Sorry για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά απουσίαζα σε ταξίδι.
Προσπάθησα να το παίξω σε Windows 8 και δεν μου ξεκίναγε, ίσως φταίει και η εγκατάσταση μου, μιας και μου βγάζει προβλήματα και σήμερα μάλλον πάω για format. Οπότε θα επανέλθω σε αυτό με feedback.
Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λες. Μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ακόμα και μικρή, είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης. Στην τελική το σημαντικό είναι και σαν ομάδα να έχεις να παρουσιάσεις κάποια ολοκληρωμένη δουλειά, οπότε μην το αφήσετε.
Να ποστάρω και εγώ την δική μας συμμετοχή:
(είναι σε Unity, οπότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το plugin - υπόθεση 2-3 δευτερολεπτων).
2-3 μέρες μετά το διαγωνισμό διορθώσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο. Έχουμε σκοπό να το τελειώσουμε, αν και δεν το έχουμε ακουμπήσει δύο βδομάδες τώρα. Feedback θα ήταν ευπρόσδεκτο εννοείται.
Προσπάθησα να το παίξω σε Windows 8 και δεν μου ξεκίναγε, ίσως φταίει και η εγκατάσταση μου, μιας και μου βγάζει προβλήματα και σήμερα μάλλον πάω για format. Οπότε θα επανέλθω σε αυτό με feedback.
Θα θελα να ολοκληρωθει ο τιτλος σαν εμπειρια, αλλα να μη ξεφυγουμε και παμε μακρια. Δηλαδη να ειναι μια μικρη ιστορια με αρχη μεση τελος ακομη κι αν ειναι διαρκειας μια ωρας. Επισης θελω ο παικτης τελικα μεσα απο τα μηνυματα των χαρακτηρων να καταλαβαινει πληρως τι εχει συμβει στο παρελθον χωρις περισσοτερες επεξηγησεις.
Να ποστάρω και εγώ την δική μας συμμετοχή:
(είναι σε Unity, οπότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το plugin - υπόθεση 2-3 δευτερολεπτων).
2-3 μέρες μετά το διαγωνισμό διορθώσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο. Έχουμε σκοπό να το τελειώσουμε, αν και δεν το έχουμε ακουμπήσει δύο βδομάδες τώρα. Feedback θα ήταν ευπρόσδεκτο εννοείται.
Comment