Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Ela marth asto, o kathenas edw mesa kserei ton allon poly kairo kai oloi mas kseroume ti protimaei o kathenas, asxetos apo to pososto eirwneias pou yparxei se kathe post.

Afta pou legontai kata kairous einai isws fovera pareksighsima apo kapoion pou den mas kserei oso kseroume emeis o enas ton allo, alla ena einai sigouro, pragmatikos fanboysmos den yparxei edw mesa.

Egw as poume den paw katholou to N64 kai epishs den paw opoiondhpote enalaktiko elenxo exei prosferthei (wii mote - stylous), to exw pei polels fores, omws den koroidevw otan dhlwnw pws eimai enthousiasmenos me thn idea ths kainourias konsolas ths Nintendo.

Aplws to humor pou kanoume polles fores mporei na mhn ginetai antilhpto.
    Afto me tipote den shmainei pws ta pernoume apo thn Sony.
    Egw proswpika goustarw PSP apistefta kai goustarw ta Pads ths Sony, omws adiaforw plhrws gia to PS3, thewroumai Sony Fanboy?
    Isws, alla afto einai kati diko mou kai sto spiti mou tha kanw oti thelw...

EDIT:
    P.S: Na ypenthymhsw pws den einai thema Nintendo pleon, an nomizete pws einai yparxoun kai alloi ropoi na to apodeiksoume

Leave a comment:

• Marth
    replied
    Καταλαβαίνω ότι είσαι ανήλικος, και έχεις μια αθωότητα, μέσω πιθανότατα μιας μικρής μελαγχολίας της ηλικίας. Γιαυτό και υπεκφυγής άλλωστε (πάει να πει ότι αποφεύγεις) περι του θέματος, και ενώ υπάρχει μια παράλογη και κατευθυνόμενη επίθεση εναντίων της Νιντέντο χωρίς κανένα λόγο, εσύ κατηγορείς εμενα.
    Σε αφήνω λοιπόν να αγοράσεις όλα τα playstation παιχνίδια του κόσμου, επειδή έχουνε το σηματάκι της sony πάνω στα κουτάκια τους. Το παραπάνω απευθύνεται στον Altair.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Marth, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

Δε ξέρω αν πραγματικά το πιστεύεις ή το λες για πλάκα, αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Nintendo σε αυτό το forum. Ίσα ίσα, εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί Nintendo fans. Το να ασκεί κανείς κριτική, να είναι επιφυλακτικός ή λιγότερο ενθουσιώδης απέναντι σε μια ανακοίνωση δεν τον κάνει ούτε βαλτό, ούτε κρυφό-fanboy της Sony ή της X εταιρίας.

Αντίστοιχου ύφους posts έχουν γίνει κατά καιρούς και για ζητήματα που αφορούν τη Sony ή τη Microsoft. Αν παρακολουθείς το forum όπως λες, θα τα έχεις δει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μιας και αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου, έχω να πω το εξής.Βαριέμαι απίστευτα να κάνω διάλογο μαζί σου και να απαντήσω σοβαρά,ειλικρινά δεν έχει κανένα νόημα.Άλλωστε όσοι με ξέρουν από το φόρουμ,γνωρίζουν πολύ καλά ότι κατά καιρούς έχω κράξει και τις 3 εταιρείες για διάφορους λόγους την κάθε μία και ότι δεν είμαι fanboy καμιάς,οκ έχω μια προτίμηση στο Χ360,το οποίο πριν βγει το έκραζα,αλλά αυτά είναι παρελθόν.Όπως προείπα,συνέχισε να κράζεις.Γελάω πολύ μαζί σου.

Leave a comment:

• Marth
    replied
    Όχι αρκετό, από ότι δυστυχώς για εσάς φαίνεται. Καταρχάς, δεν είσαι σε θέση να μπεις σε διάλογο επί του ζητήματος. Δεν θα σχολιάσω την "παιδική" αθωότητα που εθελοτυφλείς, κυρίως σε παλαιότερες σου καταχωρήσεις. Έχω ξεπεράσει την τρυφερή ηλικία των δώδεκα, εδώ και αρκετά χρόνια.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μπράβο ρε Marth,καιρό είχα να γελάσω με nintendo boys.Συνέχισε να ποστάρεις και να κράζεις τους Nintendo haters,όχι μόνο εδώ,έχουμε κι άλλα θέματα.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Busted!

όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν.Ατυχία γιατί είχαμε κοροϊδέψει κόσμο και κοσμάκι :/

Leave a comment:

• Marth
    replied
    Originally posted by Laharl View Post
    Όλο το forum παίρνει ποσοστά από την Sony
    Είναι αντιληπτό κάτι τέτοιο από συμπεριφορές των περισσοτέρων διαχειριστών. Δεν σας τιμάει ωστόσο να κρύβεστε πίσω από τον μανδύα της αντικειμενικότητας, αυτοαποκαλούμενοι ως gamers. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε στο ότι ουσιαστικά είστε παρακλάδι της sony/cometron, παρά ένα ανοιχτό φόρουμ για όλους τους παίκτες.

Leave a comment:

• Marth
    replied
    Δεν καταλαβαίνω ωστόσο το εξής Tanno. Και εγώ είμαι φίλος της Νιντέντο. Αυτό πάει να πει ότι δεν έχουνε οι υπόλοιπες κονσόλες καλά παιχνίδια; Φυσικά και όχι! Οι αντιδράσεις ωστόσο πολλών ατόμων, είναι πλησιέστερες σε βαλτούς, παρά από παίκτες. Αν έχει πρόβλημα η συνολική διαχείριση με την ιστορία, την προσφορά και την παρουσία της Νιντέντο στο χώρο, καλύτερα ας γίνει σαφές απο τους ίδιους, ώστε να αποστασιοποιηθούν στο ότι είναι φιλικά προσκείμενοι προς sony/microsoft μεριά με μίσος προς την Νιντέντο. Γιατί, χειρότερο από ένα fanboy, είναι ένα κρυφό fanboy.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Originally posted by Marth View Post
    Είναι κάτι όπου βλέπω καιρό, αλλά απόψε θα πάρω θέση. Γιατί παιδιά, τόσο μεγάλο μένος εναντίων της Νιντέντο; Είναι αηδιαστικό αυτό που γίνεται σε δεκάδες θέματα, τόσο από μελή της διοίκησης, όσο και από απλά μέλη. Υπάρχει συγκεκριμένος κατευθυνόμενος σκοπός για όλο αυτό το μίσος; Υποκινήστε από αντίπαλες, άλλες εταιρίες;

Όλο το forum παίρνει ποσοστά από την Sony

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Η απάντηση είναι απλή από μέρους τους... Fanboyism!

Leave a comment:

• Marth
    replied
    Είναι κάτι όπου βλέπω καιρό, αλλά απόψε θα πάρω θέση. Γιατί παιδιά, τόσο μεγάλο μένος εναντίων της Νιντέντο; Είναι αηδιαστικό αυτό που γίνεται σε δεκάδες θέματα, τόσο από μελή της διοίκησης, όσο και από απλά μέλη. Υπάρχει συγκεκριμένος κατευθυνόμενος σκοπός για όλο αυτό το μίσος; Υποκινήστε από αντίπαλες, άλλες εταιρίες;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Και σιγα τωρα μη παιξει τοσο ρολο στα σχεδια τους η υπαρξη του Wii 2. Δεν ειναι οτι προσπαθει η nintendo να βγαλει την υπερκονσολα απλα πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι το αδυναμο hardware του Wii πλεον αποτελει προβλημα. Οι developers το χουν εγκαταλειψει, τα ΑΑΑ multiplatform games ειναι μονο για PS3 / 360 και ειμαι σιγουρος οτι και οι ιδιοι οι devs της nintendo θα θελουν κατι πολυ πιο δυνατο για να δουλεψουν, ειδικα τωρα που βλεπουν οτι ακομη και στο 3DS που ειναι φορητο, μπορουν να πετυχουν καλυτερα αποτελεσματα. Και βεβαια με τετοια αδυναμο hardware και τοσο μικρη εσωτερικη μνημη δεν εχεις περιθωρεια να κανεις καποια ουσιαστικη αναβαθμιση. Το online κομματι της κονσολας ηταν καταδικασμενο απο τη πρωτη μερα. Αν απλα βγαζαν ενα revision του Wii με δισκο και hd output οπως ακουγοταν κατα καιρους θα καταφερναν απλα να διαιρεσουν την userbase της κονσολας χωρις ουσιαστικο κερδος.

Δε νιωθω σε καμια περιπτωση οτι το Wii 2 ειναι αλλαγη πλευσης για τη nintendo απλα ειναι καιρος να προσπαθησουν να καλυψουν τις αδυναμιες του Wii (hardware, online, ξεπερασμενα motion controls(βλεπε Move) κλπ). Το αν θα το πετυχουν ειναι αλλο θεμα. Εν τω μεταξυ αν βγει τελος 2012, μιλαμε για 6 χρονια μετα το Wii, καθολου νωρις.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Altair,τα 10 χρονια που λενε αφορουν την ζωη της κονσολας.Η κονσολα ομως μπορει να συνυπαρχει και με την επομενη για αρκετο καιρο(χρονια αν θες,βλεπε Ps2).
    Θελω να πω οτι οταν λενε 10 χρονια,αυτο δεν σημανει οτι δεν θα βγαλουν αλλη κονσολα που θα υπαρχει παραλληλα με τα ps360.

Απο την αλλη εγω προσωπικα πιστευω οτι αν εβγαιναν τωρα ή σε ενα χρονο τα ps360,δεν θα βλεπαμε τις διαφορες που ειδαμε απο ps2 σε Ps3 ας πουμε.
    Τα γραφικα ειναι μια χαρα και καθε φορα βλεπουμε ακομα καλυτερα απο τις υπαρχουσες κονσολες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post
    6 χρονια θα κλεισει η τοστιερα το καλοκαιρι, καποιος επρεπε να κανει το επομενο βημα επιτελους, ενα παιχνιδι πραγματικα χαρηκα αποσα εχω παιξει στο 360 και αυτο ητανε με γραφικα στο επιπεδο του ps2 και περιστασιακα αθλιο framerate, το hardware γερναει και τα χρονια περνανε, χωνευτε το http://www.tomsguide.com/us/Epic-Gam...ews-10706.html

Α ρε ποτανα nintendo, σου γλιτωσα με το gc, με μαδησες με το ds και το wii τωρα θα με γδυσεις με το 3ds και την επομενη σου κονσολα, ΧΑΛΑΛΙ !!!
    6 χρόνια ε;Λίγα είναι.Κάτσε να κλείσουμε δεκαετία,κοίτα τι κυκλοφορεί να πούμε.Το ότι εσύ είσαι βλαμμένος και ευχαριστήθηκες μόνο ένα τίτλο δε λέει κάτι.
    Wii2:Κυκλοφορεί τέλη του 2012 και θα κάνει ότι έκανε ο ανταγωνισμός από το 2005.Congrats.

Leave a comment:

Working...
X