Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Xbox 360, One, Series S/X

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν ξέρω αν εχει ξαναποσταριστεί αλλά
    Banjo-Kazooie 3 Coming in 2008, says Rare
    http://360.kombo.com/article.php?artid=12491
    Barring the coming of the four horsemen of the apocalypse, you should be playing Banjo 3 before the end of the year (providing you buy the game, that is)," Kelion wrote[/b]
    Αντε να χαίρονται ορισμένα φυτά!!
    Ελπίζω μονο να υποστηρίζει και 50hz nooba somari!!
    I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

Comment

• Δεν ξέρω αν εχει ξαναποσταριστεί αλλά
      Banjo-Kazooie 3 Coming in 2008, says Rare
      http://360.kombo.com/article.php?artid=12491

Αντε να χαίρονται ορισμένα φυτά!!
      Ελπίζω μονο να υποστηρίζει και 50hz nooba somari!!
      [/b]
      Yay?

Comment

• 5pb - 'XBLA rejected Ketsui and Dodonpachi'
        http://www.xblah.net/2008/03/5pb.html
        NDS themes

Comment

• Coming... soon?

P.S.

Καταρα στην MS που εγραψε κανονικα την Cave και τους λοιπους shmup developers .
          Τα παιχνιδια θα δουν μεν retail release αλλα το θεμα ειναι να τα βγαλει καποιος εκτος Ιαπωνιας.

Comment

• Αντε μπας και δούμε κανα (καλό) platform στο 360.Νομίζω είναι ο τομέας που πραγματικά πάσχει η κονσόλα.
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Coming... soon?

P.S.

Καταρα στην MS που εγραψε κανονικα την Cave και τους λοιπους shmup developers .
              Τα παιχνιδια θα δουν μεν retail release αλλα το θεμα ειναι να τα βγαλει καποιος εκτος Ιαπωνιας.
              [/b]
              Τι είναι αυτό; Banjo;

Comment

• δεμ ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ όμορφη αυτή η εικόνα.είναι λιτή και περιεκτική ταυτόχρονα :blink:
                Carpe diem

Comment

• Ναι παίδες το banjo είναι εκτός και αν η rare δουλεύει και αλλούς τίτλους και δεν το ξέρουμε!!!
                  Τέσπα τώρα όσον αφορα το παιχνίδι είμαι περίεργος να μάθω τι εννοούν με αυτό
                  Weeks ago, Rare revealed that its third Banjo game will not be a traditional platformer[/b]
                  I attack sharks
                  when i smell them bleed
                  I dont go swimming

Comment

• Το Stop ’N’ Swop είναι ένας cult urban legend ανάμεσα στα Banjo Kazooie και Banjo Tooie, όπου θεωρητικά μπορούσες μέσω αυτού να πάρεις κάποια μυστικά αντικείμενα που έδειχνε στον τερματισμό του Banjo Kazooie. Η Rare, επειδή είναι όσο κάφρικη πρέπει να είναι, δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το Stop ’N’ Swop και έχει αφήσει τόσα χρόνια τους gamers και τους φανατικούς του Banjo να ψάχνουν και να μένουν πάντα με την απορία, λέγοντας τους σε γενικές γραμμές ότι ?κάτι κάνουν λάθος?. Όποτε για τους Banjo fans θα ήταν ευχής έργον να απαντηθεί το ερώτημα.

Το slogan είναι πολύ πιθανό να είναι μούφα λόγω της ημέρας.
                    Απάντηση στο Stop ’N’ Swop δεν πρόκειται να δούμε ΠΟΤΕ.
                    Έλα μωρή Rare.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Αν και με πρόλαβε ο link (Μα τι φυτό αυτό το παιδί!! ) για τους μη γνώστες (σαν και του λόγου μου) ρίχτε μια ματια εδώ
                      Perhaps the largest mystery of all is the Stop N Swop.
                      http://www.geocities.com/boltdragoon/SNS.html
                      I attack sharks
                      when i smell them bleed
                      I dont go swimming

Comment

• Tζάμπα χάρηκα δηλαδή ότι θα δω platformer στο 360
                        Originally posted by Raf

Comment

• There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• E,είπαν ότι δεν θα είναι traditional platformer.Και εγώ κάτι τέτοιες δηλώσεις τις φοβάμαι (jak 2,προσθήκες όπλων κλπ).
                            Originally posted by Raf

Comment

• Ε κάτσε να δούμε, η Rare ξέρει ότι το παιχνίδι έχει δυνατή fanbase που δεν θα ήθελε τρελές αλλαγές που θα διαφοροποιούσαν την σειρά από αυτό που γουστάρουν, στην τελική traditional platform δεν ήταν ούτε τα αλλά δυο, ενώ θυμάμαι πως στο site της, στα Q & A των fan η Rare έλεγε ότι το παιχνίδι θα μοιάζει περισσότερο με το original Banjo και ότι παρά τις οποίες αλλαγές που θα γίνουν, η σειρά θα είναι πιστή σε αυτά που πρέπει.

In Rare we trust?!
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• In Rare we trust?!
                                [/b]

Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X