Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Το controller του ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, αν και δεν τολμώ να φανταστώ πόσο θα κοστίζει. Λογικά θα μπορεί να επικοινωνεί με το Wii 2 και για σωστό remote play - Wii 2 για επεξεργασία, controller για αναπαραγωγή εικόνας. Ανέφικτο δεν είναι σίγουρα.

Η Ν από το GC έδειξε ένα ενδιαφέρον για χρήση φορητών συσκευών με την κονσόλα για ωραία multiplayer sessions, με μία τέτοια τεχνολογία θα μπορούσαν να προωθήσουν πολλές νέες ιδέες.

Στα του hardware τώρα τι να πω, είναι κρίμα να μένουμε πάλι τόσο πίσω. Όταν βγει το Wii 2 τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets (όπως και το NGP) θα είναι δυνατότερα όπως πάει και με potential απείρως μεγαλύτερο.

Όπως και να έχει, ας περιμένουμε.
    Quoting myself, wow .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ειναι πολυ καλη ιδεα οντως(αν ισχυει στην πραγματικοτητα).
    Αυτη η Ε3 θα ειναι υπερτουμπανο μου φαινεται.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Είχα πει ότι θα μπορούσε το μηχάνημα να κάνει την επεξεργασία και η εικόνα να φαίνεται στην οθόνη του pad . Βέβαια παρατήρησα ότι και ο enpsty είπε κάτι για οριζόντιο iPad, οπότε δεν ξέρω που πρέπει να πάνε τα kudoz xD .
    Mazi to eipame sto MSN, den nomizw na to eipes edw.
    Katalavaineis ti exei na akousei h Nintendo ean vgalei "forhth" konsola e?

O kosmos trelenetai mono me thn skepsh na exoun to DS h to PSP sthn priza, an den apoteleiwthoun me kati tetoio, einai terastioi ypokrites lew egw.
    Giati ola afta peri "den aksizei na paizeis HD games se mikrh othonh" kai ta loipa pou akougame ws twra, verese ta akougame provlepw.
    Thelw na kopsw antidraseis sthn periptwsh pou apodeixtei alhtheia kati tetoio...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Είχα πει ότι θα μπορούσε το μηχάνημα να κάνει την επεξεργασία και η εικόνα να φαίνεται στην οθόνη του pad . Βέβαια παρατήρησα ότι και ο enpsty είπε κάτι για οριζόντιο iPad, οπότε δεν ξέρω που πρέπει να πάνε τα kudoz xD .

Ας βάλουν και μία μπαταρία τούμπανο με αυτονομία τουλάχιστον 5 ώρες τόσο στην κονσόλα όσο και στο pad και ας έχει η κονσόλα μέγεθος/ βάρος Wii και μας κέρδισαν .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ειπες οτι θα γινεται stream στο controller?

Αν ναι σε παραδεχομαι.:phil:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το είπα, δεν το είπα ;;;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    New Nintendo controller allows players to stream entire games to the device from the console - like a miniature television.

Καθολου ασχημη ιδεα.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Με τι διαφωνείς βρε συ, με τα γεγονότα; Ποιος θα αγόραζε κονσόλα με ελάχιστα καλά games στα 660€ όταν ο ανταγωνισμός προσέφερε ΠΟΛΥ καλύτερους τίτλους; Οι κολλημένοι, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό (δεν το λέω αρνητικά πάντως) και όλοι οι υπόλοιποι που είπα.
    Αλλο καταλαβα εγω ,τεσπα.
    Εγω νομιζα οτι μιλαγες γενικοτερα,μεχρι τωρα.Fail.

Aν και δεν το αγορασα την πρωτη χρονια(για τον λογο που εγραψες),διαφωνω με το οτι την αγορασαν οι κολλημενοι τοτε.
    Aν εχεις ps και ps2 και τα διαθετεις(τα χρηματα)πας σε Ps3.Aπλα μαθηματικαΑυτο δεν ειναι κολλημα,αλλα κατι απολυτα φυσιολογικο μετα απο αυτες τις κονσολες.
    Εξαλλου απο 2008 και μετα πιθανοτατα καθε χρονο ειχε ανωτερο software απο τον ανταγωνισμο,οποτε δεν νομιζω οτι εμεινε κανεις παραπονεμενος.Εκτος αν την βρισκει μονο οταν η κονσολα του διαλυει τον ανταγωνισμο(βλεπε ps1-ps2)
    Θελω να πω οτι μια κονσολα δεν την αγοραζεις ποτε για την πρωτη χρονια.Επενδυση κανεις.Αγοραζεις αυτη που θεωρεις οτι ειναι ή θα ειναι καλυτερη για σενα.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Όχι δεν είναι θεωρίες. Γιατί κανένα 1st party game του PS3 δεν είναι κάτι παρόμοιο από άποψη γραφικών με... ας πούμε το Crysis;
    Γιατι καμια μηχανη δεν ειναι τοσο καλη οσο αυτη του crysis μηπως?
    Για αυτο σου λεω οτι ολα αυτα ειναι θεωριες.Οταν το crysis 2 δειχνει οπως δειχνει κυριως λογο της καρτας γραφικων του ps3,ειναι φυσιολογικο να περιμενεις κατι καλυτερο αν παρει απο τον cell οτι παιρνει το uncharted2.
    Ειναι χαωδης η διαφορα μεταξυ των 2 παιχνιδιων στην εκμεταλευση του hw.

Παρ'ολα αυτα η Naughty Dog engine δεν μπορει να συγκριθει με την cry engine 3.

Τεσπα,να πεταξω και εγω κατι στο τελος για το wii2,για να ειμαι ontopic?:xp:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Moνο για παιχνιδια δε το αγορασαν Evans ε?

Τεσπα διαφωνω οσο δεν παει με το ποστ σου,αλλα για να μην βγουμε εντελως offtopic δεν συνεχιζω.

λειτουργει εντελως διαφορετικα η κονσολα.
    Σε αριθμους το NGP παιζει να ειναι ανωτερο.
    Με τι διαφωνείς βρε συ, με τα γεγονότα; Ποιος θα αγόραζε κονσόλα με ελάχιστα καλά games στα 660€ όταν ο ανταγωνισμός προσέφερε ΠΟΛΥ καλύτερους τίτλους; Οι κολλημένοι, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό (δεν το λέω αρνητικά πάντως) και όλοι οι υπόλοιποι που είπα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι η κονσόλα δεν αγοράστηκε από άτομα που ήθελαν ένα super blu ray και από εταιρείες/ οργανισμούς/ whatever που ήθελαν να έχουν ένα παντοδύναμο μηχάνημα για επεξεργασία δεδομένων.

Δεν έθηξε κανένας το μηχάνημα, αμάν πια .

Σχετικά τώρα με τα νούμερα, εντάξει... σταματάω .

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    BigBoss ολα αυτα που λεμε ειναι θεωριες.
    Όχι δεν είναι θεωρίες. Γιατί κανένα 1st party game του PS3 δεν είναι κάτι παρόμοιο από άποψη γραφικών με... ας πούμε το Crysis;

Eπίσης το "αξιοπρεπέσταστο'' είναι σχετικό. Βάλε δίπλα δίπλα δύο οθόνες, η μια να δείχνει Crysis 2 σε PC και η άλλη Crysis 2 σε PS3 και θα δεις πόσο αισθητά πίσω είναι η PS3 έκδοση από κάθε άποψη, και μιλάμε για ένα game που όπως λένε η ανάπτυξη του βασίστηκε σε console hardware, ως επί το πλείστον τουλάχιστον. Τέλος πάντων προσωπικά με γραφικά στις κονσόλες όπως πχ του Red Dead Redemption ή του Uncharted 3 (που θα θέσει σίγουρα νέα δεδομένα για το PS3 όπως και κάθε Uncharted) εγώ είμαι ικανοποιημένος και με το παραπάνω.

Τώρα αν το νέο wii έχει το hardware που είδα το βρίσκω απογοητευτικό έως τραγικό.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Moνο για παιχνιδια δε το αγορασαν Evans ε?

Τεσπα διαφωνω οσο δεν παει με το ποστ σου,αλλα για να μην βγουμε εντελως offtopic δεν συνεχιζω.

Βρε hideo εντάξει, 256MB RAM έχει, είπαμε πια .
    λειτουργει εντελως διαφορετικα η κονσολα.
    Σε αριθμους το NGP παιζει να ειναι ανωτερο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και να πω και μια φλασια που μου ρθε τωρα, στη προηγουμενη γενεια MS & Sony και ειδικα η δευτερη πονταραν πολυ στα γραφικα και τα χρησιμοποιησαν ως selling point των κονσολων. Ποιος μας λεει οτι θα κανουν το ιδιο και στην επομενη γενεια; Προσωπικα δε πιστευω η Sony να προσπαθησει παλι να λανσαρει ενα υπερμηχανημα στα 599$ και με τεραστεια χασουρα μαλιστα. Μου φαινεται πιο πιθανο το σεναριο μιας σχετικα φθηνοτερης λυσης (399$?), χωρις να εννοω φυσικα οτι θα προκειται για ξεπερασμενη τεχνολογια. Απλως μια σκεψη.
    To PS3 αν είχε μόνο τα γραφικά ως selling point θα πάτωνε, είχε όλη την τεχνολογία που κουβαλούσε, λέγε με τούμπανος επεξεργαστής, blu-ray, PS2 BC, install other OS, στην Ιαπωνία super audio CD και φυσικά το ότι ήταν PlayStation. Τι έγινε λοιπόν; Το αγόρασαν όσοι ήθελαν να φτιάξουν φάρμες με τεράστια επεξεργαστική ισχύ, όσοι ήθελαν blu-ray, όσοι ήθελαν το super duper media center και όσοι ήταν κολλημένοι με το PS. Σιγά σιγά όλα αυτά κόπηκαν για διάφορους λόγους.

Ούτε εγώ νομίζω να ακολουθήσει την ίδια πολιτική η Sony, αυτό φαίνεται εξάλλου και με το NGP (εδώ θα αρχίσουν πάλι καβγάδες ).

Από τις τελευταίες κονσόλες η μόνη που βασίστηκε καθαρά στο raw power της τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας της ήταν το Xbox. Βέβαια τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε πρακτικά να ήταν και η πιο επαναστατική κονσόλα των δύο τελευταίων γεναιών.

edit:

BigBoss ολα αυτα που λεμε ειναι θεωριες.Οταν τρεχει το crysis2 αξιοπρεπεστατα με ανυπαρκτο offload στον Cell,σιγουρα φαινεται οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια ακομη.
    Βρε hideo εντάξει, 256MB RAM έχει, είπαμε πια .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Για το πρωτο Ramp ,ισως δεν θα υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα αυτη τη φορα.Πιθανον να μπορει να παρει πιο ευκολα καποια πορτς απο τις νεες κονσολες.

Για το δευτερο τωρα.Το κοστος του ps3 ηταν πολυ μεγαλο κυριως λογο blu ray.Πλεον φανταζομαι οτι και οι 3 κονσολες θα εχουν αυτο το φορματ(ή στην χειροτερη καποια παρομοιας αξιας-κοστους φορματ).Οποτε δεν βλεπω να υπαρχει αυτη η διαφορα στις τιμες αυτη τη φορα.Επισης το blu ray δεν θα ανεβασει τοσο την τιμη οσο στο ps3.

Εκτος αν δεν εχουν καν φορματ καποιες κονσολες.Δυσκολο το κοβω.Θα δουμε.

BigBoss ολα αυτα που λεμε ειναι θεωριες.Οταν τρεχει το crysis2 αξιοπρεπεστατα με ανυπαρκτο offload στον Cell,σιγουρα φαινεται οτι υπαρχουν πολλα περιθωρια ακομη.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Tο ps3 και xbox 360 δεν μπορούνε με τίποτα να τρέξουνε το Crysis γιατί έχουνε πολύ λίγη ram και όχι μόνο. Ένα χορτάρι στο Crysis έχει ανάλυση 1024x1024 και πιάνει κάτι megabyte οπότε φταντάσου, πέρα απο το γεγονός πως θα χρειάζονταν πολλά loadings, τα real time physics (που δεν είναι scripted) δεν το συζητώ. Αντικειμενικά η CE2 είναι ανώτερη από την CE3.

Από την άλλη βλέπουμε γραφικά Uncharted 3 στο PS3 και λέμε wow! το θέμα όμως είναι πως ένα pc με ί7 και με μία 58xx,68xx,69xx ή αντίστοιχες κάρτες της nvidia θα έκανε το Uncharted 3 αγνώριστο. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Το Crysis ακόμη και αν η Crytek είχε δύο ομάδες και η μία το ανέπτυσσε αποκλειστικά για pc και η άλλη αποκλειστικά για PS3 πάλι η έκδοση του pc θα ήταν πολύ ανώτερη γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχουν περιορισμοί στο hardware τουλάχιστον στον βαθμό που υπάρχουν σε μία κονσόλα. Εντάξει και γενικά το Crysis κακά τα ψέματα ήταν μπροστα από την εποχή του, την εποχή που βγήκε ελάχιστοι μπορούσαν να το τρέξουν αξιοπρεπώς σε DX10 με τέρμα ρυθμίσεις. Για το Crysis 2 ακολούθησαν άλλη φιλοσοφία.

Leave a comment:

Working...
X