Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stop the press: Wii successor at E3, Significantly More Powerful Than PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καταλαβαινω τι λετε απλα θυμηθειτε το 2005 ας πουμε ποσο ανωτερα ηταν τα γραφικα σε pc games σε σχεση με του PS2. Θεωρω οτι διαφορα επιπεδου PS2 > PS3 πολυ δυσκολα (με τιποτα δηλαδη) θα δουμε ασχετα με το ποσα χρονια μεσολαβουν απο τη μια γενεια στην αλλη.
    Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
      Καταλαβαινω τι λετε απλα θυμηθειτε το 2005 ας πουμε ποσο ανωτερα ηταν τα γραφικα σε pc games σε σχεση με του PS2. Θεωρω οτι διαφορα επιπεδου PS2 > PS3 πολυ δυσκολα (με τιποτα δηλαδη) θα δουμε ασχετα με το ποσα χρονια μεσολαβουν απο τη μια γενεια στην αλλη.
      Αυτο ακριβως.

Οσο για το δευτερο,ενταξει δεν γινεται καποια στιγμη θα φτασουν σε αυτες τις διαφορες,αλλα προς το παρον δεν φαινεται να ειναι δυνατο κατι τετοιο.

Comment

• BigBOSS εγώ το δεκαετές πλάνο το βλέπω αλλιώς.Ότι η κονσόλα θα έχει 10ετή υποστήριξη και θα είναι μόνη της στην αγορά.Από κει και πέρα,ΑΝ,όταν βγει νέο μηχάνημα,συνεχίζει να έχει υποστήριξη από τις εταιρείες και οι καταναλωτές το προτιμάνε από ανταγωνιστικά προϊόντα,τότε πάμε παραπέρα από τα 10.Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.Γιατί σοβαρά τώρα.Μη μου πείτε ότι είχαν πλάνο για τόσα χρόνια ζωής του ps2,το οποίο ακόμα πουλάει σαν τρελό.Όχι.Απλά έτυχε,λόγω της ποιότητάς του.Αν και μάλλον έχετε δίκιο που τα βλέπετε έτσι τα πράγματα,εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψή σας λυπάμαι.

Τι πράγμα κι αυτό με τη Nintendo.Πρώτα δελφίνια,μετά επαναστάσεις,τώρα καφές;Έλεος.
        Carpe diem

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
          Άμα έχει τέτοια specs ζήτω που καήκαμε. Μια 7ετία πίσω τεχνολογία πάλι...
          +++

According to the latest report, 'Wii 2' is being internally referred to as 'Project Café', and sports architecture similar to that of the Xbox 360, "but a bit more powerful".

It says the console will include a custom IBM PowerPC CPU with three cores, a GPU from the ATI R700 family with a shader unit at version 4.1 (ούτε shader model 5!!), and at least 512Mb of RAM.
          χαχα EPIC FAIL:xp: Καλή ανάσταση...
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Next-gen ξεnext-gen κανέναν δε θα χαλάσει εδώ μέσα Zelda με γραφικά επιπέδου Uncharted.
            Για το θέμα του άλματος σε τεχνικά χαρακτηριστικά δε ξέρω τι να πω. Πλέον δε νομίζω πως υπάρχει παιχνίδι που περιορίζεται ιδιαίτερα από το hardware των τωρινών κονσολών. Νομίζω πως αν υπάρχει θέληση μπορούν να φτιάξουν ότι παιχνίδι θέλουν χωρίς ιδιαίτερες θυσίες στα γραφικά. Στις προηγούμενες γενιές νομίζω ήταν αρκετά πιο έντονη η ανάγκη για μια νέα, δυνατότερη κονσόλα. Όλοι θέλουν μια πιο δυνατή κονσόλα γιατί με λιγότερη δουλειά βγάζεις καλύτερο αποτέλεσμα αλλά ακόμα και χωρίς αυτή τα εργαλεία υπάρχουν.
            Στη NES-SNES μετάβαση η ανάγκη για περισσότερα χρώματα και καλύτερο animation ήταν επιτακτική.
            Στη SNES-PS1 μετάβαση περάσαμε στα 3D.
            Στην PS1-PS2 είδαμε αξιοπρεπή 3D μοντέλα.
            Στην PS2-PS3 μεγάλωσε η ελευθερία σε εύρος. Περισσότεροι εχθροί, μεγαλύτερες πίστες και draw distance, καταστροφές και particle effects κλπ. Γενικά η δυνατότητα να γίνεται χαμός στην οθόνη χωρίς τραγικό frame rate ή γραφικά.
            Τώρα τι ακριβώς περιμένουμε που να μην το έχουμε δει; Σίγουρα θα υπάρξει κάτι αλλά νομίζω πως υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα μέχρι να χτυπήσουμε ταβάνι.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Καλά γιατί κάνεις έτσι; Δε σε αναγκάζει κάποιος να το αγοράσεις. Μία κονσόλα που έχει τα specs του Wii είναι προφανές ότι δε θα κρατήσει τόσα χρόνια.

edit: Δεν μπορείς να κρίνεις straier το "ταβάνι" γιατί πάντα τα πράγματα προσαρμόζονται στο hardware και στα εργαλεία που δίνονται στους devs. Όσο η ανάπτυξη περιορίζεται σε παλιό hardware, τόσο θα έχουμε την άποψη ότι φτάνουμε σε ένα τέλμα. Σε 5 χρόνια από τώρα θα βλέπουμε πράγαμτα που δε θα τα πιστεύουμε.

Comment

Ισως κανω λαθος αλλα εχω την αισθηση οτι ο τομεας των γραφικων και του hardware δεν εξελλισεται πια οσο πριν 5+ χρονια.
                ειλικρινά μη λες οτι σου κατέβει στο κεφάλι:xp: Να βλέπεις τα pc games και όχι τα υπόλοιπα. Το Xbox 360 ούτε το Medieval 2 μπορεί να τρέξει με φουλ ρυθμίσεις και χιλιάδες npcs στην οθόνη, και αυτό για ένα pc game του 2006. Aλλά ακόμη και σε console games, υπάρχει πχ τεράστιο άλμα από το Uncharted στο Uncharted 3 (1 παράδειγμα).
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Τώρα τι ακριβώς περιμένουμε που να μην το έχουμε δει; Σίγουρα θα υπάρξει κάτι αλλά νομίζω πως υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα μέχρι να χτυπήσουμε ταβάνι.
                  To eipa kai prin perimenw na dw grafika kai animation epipedou FMV to ligotero, gia na mhn arxisw na milaw gia leptomeries opws facial expressions ktl ktl.
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                    BigBOSS εγώ το δεκαετές πλάνο το βλέπω αλλιώς.Ότι η κονσόλα θα έχει 10ετή υποστήριξη και θα είναι μόνη της στην αγορά.Από κει και πέρα,ΑΝ,όταν βγει νέο μηχάνημα,συνεχίζει να έχει υποστήριξη από τις εταιρείες και οι καταναλωτές το προτιμάνε από ανταγωνιστικά προϊόντα,τότε πάμε παραπέρα από τα 10.Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.
                    Aυτο δεν προκειται να συμβει ποτε ομως.
                    Δεν γινεται να περασουν 10 χρονια χωρις να βγει νεα κονσολα.Οταν μιλανε για 10ετες πλανο εννοουν 10 χρονια με συνυπαρξη αλλης κονσολας.Παντα αυτο εννοουσαν.

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                      ειλικρινά μη λες οτι σου κατέβει στο κεφάλι:xp: Να βλέπεις τα pc games και όχι τα υπόλοιπα. Το Xbox 360 ούτε το Medieval 2 μπορεί να τρέξει με φουλ ρυθμίσεις και χιλιάδες npcs στην οθόνη, και αυτό για ένα pc game του 2006.
                      Τι λες μωρε..
                      Τι σχεση εχει η διαφορα Medieval 2 με τους 1000δες εχθρους στο Heavenly Sword(για παραδειγμα),με την διαφορα ΗL2 - killzone 1....
                      H μερα με την νυχτα.

Αν βγαλουν τωρα νεα κονσολα με τις δυνατοτητες που υπαρχουν στο τερμα,θα κλαιμε τα λεφτα μας πολυ συντομα.

Συμφωνω με straier,δεν υπαρχει πραγματικα αυτη η διαφορα ωστε να χρειαζομαστε νεες κονσολες.Δεν υπαρχει καν ενδειξη οτι θα υπαρξει αυτη η διαφορα συντομα.
                      Δλδ μονο το και καλα next-gen video της UE να δεις,καταλαβαινεις ποσο πισω ειμαστε ακομα για να φτασουμε σε επιπεδο διαφορων ps2-ps3.

Comment

Καταλαβαινω τι λετε απλα θυμηθειτε το 2005 ας πουμε ποσο ανωτερα ηταν τα γραφικα σε pc games σε σχεση με του PS2. Θεωρω οτι διαφορα επιπεδου PS2 > PS3 πολυ δυσκολα (με τιποτα δηλαδη) θα δουμε ασχετα με το ποσα χρονια μεσολαβουν απο τη μια γενεια στην αλλη.
                        Σε αυτό που λεεί ο ramparter έχει δίκιο ΙΜΟ.
                        Όχι τόσο τεχνολογίας όσο κόστους.
                        Όλοι θέλουν να δουν videogame με γραφικά επιπέδου Pixar αλλά μην ξεχνάμε ότι το Toy Story 3 κόστισε 200 εκ δολλάρια.

Ξέρω το να συγκρίνω videogames με ταινίες είναι άτοπο ειδικά σε 4-5 χρόνια από τώρα που θα έχει πέσει το κόστος παραγωγής ενός υπερπαιχνιδιού, αλλά πιστεύω ότι το PS4 πχ δεν θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά με το 3 όση είχε το 3 με το 2.

Comment

• Κι εμενα απλο μου φαινεται αυτο, δεν ξερω που σκαλωνετε με το 10ετες πλανο, τυφλα να χει ο πρωην πολυμετοχικος Βαζελος με το 5ετες του πλανο δηλαδη.

Ακομα και να θελει η Χ εταιρεια να βγαλει κονσολα που θα κρατησει 10 χρονια, οταν η Υ και η Ζ βγαλουν νεες κονσολες στα 5 χρονια με τεχνολογια που αφηνει χρονια πισω τη Χ τι θα γινει δηλαδη, θα μεινει η ταδε εταιρεια πιστη στα λεγομενα της λες και ακολουθει καποιον κωδικα τιμης;

Στην τελικη η τακτικη της Nintendo ειναι ξεκαθαρη (market disruption). Επειδη δεν εχει τα πλεονεκτηματα των αλλων κανει πρωτη την κινηση και αναγκαζει τους αλλους να παιξουν στο ρυθμο της (aka Move/Kinect/whatever).
                          Oπως λεει και ο Barney στο HIMYM "dance for me puppets, dance" .

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                            Aυτο δεν προκειται να συμβει ποτε ομως.
                            Δεν γινεται να περασουν 10 χρονια χωρις να βγει νεα κονσολα.Οταν μιλανε για 10ετες πλανο εννοουν 10 χρονια με συνυπαρξη αλλης κονσολας.Παντα αυτο εννοουσαν.
                            Καλά η Sony τότε έκανε πολλές φιλόδοξες δηλώσεις,οπότε κράτα μια πισινή.
                            Carpe diem

Comment

• Οσο για το δευτερο,ενταξει δεν γινεται καποια στιγμη θα φτασουν σε αυτες τις διαφορες,αλλα προς το παρον δεν φαινεται να ειναι δυνατο κατι τετοιο.
                              Οπως ειπε και ο Evans πιο πανω η ψαλιδα στα γραφικα μεταξυ pc και κονσολων εχει κλεισει οχι για τεχνολογικους λογους αλλα επειδη πολυ απλα οι Devs στρεφονται ολο και περιοσσοτερο στις (σταθερες απο πλευρας ικανοτητων) κονσολες.

Ειδικα στην τωρινη γενια που τα FPS (η κατ' εξοχην ναυαρχιδα της βιομηχανιας στην εξελιξη των γραφικων) δεν θεωρουνται πια κατωτερη εμπειρια στις κονσολες και εχουν αφομοιωθει με τεοιο τροπο στις κονσολες, Που δεν υπαρχει η αναγκη απο τους Devs να ασχοληθουν αποκλειστικα και να εκμεταλευτουν στο επακρο τα PC . Βλεπε και εταιρεις τυπου VALVE που εσπρωχναν μονες τους σχεδον την PC πλατφορμα τι στροφη εχουν κανει στην αποψη τους για τις κονσολες.

Και πραγματικα δεν βλεπω τον λογο στο να μην μπορει τεχνολογικα να υπαρξει αντιστοιχο αλμα στην μεταβαση στην επομενη γενια.

Θεωρω οτι διαφορα επιπεδου PS2 > PS3 πολυ δυσκολα (με τιποτα δηλαδη) θα δουμε ασχετα με το ποσα χρονια μεσολαβουν απο τη μια γενεια στην αλλη
                              Καταρχην κανεις ενα λαθος στο να συγκρινεις την διαφορα της προηγουμενης γενιας με την τωρινη περνοντας την χειροτερη απο πλευρας αποδοσης γραφικων κονσολα (ps2) και την συγκρινεις με την τοπ σε αυτον τον τομεα (PS3).

Ετσι θα μπορουσα να το παιξω εξυπνακιας και να πω οτι σιγα την διαφορα που εχουν οι δυο γενιες συγκρίνοντας το original XBOX (ή και το GC της νιντεντο) με το wii

Αν κανεις σωστη συγκριση , δηλαδη xbox vs PS360 η διαφορα δεν ειναι και τοσο εξωπραγματικη οπως πριν ;)

Comment

• Δλδ μονο το και καλα next-gen video της UE να δεις,καταλαβαινεις ποσο πισω ειμαστε ακομα για να φτασουμε σε επιπεδο διαφορων ps2-ps3.
                                Τώρα σοβαρά το λες αυτό;

Το πας στο άλλο άκρο τελείως.

Comment

Working...
                                X