια, ενώ αν δώσετε πάνω από το average ποσό των 5,72 $ (4€) παίρνετε και το πακέτο Humble Indie Bundle 2. Τα επιπλέον παιχνίδια δηλαδή είναι τα παρακάτω:

Πάω να το γράψω στο thread των προσφορών και να κάνω account στο Steam.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Παλιότερα έμπαινα σε διάφορα blogs, αλλά πλέον υπάρχει αυτό:

Indie Games Plus - Creative, Personal, Passionate Digital Experiences

Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Loggo από που ενημερώνεσαι για indie κυκλοφορίες; Παραθέτεις πάρα πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μοιράσου κανά site .

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Thanks για τη πρόταση Phantom, θα το τσεκάρω σίγουρα.

Λοιπόν:

- Νέο trailer για το Owlboy που είχε χαθεί και τελικά σε λίγες ημέρες βγαίνει demo.
    [YOUTUBEHD]XkwgJK88Ajs?hd=1[/YOUTUBEHD]

- Δε ξέρω πόσο καλό θα αποδειχθεί, αλλά αυτό εδώ φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον. Side scroller adventure με πολύ platforming και μερικά μοντέρνα στοιχεία.

- Και για το τέλος, ένα adventure που μου κέντρισε το ενδιαφέρον κυρίως λόγω του sci-fi θέματος. Κατά τ' άλλα αυτό το CG θυμίζει πολύ 90's σκηνικά και φάτσες a la Enemy Zero (μπλιάχ).

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Horror με sprites?!?!
    Παίξε οπωσδήποτε το Judith του Terry Cavanagh

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Fortune Summoners (PC)
    Θυμίζει λίγο από Monster World, λίγο από Odin’s Sphere κλπ. Ο τίτλος κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην Ιαπωνία, αλλά πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι, κατά χειμώνα μεριά, θα έρθει κι από εδώ.

Hard Reset (PC)
    Cyberpunk FPS

[YOUTUBEHD]488L20UXUKU?hd=1[/YOUTUBEHD]

Vessel (PC - XBLA - PSN)
    [YOUTUBEHD]Rll-fDn-8YM?hd=1[/YOUTUBEHD]

Lone Survivor
    Horror με sprites?!?!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το αστείο είναι ότι μία μέρα πριν το παραθέσεις, ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Cogs...

Το πήρα λοιπόν το πακετάκι και το πέρασα στη Steam. Πολύ ωραία παιχνίδια όλα τους και με το Cogs ψιλοκόλλησα.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Humble Indie Bundle 3

• Crayon Physics Deluxe
    • Cogs
    • Hammerfight
    • VVVVVV
    • Yet It Moves

Για όποιον ενδιαφέρεται, δίνετε ένα ποσό της αρεσκείας σας και τσιμπάτε τα παραπάνω. Δεν είναι και άσχημα. Η προσφορά ισχύει για 13 περίπου ακόμα ημέρες.

Pay what you want. Support charity. Get awesome games.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Platformance Temple Death. Παιχνίδι του ενός δολαρίου (1$) στο XBLA

Leave a comment:

• Spahar
    replied
    Καλά το sideways είναι τρελή έμπνευση, πάρα πολύ ωραίο.

Τώρα για το swindle μου άρεσαν όλα όσα διάβασα, ψήνομαι για steampunk platformer.

Leave a comment:

Working...
X