Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NickTG
    replied
    Originally posted by Marth View Post
    Loggo, είμαι σοβαρός καθώς και οι καταχωρήσεις μου είναι όλες σοβαρές και δεν πιστεύω πως δείχνω το αντίθετο.
    Επίσης, πιστεύω πως είσαι εξαιρετικό μέλος αυτής της κοινότητας, και συμφωνώ σε πολλά πράγματα που έχεις πει.
    Ωστόσο, όπως και λένε, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Θα χαρακτήριζα το σύνολο των ατόμων όπου κάνουνε τις καταχωρήσεις, ως εναν οχετό στρατό - σταυροφόρων υπέρ της sony/cometron, με εμετικά σχόλια και εμπαιγμούς κατά της Νιντέντο σε κάθε βλακώδη ευκαιρία. Αν και πίστεψα πως θα ήσασταν σε καλύτερη μοίρα, από άλλα φορουμς, δυστυχώς έπεσα έξω. Κατά πολύ. Θα σταθώ και παλι, στο αφου ειστε υποκινούμενοι σε εταιρικο επίπεδο της "μαμάς" sony, καλό θα ήταν να κάνετε αυτό εμφανές και για όλους τους αναγνώστες σας. Προσχολικές ειρωνείες και ερισμοί, λυπάμαι είναι κάτι που δεν ανέχομαι. Καλή σας συνέχεια.

Ε, ναι λοιπόν. Μας ξεσκεπασες.
    Ανήκουμε στη ΜΑΜΆ Sony και πληρωνομαστε να ρίχνουμε τόνους λάσπης κάθε μέρα στη Nintendo. Αφου στη Nortec αναγκάστηκαν να βάλουν καθαρίστριες 24/7 μπας και μπορέσουν να καθαρίσουν λίγο τη λάσπη απο τα γραφεία.

Και μη νομίζεις πως είμαστε και φθηνοι. Εγω σαν απλώς χρήστης παίρνω 4.000€ το μήνα, ναι καλά διαβάζεις τέσσερις χιλιάδες ευρώ, και υπάρχει και έξτρα μπόνους αν πετύχω με τη λάσπη υψηλόβαθμο στέλεχος. Φαντασου οι mods και ο admin τι ποσά παίρνουν.

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να κρυβόμαστε. Να ζήσει η ΜΑΜΆ Sony. :resp:

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν σας πιστευω οτι ακομα δεν εχει βαλει κανενας το κολαζ που ειχατε κανει με τα facepalms μαζι με τα απαραιτητα quotes απο αυτο το thread

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Pantws plaka plaka kai egw eimai sigouros pws h Nintendo tha ta paiksei ola gia ola sto online me afthn thn konsola, einai to trend ths epoxhs allwste kai exei xontro xrhma, tha htan xazomara na mhn asxolhthei.

Eksalou oloi kapote elegan pws oi epomenes (tou mellontos?) konsoles mporei na mhn exoun kan fysikh morfh, kati vevaia pou ekane trelo backfire me to PSP Go an kai mono ta games htan se psifiakh morfh kai oxi h idia h konsola.
    Parola afta exw faith pws h texnologia den tha kolwsei, h universal konsola tha vgei kapote kai tote oloi tha ftiaxnoun games gia ekei!!!!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μην τους ακούς Marth όλοι τελειωμένα fanboy PS/xbox είμαστε, μέλη της γνωστής αμερικανοϊαπωνικής συμμαχίας.
    Ο Τίτος ειδικά είναι σημαιοφόρος της αδελφότητάς μας και επίσημος οικονομολόγος του site (αυτός διαχειρίζεται τις μετοχές μας στη Sony/Microsoft και τα ασύλληπτα έσοδα που μας παρέχει το φόρουμ ως αντάλλαγμα για τη λάσπη που ρίχνουμε στην Νιντέντο). Βέβαια το πρωί το παίζει πισάκιας αλλά αυτά είναι για το θεαθήναι...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Μου αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι Loggo

Ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.

Η κίνηση της Nintendo είναι λύρα 100 κατά την άποψή μου.Το Wii είναι νεκρό από 3rd party devs εδώ και καιρό και το μόνο που το κρατάν ζωντανό(μιλάω ΠΑΝΤΑ για το "hardcore" κοινό) είναι η 1st party titles που ιδιαίτερα πέρσυ αναλώθηκαν σχεδόν όλοι.Το hardware δεν το συζητάω καν,από όταν βγήκε ήταν last gen και φυσικά το online κομμάτι της κονσόλας είναι για πέταμα.Για εμένα ιδιαίτερα το online είναι αυτό που αξίζει μια εταιρία να επενδύσει και αυτό πρέπει να κάνει και η Ninty.Τεράστιο πλήθος παιχτών έχει προστεθεί που ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με Online gaming και αυτό σημαίνει $$.Αυτό φαίνεται και από τα τωρινά παιχνίδια που προσπαθούν(έστω και αν είναι της πλάκας) να βάλουν online modes,γιατί ακριβώς ΠΟΥΛΑΕΙ.

Η Ninty σωστά κάνει και βγάζει κονσόλα,οι άλλοι δύο νομίζω σιγά σιγά θα ακολουθήσουν,νομίζω πάνω από 1 έτος διαφορά δεν θα έχουν τα 3 launch dates των επόμενων κονσολών.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Λατρεύω τους ανθρώπους με έφεση στον αυτοσαρκασμό.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Συγγνώμη, αλλά με κάνετε και γελάω με τον fanboy πόλεμο. Μόνοι σας τον αρχίσατε και από μόνοι σας εκτεθήκατε fanboys, όπως ο Altair για το Χ360.

Θα αφήσω το θέμα να κυλήσει, καθώς τρώω κάνα pop-corn. ^^

:party:

Και για να δέσει το γλυκό.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nintendo always wins:

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Marth View Post
    Loggo, είμαι σοβαρός καθώς και οι καταχωρήσεις μου είναι όλες σοβαρές και δεν πιστεύω πως δείχνω το αντίθετο.
    Επίσης, πιστεύω πως είσαι εξαιρετικό μέλος αυτής της κοινότητας, και συμφωνώ σε πολλά πράγματα που έχεις πει.
    Ωστόσο, όπως και λένε, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Θα χαρακτήριζα το σύνολο των ατόμων όπου κάνουνε τις καταχωρήσεις, ως εναν οχετό στρατό - σταυροφόρων υπέρ της sony/cometron, με εμετικά σχόλια και εμπαιγμούς κατά της Νιντέντο σε κάθε βλακώδη ευκαιρία. Αν και πίστεψα πως θα ήσασταν σε καλύτερη μοίρα, από άλλα φορουμς, δυστυχώς έπεσα έξω. Κατά πολύ. Θα σταθώ και παλι, στο αφου ειστε υποκινούμενοι σε εταιρικο επίπεδο της "μαμάς" sony, καλό θα ήταν να κάνετε αυτό εμφανές και για όλους τους αναγνώστες σας. Προσχολικές ειρωνείες και ερισμοί, λυπάμαι είναι κάτι που δεν ανέχομαι. Καλή σας συνέχεια.
    Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα Marth, μην είσαι επιλεκτικός στο τι βλέπεις γιατί η εικόνα που θα σχηματίσεις θα είναι λανθασμένη. Σε αυτό το forum υπάρχει poll που έχει ψηφιστεί αγαπημένη κονσόλα της κοινότητας (στο σύνολο όλων των κονσολών) το Nintendo 64 (!!?!?!?!???!?). Σε κανένα anti-Nintendo forum δε θα μπορούσε να ψηφιστεί κονσόλα Nintendo και ειδικά μια προβληματική κονσόλα όπως ήταν το Nintendo 64.

Υπάρχει επίσης θέμα με τίτλο "Industry's Next Top Flop - Kinect Unleashed", τίτλος ο οποίος φυσικά έχει καθαρά χιουμοριστική διάθεση. Τι πάει να πει αυτό, ότι είμαστε anti-Xbox κοινότητα;

Μη βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα.

Leave a comment:

• TravisGr
    replied

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μας αποκαλείς σταυροφόρους της Sony επειδή ένα μέλος μας σου έγραψε αστειευόμενο πως όλο το forum χρηματοδοτείται από αυτή την εταιρία.

Η σοβαροφάνεια σκοτώνει τη σοβαρότητα.

Τέλος, αν μας παρακολουθούσες θα έβλεπες σε pinned θέμα από πού χρηματοδοτούμαστε.

Οι υπόλοιποι, επιστροφή στο σουρεαλισμό.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Marth to oti epilegeis na deis mono tous empegmous pros thn Nintendo den shmainei oti den ginontai paromoies anafores stis alles etairies, pou eisoun otan legame me Xeno kai evans pws to PS3 einai teleiwmeno kai pws prepei na petaxtei asap?
    Den thymamai na eixes kanei comment tote.

Afto einai dystixws pou apodyknyei poios einai ti edw mesa, oxi ta posts pou epilegeis esy na diavaseis.

Mhn ksexnas pws oi perissoteroi empegmoi den ginontai pros thn Nintendo alla pros ta fanboys ths Nintendo pou droun kapws opws kaneis esy sta teleftaia sou posts.
    Mhn mas dineis trofh loipon gia sxolia tha elega prwta prwta

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Θα σταθώ και παλι, στο αφου ειστε υποκινούμενοι σε εταιρικο επίπεδο της "μαμάς" sony, καλό θα ήταν να κάνετε αυτό εμφανές και για όλους τους αναγνώστες σας
    Κοιτα marth, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι με τετοια σχολια σοβαρη συζητηση δεν προκειται να γινει. Αν ψηνεσαι για σοβαρη κουβεντα γινε συγκεκριμενος σε αυτα που λες και μην αοριστολογεις, αν οχι keep it up αλλα μετα μην παραπονιεσαι για τις ειρωνιες...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά με ένα πρόχειρο search είδα πως μάλλον δεν είσαι κάποιος από τους γνωστούς αγνώστους με άλλο Nickname,οπότε γράψε λάθος για τα 2 παραπάνω ποστ.
    Τα παιδιά έχουν δίκιο σε αυτό που λένε,μην δίνεις σημασία.Σου ζητώ συγνώμη για το ύφος γιατί σε πέρασα για άλλο μέλος εξού και το ύφος μου.
    Σοβαρά τώρα.
    Θα σου απαντήσω επί του προσωπικού,μιας και έκανα την αρχή κι εσύ το συνέχισες.
    Μπορεί να μην έχω όλα τα συστήματα της Ν,έχω βέβαια αρκετά,αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαι hater.Ούτε βέβαια και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της.Όμως την παραδέχομαι σε κάποια πραγματάκια.Ένα από αυτά είναι οι άπειροι νεωτερισμοί που έχει προσφέρει,βλέπε analog stick,rumble pack,z-targetting,touch screen,motion controls (το τελευταίο δεν μου πολυαρέσει όπως εξελίσσεται βέβαια,αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγέλλιο).Επίσης την παραδέχομαι διότι μέσα από "χαζοχαρούμενα" παιχνίδια μου έχει προσφέρει πολλές ευχάριστες στιγμές που άλλοι "σοβαροί" τίτλοι προσπάθησαν πολύ για να το καταφέρουν,αλλά στην προσπάθεια παρέμειναν.Και για να δικαιολογηθώ εντελώς κι ελπίζοντας να επανορθώσω για την όλη παρεξήγηση,να πω εδώ πως το Super Mario Galaxy 1 είναι μέσα στους αγαπημένους μου τίτλους για το 2010 (τότε το έπαιξα) κι ένας από τους αγαπημένους μου σε αυτήν την γενιά.

Η στάση μου απέναντι στο Wii 2 ή όπως ονομαστεί τέλοσπάντων,είναι αισιόδοξη μεν για τα όσα πιθανόν να προσφέρει,απαισιόδοξη γιατί με τον ερχομό του φοβάμαι ότι ίσως ακολουθήσουν και οι άλλοι,κάτι που δεν το θέλω ακόμα,ναι προσωπικά μιλάω.
    Από κει και πέρα κάποια hater σχόλια που έκανα πήγαιναν καθαρά ως αντίδραση σε φουλ fanboyism posts από μέλη της κοινότητας,με διάθεση για χαβαλέ και τρόλλινγκ.

Ελπίζω να ξεκαθάρισα τη στάση μου και να κατάλαβες ότι δεν είμαι τόσο κακός όσο φαίνομαι.

Leave a comment:

• Marth
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Marth, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

Δε ξέρω αν πραγματικά το πιστεύεις ή το λες για πλάκα, αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Nintendo σε αυτό το forum. Ίσα ίσα, εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί Nintendo fans. Το να ασκεί κανείς κριτική, να είναι επιφυλακτικός ή λιγότερο ενθουσιώδης απέναντι σε μια ανακοίνωση δεν τον κάνει ούτε βαλτό, ούτε κρυφό-fanboy της Sony ή της X εταιρίας.

Αντίστοιχου ύφους posts έχουν γίνει κατά καιρούς και για ζητήματα που αφορούν τη Sony ή τη Microsoft. Αν παρακολουθείς το forum όπως λες, θα τα έχεις δει.

Leave a comment:

Working...
X