Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indie/Fan Made

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Titus
    replied
    To quote σου το ακούω βερεσέ αλλά η λογική της επιφάνειας με εντυπωσίασε πολύ! Εγκρίνεται!

    Leave a comment:


  • Loggo
    replied
    Spahar, ωραίος με εντυπώσεις από το Oozi.

    Λοιπόν 1 (για PSN και Steam):

    [YOUTUBEHD]dED2QzpecSw?hd=1[/YOUTUBEHD]

    Και 2:


    Size Five Games, formerly known as Zombie Cow Studios, has announced its next game, The Swindle. How's this for a chat-up line - developer Dan Marshall describes it as "a Steampunk physics-based platformer that plays a little bit like Deus Ex mixed with Sonic the Hedgehog". Yikes.

    The game involves players infiltrating facilities, hacking computers and stealing bundles of cash, before getting out of there sharpish. Apparently there will be multiple ways to complete each level, with different routes to take, different pieces of kit set-up to mess around with and the option to either stealth it up or kill everyone in sight.

    The Swindle is on its way to PC and maybe Xbox 360 "when it's done". I'm going to say sometime later this year. You know, just to put the pressure on.
    "a Steampunk physics-based platformer that plays a little bit like Deus Ex mixed with Sonic the Hedgehog"
    "plays a little bit like Deus Ex mixed with Sonic the Hedgehog"
    "Deus Ex mixed with Sonic the Hedgehog"

    Leave a comment:


  • Spahar
    replied
    Αυτές τις μέρες κατέβασα από το Xbox Live το Indie Game "Oozi: Earth Adventure Episode 1", το οποίο κοστίζει 80 MSP.

    Πρόκειται για ένα 2D platform, το οποίο βγαίνει στη μορφή επεισοδίων. Το πρώτο πράγμα που κάνει εντύπωση, ειδικά για XBLIG, είναι το πόσο όμορφο και καλοσχεδιασμένο είναι. Το πρώτο επεισόδιο προσφέρει 3 modes, τα Story, Challenge και Arcade. Στο story mode υπάρχουν 5 επίπεδα και ένα boss fight. Το παιχνίδι βασίζεται στην απλή ιστορία ενός εξωγήινου ντιλιβερά, ο οποίος καταλήγει στη γη έχοντας χάσει τα πάντα, στολή, διαστημόπλοιο κτλ. Στα 2 πρώτα επίπεδα μπορείς να εκτελέσεις μόνο άλμα και στη συνέχεια (έχοντας βρει το παντελόνι της στολής) έχεις επιπλέον διπλό άλμα και χτύπημα προς τα κάτω. Τα επίπεδα είναι σχετικά μεγάλα, εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη πρόκληση. Στο Challenge Mode παίζεις 7 νέα επίπεδα, στα οποία πρέπει να εκπληρώσει κάποιους στόχους, όπως να τα ολοκληρώσεις μέσα στο χρόνο που δίνεται, χωρίς να χάσεις ενέργεια και σκοτώνοντας όλους τους εχθρούς. Τα επίπεδα σε αυτό το mode είναι ωραία και προσφέρουν ποικιλία, και τα βρήκα αρκετά πιο ενδιαφέροντα από του story mode. Τέλος, στο arcade παίζεις ξανά τα επίπεδα του story mode με περιορισμό στον χρόνο και στόχο στο score (για να πετύχεις το μέγιστο πρέπει να πάρεις όλα τα αστέρια και να σκοτώσεις όλους τους εχθρούς). Τα Challenge και Arcade mode τα χάρηκα αρκετά και ξόδεψα αρκετή ώρα προκειμένου να τα βγάλω 100%.

    Σε γενικές γραμμές είναι μια αξιόλογη προσπάθεια, χωρίς να κάνει κάτι πρωτότυπο ή φαντασμαγορικό. 80 πόντοι δεν είναι τίποτα, και πιστεύω αξίζει μία ματιά. Επίσης από το trailer του Episode 2 φαίνεται ότι το παιχνίδι κερδίζει και άλλο όσο βρίσκεις νέα κομμάτια της στολής.

    Το blog των δημιουργών, όπου έχει και ωραία video με δημιουργία χαρακτήρων και επιπέδων:


    Trailer 1ου επεισοδίου:


    Trailer 2ου επεισοδίου (θα βγει όπου να 'ναι):

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Φαίνεται πολύ καλό.

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Για ρίχτε ένα βλέφαρο και στο Capsized, αν δεν το έχετε κάνει ήδη φυσικά. Δε φαίνεται άσχημο.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Top 10 Indie games


    Έχω ασχοληθεί με τα μισά περίπου,αλλά όπως και να'χει το 9 πιστεύω έπρεπε να είναι πρώτο.Τα υπόλοιπα δε με ενδιαφέρουν σε τι σειρά θα μπουνε.

    Leave a comment:


  • Vetus
    replied
    Τhank you! ^^

    Leave a comment:


  • Loggo
    replied
    The (old) XNA Indie Games Official Thread

    The best Xbox LIVE Indie Games of June 2010

    The best Xbox LIVE Indie Games of August 2010

    The best Xbox LIVE Indie Games of September 2010

    The best Xbox LIVE Indie Games of October 2010

    The best Xbox LIVE Indie Games of November 2010

    The best Xbox LIVE Indie Games of December 2010

    The best Xbox LIVE Indie Games of January 2011

    The best Xbox LIVE Indie Games of February 2011

    The best Xbox LIVE Indie Games of March 2011

    The best Xbox LIVE Indie Games of April 2011

    Leave a comment:


  • Vetus
    replied
    Kαλά, η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ ασχολούμαι με την indie σκηνή στο PC παρά στο Xbox360 (παρόλο που ρίχνω τρελό λιώσιμο σε XBLA games όπου δεν δίνω βάση εαν ένα παιχνίδι είναι indie ή όχι αλλά αν πετύχω κανά ενδιαφέρον indie για XBLA εννοείται δεν θα πω όχι). Mε την ευκαιρία, για δώσε μας link για το σχετικό thread στο neogaf.

    Originally posted by Spahar View Post
    Δυστυχώς η πορεία των Xbox Live Indie Games είναι απογοητευτική. Προσωπικά είχα ενθουσιαστεί με την ανακοίνωση τους, "youtube των videogames" είχαν χαρακτηρίσει το ΧΝΑ οι κύριοι της MS, αλλά από όσο έχω παρακολουθήσει μιλάμε για ένα "σκουπιδότοπο", στον οποίο άντε να ξεχωρίσουν 4-5 προτάσεις.
    Εγώ πάλι θα το χαρακτήριζα ως το "deviantart των videogames": ή θα βρεις αριστουργήματα από κρυφά ταλέντα ή τερατουργήματα από κάθε τυχάρπαστο που ανοίγει λογαριασμό στο deviantart. Toυλάχιστον, η Microsoft δίνει μια ευκαιρία σε όλους και δεν είναι σαν την Nintendo και την Sony (κυρίως την Sony) που δίνει ευκαιρία σε λίγους (και μόναχα όταν δουλεύουν για μια επίσημη εταιρεία έστω και μικρή) με την δικαιολογία ν' αποφεύγεται η συσώρευση σαβούρας (που ως ένα βαθμό βοηθάει αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις εμπορικές εταιρείες να εξακολουθούν να βγάζουν σαβούρες που θα έπρεπε να ντρέπονται που βγάζουν). Οπότε η κατάσταση και στις δύο περιπτώσεις είναι δίκοπο μαχαίρι κι έχει να κάνει με την φιλοσοφία της κάθε εταιρείας που καλώς-κακώς έχουν καθιερωθεί και θα πρέπει ν' αποδεχτούμε αντί να γκρινιάζουμε σαν μικρά, κακομαθημένα παιδιά (η σπόντα πάει σε περιπτώσεις όπως κι αυτή: http://en.wikipedia.org/wiki/Bob%27s_Game ).

    Leave a comment:


  • Loggo
    replied
    Πάντως, για όσους ενδιαφέρονται, το neogaf κάθε μήνα κάνει thread που ασχολείται με το ξεσκαρτάρισμα των indie games στο Live.

    Leave a comment:


  • Spahar
    replied
    Originally posted by Vetus View Post
    Kαι για όσους νομίζουν ότι τα indie games είναι κυρίως για να ξεδιπλώνουν κρυφά ταλέντα:

    Τσεκάρετε κυρίως το Who Did I Date Last Night?

    Δυστυχώς η πορεία των Xbox Live Indie Games είναι απογοητευτική. Προσωπικά είχα ενθουσιαστεί με την ανακοίνωση τους, "youtube των videogames" είχαν χαρακτηρίσει το ΧΝΑ οι κύριοι της MS, αλλά από όσο έχω παρακολουθήσει μιλάμε για ένα "σκουπιδότοπο", στον οποίο άντε να ξεχωρίσουν 4-5 προτάσεις.

    Leave a comment:


  • Vetus
    replied
    Kαι για όσους νομίζουν ότι τα indie games είναι κυρίως για να ξεδιπλώνουν κρυφά ταλέντα:

    Τσεκάρετε κυρίως το Who Did I Date Last Night?

    Leave a comment:


  • Spahar
    replied
    Πολύ υλικό στο συγκεκριμένο θέμα τις τελευταίες μέρες.

    Το flash game με το space ήταν τρομερό!!!

    Loggo το Aquaria φαίνεται πάρα πολύ ωραίο και οι εντυπώσεις σου με έψησαν να το δοκιμάσω.

    Τέλος, το No Time To Explain απλά δεν υπάρχει, η εισαγωγή είναι τρομερή, αλλά και το παιχνίδι γενικά φαίνεται για πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι τυχαίο ότι με τόσο πετυχημένο concept, υλοποίηση και trailer, ένα μήνα πριν λήξει η διορία, έχουν φτάσει σχεδόν το ποσό των 20.000 $ σε donations (ενώ ο στόχος ήταν 7.000). Μου είχαν μείνει 7 ευρώ στην prepaid και έκανα το πρώτο μου donation ever για 5$.

    Leave a comment:


  • NickTG
    replied
    Δεν το λέω εγω. Στη σελίδα τους το λέει.

    Leave a comment:


  • straier
    replied
    Θέλει mid/high end κάρτα οπότε μπορεί να φταίει αυτο.
    Τι λέτε ρε παιδιά; Στο νετμπουκ μου παίζει μια χαρά...

    Leave a comment:

Working...
X