Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Είσαστε ελέινοι όλοι σας. Τώρα που ετοίμασε το 3DS με το 3D, φυσικό είναι να κάνει το ίδιο και στο Wii. Το πρόβλημα εδώ είναι το πως θα φτιαχτεί η κονσόλα. Αρκεί να μην πετύχουμε τεχνικά προβλήματα ή και υποβιβασμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως είναι εν πάσει περίπτωσης οι κονσόλες της M$ και της $ony. Θα πρέπει να τις ξεπεράσουν στο άπειρο και τις 2 εταιρείες.

Για μένα νέο θα ήταν αν φτιάχνανε μία συσκευή, όχι Virtual Reality, αλλά Total Recall(αν με πιάνετε). Εγώ θέλω να ζω τον κόσμο μόνο κινώντας την ψυχή σαν τον Lovecraft, και όχι στην πραγματικότητα σαν το χαζο-Kinect.
    Η Ν έχει πει επανειλημμένα ότι δεν θα δούμε 3D σε home console μέχρι να γίνεται να το δούμε χωρίς γυαλιά σε μεγάλη οθόνη.
    Κάτι που είναι αδύνατο για όσα ξέρουμε στις μέρες μας.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai alla sto Neogaf exoun Tanno?
    Den exoun!
    Edw sas thelw gatakia!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Είσαστε ελέινοι όλοι σας. Τώρα που ετοίμασε το 3DS με το 3D, φυσικό είναι να κάνει το ίδιο και στο Wii. Το πρόβλημα εδώ είναι το πως θα φτιαχτεί η κονσόλα. Αρκεί να μην πετύχουμε τεχνικά προβλήματα ή και υποβιβασμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως είναι εν πάσει περίπτωσης οι κονσόλες της M$ και της $ony. Θα πρέπει να τις ξεπεράσουν στο άπειρο και τις 2 εταιρείες.

Για μένα νέο θα ήταν αν φτιάχνανε μία συσκευή, όχι Virtual Reality, αλλά Total Recall(αν με πιάνετε). Εγώ θέλω να ζω τον κόσμο μόνο κινώντας την ψυχή σαν τον Lovecraft, και όχι στην πραγματικότητα σαν το χαζο-Kinect.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Αν αντικαταστήσει όλα τα Wii απλά ΔΕΝ υπάρχει χώρος για να πεταχτούν όλα τα προηγούμενα, πρέπει να τα στείλουμε στο διάστημα

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Otan egine leak to neo shmera:

Epishs wriste to diko mou version gia to pws tha moiazei to kainourio WII:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    HAHAHAHAHA @ DAFFY

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Και μιας και εγινε η αρχη να τα σταδια μεχρι να ερθει η Ε3:

Πριν:

Κατα:

Μετα:

WTF, μεχρι να ποσταρω μεσολαβησαν 10 απαντησεις. Για παμε λιγο να τα βλεπει το GAF να τρομαζει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άκυρο εντελώς.
    Βασικά δεν χαίρομαι καθόλου που θα βγει νέα κονσόλα.Ανησυχώ για το τιθα γίνει με το 10ετές πλάνο της Sony για το PS3 καθώς και το Χ360.Μια χαρά είναι τα πράγματα ως έχουν,τι σκατά βιάζεται η Ν;Μια χαρά χρήματα δεν βγάζει;Άραξε μωρή τρελή,και από το 3DS θα χεστείς στο τάληρο,μην βιάζεσαι γαμώτο.

Leave a comment:

• Loggo
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Triple A το ΜΚ,όχι όπως εδώ μέσα που είστε όλοι άσχετοι.
    Νέα κονσόλα ε;Λογικά θα χεστεί στο τάληρο άλλη μια φορά,το θέμα από κει και πέρα είναι το πόσο θα αφορά εμάς.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Wriste ena kai apo mena:

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χαχαχαχαχαχαχα

Πάντα επίκαιρο gif.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Omg, γεμισε gifs το OP (ελα Somari μη μου γκρινιαζεις), can't take it, cult overdose, I'm outta here.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πωπω, έλα ρε...κονσόλα νέας γενιάς θα είναι πιο δυνατή από τις κονσόλες ΑΥΤΗΣ της γενίας; Έλα μωρή Νιντέντο με εσένα κοντεύουμε να θεωρούμε τροφή για hype τα αυτονόητα...

Όσο για το OP (όχι ΟΤ, Zeno): Beware the Geeks, bearing gifs.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Kala nai entaksei alla opws elega kai ston Xeno konsolopaida eimaste panta xairomaste otan anakoinwnetai mia kainouria konsola.
    Proswpika exw epitelous kati na perimenw na dw sthn E3 fetos.
    Καλά ναι, δε λέω ότι είναι κακό να ενθουσιαστεί κάποιος. Απλά το όλο, at least as powerful as PS3, σκηνικό μου φενεται πολυ captain obvious ατάκα.

Leave a comment:

Working...
X