Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Η Nintendo σας κάνει να τσακώνεστε όσο αυτή ετοιμάζει τα δικά της.
    Κοινώς Nintendo wins

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Γιατί το γυρίσατε σε home vs handheld ρε σεις;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Giati eipe kaneis pws den yparxoun sta forhta paixnidia pou mporeis na paikseis ektakta?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δε γράφω τι γίνεται, γράφω τι βολεύει... Δηλαδή διαφωνείς πως ένα μέρος της φορητότητας είναι η εκτατικότητα;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ρε σεις ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά ή εσείς. Το χειριστήριο θα είναι και οθόνη στην οποία η κονσόλα θα streamάρει το παιχνίδι; Αυτό θέλετε να πείτε;

Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ οτι Handhelds και Home Consoles δεν μπορούν να έχουν ίδια παιχνίδια, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να παίξει Pro, MGS, Uncharted κτλ. σε 3,5άρα οθόνη. Μπορούν μεν οι εταιρίες να φτιάξουν τα ίδια παιχνίδια, άλλα δεν θα προκαλούν την ίδια εντύπωση με τις Console εκδόσεις τους (σαν να παίζατε το Uncharted 2 στο Wii θα ήτανε ). Απο την άλλη Games όπως τα Fire Emblem, Advance Wars, FFT, Tactics Ogre είναι παιχνίδια που κάλλιστα θα μπορούσαν να βγαίνουν και στις κονσόλες με το ίδιο αποτέλεσμα (αντί όμως να μπορείς να τα πιάσεις παντού θα έπρεπε να είσαι μπροστά απο μια κονσόλα, στην TV σου).

Ksana, eite koitas thn othonh tou PSP apo ta 30 ekatosta
    , eite koitas thn othonh tou spitiou sou apo ta 2 metra einai to idio.
    BTW OLOI paizoun PRO sto PSP.

Για μένα πάλι, θα επιμείνω...το πρόβλημα δεν έγκεται στα γραφικά, αλλά το ότι όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στο τρένο, στο κρεβάτι, στο λεωφορείο, θέλω ένα που να μπορώ να το κλείσω σε 5' όταν θα χρειαστεί να σταματήσω...Ενώ στα "βαθύτερα" πχ ένα action adventure με στορυ κλπ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θέλει αφοσίωση, πως το λένε. Ανάλογα (αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό), δεν με φτιάχνει τόσο το pick n play στις οικιακές, θέλω να φτιάξω το καφεδάκι μου, να αράξω στην τιβι μπροστά και να παίξω ένα game με τα από όλα του, βαθύ στόρυ και ανάπτυξη χαρακτήρων, εξαίρετο soundtrack etc.
    Ola ginontai sto forhto gaming.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Για μένα πάλι, θα επιμείνω...το πρόβλημα δεν έγκεται στα γραφικά, αλλά το ότι όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στο τρένο, στο κρεβάτι, στο λεωφορείο, θέλω ένα που να μπορώ να το κλείσω σε 5' όταν θα χρειαστεί να σταματήσω...Ενώ στα "βαθύτερα" πχ ένα action adventure με στορυ κλπ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θέλει αφοσίωση, πως το λένε. Ανάλογα (αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό), δεν με φτιάχνει τόσο το pick n play στις οικιακές, θέλω να φτιάξω το καφεδάκι μου, να αράξω στην τιβι μπροστά και να παίξω ένα game με τα από όλα του, βαθύ στόρυ και ανάπτυξη χαρακτήρων, εξαίρετο soundtrack etc.

Εdit: @Travis, ναι ότι πεις ρε...

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ρε σεις ή εγώ δεν έχω καταλάβει καλά ή εσείς. Το χειριστήριο θα είναι και οθόνη στην οποία η κονσόλα θα streamάρει το παιχνίδι; Αυτό θέλετε να πείτε;

Κατά τα άλλα και εγώ συμφωνώ οτι Handhelds και Home Consoles δεν μπορούν να έχουν ίδια παιχνίδια, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να παίξει Pro, MGS, Uncharted κτλ. σε 3,5άρα οθόνη. Μπορούν μεν οι εταιρίες να φτιάξουν τα ίδια παιχνίδια, άλλα δεν θα προκαλούν την ίδια εντύπωση με τις Console εκδόσεις τους (σαν να παίζατε το Uncharted 2 στο Wii θα ήτανε ). Απο την άλλη Games όπως τα Fire Emblem, Advance Wars, FFT, Tactics Ogre είναι παιχνίδια που κάλλιστα θα μπορούσαν να βγαίνουν και στις κονσόλες με το ίδιο αποτέλεσμα (αντί όμως να μπορείς να τα πιάσεις παντού θα έπρεπε να είσαι μπροστά απο μια κονσόλα, στην TV σου).

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Μάλλον εσύ ΔΕΝ κατάλαβες...Είδα την φωτο του Εβανς που έχει βάλει από το Galaxy Tab με μια φωτό που μοιάζει με την Βενετία, και μιας και λαμβάνει το AC2 εκεί χώρα, είπα να αστειευτώ με την παραπάνω πρόταση.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ?
    Καλά ότι να 'ναι σταματάω εδώ γιατί μάλλον για να συνεννοηθεί κάποιος μαζί σου πρέπει να έχει PhD από το Hagworts με θέμα "Μαλακίους Παρεγγεφαλίτιους"

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μάλλον εσύ ΔΕΝ κατάλαβες...Είδα την φωτο του Εβανς που έχει βάλει από το Galaxy Tab με μια φωτό που μοιάζει με την Βενετία, και μιας και λαμβάνει το AC2 εκεί χώρα, είπα να αστειευτώ με την παραπάνω πρόταση.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ?

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Τι?
    + =

τώρα κατάλαβες;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Τι?

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    WoW στο Galaxy Tab το Assassin's Creed έχει υπέροχα γραφικά...
    Ρε Somari τραβα να δεις αν έχω κάνει LOG IN και άμα είμαι μέσα spamαρε pm και μην γαμάς το θέμα εδώ με ότι μαλακία σου κατέβει.

:kill:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    WoW στο Galaxy Tab το Assassin's Creed έχει υπέροχα γραφικά...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Epishs ti tha spame ama nevriazoume?
    Εδώ να πω πώς υπάρχει ένα ειδικό γυαλί (Gorilla Glass ) που αντέχει όσο δε φαντάζεσαι. Αν είναι φτιαγμένη η οθόνη από αυτό τότε θα μπορείς άνετα να ξεσπάς πάνω του και να μη νιώθει :xp: .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Wraia idea!
    Pantws to kainourio pad me intrigarei 100% poio poly apo to wii mote pou den mou arese san idea.
    Polla pithanoi tropoi na kaneis to game diadrastiko.
    To provlhma einai ti tha kostizei parapanw to pad h, h konsola?
    Epishs ti tha spame ama nevriazoume?

Leave a comment:

Working...
X