Announcement

Collapse
No announcement yet.

MegaWAT: BUNGIE AND ACTIVISION ANNOUNCE EXCLUSIVE, WORLDWIDE PARTNERSHIP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγω θελω να μου πεις ρε Σουκε ενα πραγμα, και υποσχομαι οτι δεν θα ξαναμιλησω στο φορουμ αν μου το εξηγησεις:

Θελω να μου πεις ΤΙ ακριβως παιχνιδια θα ηθελες να υπαρχουν μονο στην βιομηχανια, απο ποιους και για ποιον λογο. Ετσι για να μαθω.

Το ιδιο θα ηθελα και απο τον BB βεβαια.

Ειλικρινα, τι διαολο παιχνιδια θα θελατε αυτη η βιομηχανια να παραγει αποκλειστικα;

Επισης καταλαβαινεις φανταζομαι το μεγεθος της βλακειας του να παιζεις Mario και Pokemon για το ΣΕΝΑΡΙΟ...

Προσωπικα εχω σχηματισει την αποψη πως δεν εχεις την παραμικρη ιδεα του τι παει να πει gameplay και μηχανισμος. Τουλαχιστον αυτο εχω βγαλει σαν συμπερασμα, αν και θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση στην ερωτηση μου.
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Όποιος αμφισβητεί την ποιότητα και την προσφορά των mario παιχνιδιών στο gaming είτε είναι παντελώς άσχετος και γράφει ότι του κατέβει είτε απλά ξεκίνησε να ασχολείται χτες με games.Συγνώμη αν θίγω άτομα αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

Κάποια μαριο spin offs πάντως είναι εξαιρετικά σαν παιχνίδια πχ paper mario.

Tανο σέβομαι καταλαβαίνω ότι τα γούστα διαφέρουν αλλά πρόσεχε και λίγο τι γράφεις.Δεν είναι λογικό να γράφεις ότι τα μαριο είναι εμπορικά όταν παίρνουν 10αρια από παντού και είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι εξαιρετικά σαν παιχνίδια.Δηλαδή εσύ είσαι ο σωστός και όλοι οιο υπόλοιποι είναι άσχετοι;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

Βρε Tannosuke παράτησες τα Mario λόγω σεναριού;
        Να πω ότι τα παράτησες γιατί το gameplay είναι συνέχεια το ίδιο να πάω πάσο. Ότι μεγάλωσες και θες κάτι ποιο ''ενήλικο'' να ξαναπάω πάσο.
        Αλλά να παρατήσεις το Mario για το σενάριο;

Comment

Και ποιος σας λεει ρε παιδες οτι το gameplay του Mario ειναι το ιδιο; Ειναι το ιδιο το πρωτο Super Mario Bros. με το New SMB; Ειναι το ιδιο το Galaxy με το Mario 64;

Εκτος απο τον πυρηνα του platform game (τον οποιο δημιουργησε φυσικα το Mario), τα υπολοιπα εχουν παλαβες διαφορες.

Επισης περιμενω να μου πει ο Suke τι παιχνιδια θελει να βγαινουν μονο απο την βιομηχανια.

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
            Και ποιος σας λεει ρε παιδες οτι το gameplay του Mario ειναι το ιδιο; Ειναι το ιδιο το πρωτο Super Mario Bros. με το New SMB; Ειναι το ιδιο το Galaxy με το Mario 64;

Εκτος απο τον πυρηνα του platform game (τον οποιο δημιουργησε φυσικα το Mario), τα υπολοιπα εχουν παλαβες διαφορες.
            Εγώ μαζί σου είμαι. Απλά ποιο λογική θα ήταν μια τέτοια απάντηση απ'τον λόγο του σεναρίου.

Comment

H Peach είναι πριγκίπισσα,όχι βασίλισσα.
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Χαλαρώστε λίγο, ώ ρε... Τώρα ξύπνησα και έχω και λίγο πονοκέφαλο και τι διαβάζω... Πω πω...

Θελω να μου πεις ΤΙ ακριβως παιχνιδια θα ηθελες να υπαρχουν μονο στην βιομηχανια, απο ποιους και για ποιον λογο. Ετσι για να μαθω.

Επισης καταλαβαινεις φανταζομαι το μεγεθος της βλακειας του να παιζεις Mario και Pokemon για το ΣΕΝΑΡΙΟ...

Προσωπικα εχω σχηματισει την αποψη πως δεν εχεις την παραμικρη ιδεα του τι παει να πει gameplay και μηχανισμος. Τουλαχιστον αυτο εχω βγαλει σαν συμπερασμα, αν και θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση στην ερωτηση μου.
                Καταρχάς πολύ ωραία ερώτηση που πιστεύω θα σηκώσει πολλή συζήτηση. Εν συνέχεια, θα προτιμούσα οποιαδήποτε παιχνίδια βγουν να έχουν κάτι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, δλδ με δράση που να σε καθηλώνει με τις επικές μάχες(Όπως στο Metal Gear Solid), με έξυπνους γρίφους(όπως στα προηγούμενα Silent Hills), με φανταστικές(ΟΧΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ) ιστορίες(όπως στην σειρά Final Fantasy) κ.α.

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, θέλω ειλικρινά να σας πω τα εξής:

1) Η Dice να βγάλει και τα υπόλοιπα Mirror's Edge 2+3, γιατί μ' άρεσε που μπαίνει πρώτη φορά το Parkour σε 1st Person View, εκτός του ότι γνωρίζω ότι ο Πρίγκηπας της Περσίας κι αυτός εν μέρει Parkour έκανε.
                2) Είτε ανατολικά, είτε δυτικά RPGs, επειδή μου αρέσει που προσφέρουν το καθένα την δικιά του φανταστική ιστορία να πει. Π.χ. το The Witcher και το Eternal Sonata κ.α.
                3) Παιχνίδια τρόμου και action/adventure που λείπουν πραγματικά εδώ και 2 χρόνια στην gaming κοινότητα. Π.χ. το Silent Hill, που επιτέλους τα βγάζουν και ακόμα κρατάνε τη νοοτροπία του τρόμου. Έναν συνδυασμό action/adventure, όπως η σειρά Legacy of Kain, που ήταν κάτι το πρωτότυπο με τα vampires και το πως εξελίχθηκε η ιστορία, σαν να έβλεπες ταινίες με επεισόδια. Έξου και ο λόγος που περιμένω το Alan Wake από όλα τα αναμενόμενα παιχνίδια.
                4) Τέλος, FPS που να έχει και δαίμονες μέσα. Ακόμα περιμένω να βγάλει το Rage η μαλακία η id εδώ και 4 χρόνια από τη μέρα που ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Doom 3 και την ανακοίνωση ανάπτυξης επόμενου τίτλου ! Ευτυχώς που υπάρχει και το Bioshock, αλλά δεν έχω και την άνεση να το αγοράσω προς το παρόν...

Αν κατάλαβες από τα παραπάνω, Κώστα, δεν θέλω να βγαίνουν παιχνίδια με την ίδια ιστορία και τα ίδια τροπάρια, όπως το Call of Duty. Δεν έχω πρόβλημα σ' οποία κονσόλα κι αν βγουν, αρκεί να είναι καλά και ωραία.

Originally posted by Ormion View Post
                Βρε Tannosuke παράτησες τα Mario λόγω σεναριού;
                Να πω ότι τα παράτησες γιατί το gameplay είναι συνέχεια το ίδιο να πάω πάσο. Ότι μεγάλωσες και θες κάτι ποιο ''ενήλικο'' να ξαναπάω πάσο.
                Αλλά να παρατήσεις το Mario για το σενάριο;
                Όντως μεγάλωσα με τη σειρά αυτή από τότε που βγήκε το πρώτο Super Mario στα arcade games και στις κονσόλες, το ίδιο όσο μεγάλωσα και με το Prince of Persia. Γενικά είναι που βαρέθηκα το Mario και θέλω κάτι ενήλικο, κάτι το ξεχωριστό. Δεν θέλω να θίξω κανέναν, αλλά είτε είναι super Mario Galaxy είτε Super Mario και τέτοια το σενάριο βγήκε το ίδιο, το ίδιο και ιστορικά. Το gameplay του εξελίχθηκε και διαφοροποιήθηκε με τα χρόνια και αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Αλλά δυστυχώς κράτησαν την νοοτροπία να γίνεσαι super duper μ' ένα αστέρι ή ένα τούβλο και να πας να νικήσεις τον Koopa Troopa για να σώσεις ή τον κόσμο ή την Πριγκίπισσα, και αυτό ήταν κάτι το μονότονο, εξού και ο λόγος της αποχώρησης μου από την mario κοινότητα.

Οπότε μην με υποτιμάτε. Δεν γεννήθηκα και ΧΤΕΣ. Έχω παίξει σχεδόν όλα τα κλασσικά παιχνίδια και γνωρίζω πολύ καλά τι παίζει.

Αυτά προς το παρόν...
                sigpic

Comment

Δε σε υποτιμαμε εμεις. Μονος σου με αυτα που λες υποτιμας τον εαυτο σου.

Εαν δεν σε ενδιαφερει ενα ειδος, απλως μην μπαινεις στον κοπο να ασχοληθεις και να το σχολιασεις. Διοτι απο την στιγμη που αποδεδειγμενα δεν ξερεις καποια πραγματα εις βαθος, εκτιθεσαι και πετας κοτσανες.

Ναι, εμποριλες. Ναι, ο Μαριο δεν εχει σεναριο. Who cares? Το καθε παιχνιδι και ειδος εχει καλα και κακα παραδειγματα, ασε αυτους που ξερουν να πουν αυτα τα πραγματα και εσυ που ξερεις τα δικα σου δωσε την αποψη σου εκει που πρεπει.

Οχι τιποτε αλλο, εχω ξενερωσει πληρως ναβλεπω προτασεις τυπου "το Μαριο δεν εχει σεναριο και ολα τα COD ειναι εμποριλες και δεν επρεπε να βγαινουν καν".

Ε ελεος πλεον. Δεν ειμαστε μωρα παιδια...

Comment

Kαλά ας ηρεμήσουμε λίγο, ο καθένας λέει και πιστεύει ότι θέλει, από τη στιγμή που το παιδί εξέφρασε τη γνώμη του ολοκληρωμένα δεν μπορούμε να τον στήνουμε στον τοίχο.

Ούτε εγώ συμφωνώ πάντως.

Comment

Από αυτή τη στιγμή σταματάω να παίζω fifa και nba2k. Δεν έχουν καθόλου καλό σενάριο, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια...

Comment

ntopic:ntopic:ntopic:
                        Carpe diem

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
                          Από αυτή τη στιγμή σταματάω να παίζω fifa και nba2k. Δεν έχουν καθόλου καλό σενάριο, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια...
                          Από πότε απέκτησαν σενάριο τα αθλητικά παιχνίδια ? :kill:

Παρακαλώ μείνετε ---> ntopic:

Originally posted by Altair View Post
                          Με αυτή τη λογική ΒΒ έχουμε γεμίσει MGS τίτλους.
                          Acid,Substance,Subsistence,Portable Ops+ κλπ.;)

Altair, Ο Kojima είχε πει ο ίδιος ότι θα σταματήσει την σειρά και θα ασχοληθεί με το Castevania... :/
                          sigpic

Comment

I quit.

Comment

I quit.
                              me too... in Paradise I go now...:kill:
                              sigpic

Comment

Εμένα ο Tanno απλά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν έχει περάσει απ'τη Nintendo σχολή. Ή κι αν έχει περάσει, τότε ήταν μόνο απ'έξω με ψάθινο καπελάκι και διχαλωτή σαγιονάρα ή απλά βαριόταν και κοιμόταν στα μαθήματα. Οπότε πιστεύω ότι η απουσία του είναι δικαιολογημένη.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X