Psn θα έχει το PS4;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Επέστρεψε και το Store !!
Η λίστα με το τι προσφέρει το Store απο demos,themes,dlcs κτλ : http://tinyurl.com/3fo4cjy
Μέχρι στιγμής πάντως βγάζει συνέχεια error όπου και να πατησω ενώ το store μπαινει κανονικά , ίσως συμβαίνει επειδή προσπαθούν να μπουν ταυτόχρονα άπειρα άτομα...Επίσης δεν βλέπω πουθενά ακόμα το πακέτο με την plus συνδρομή και τα free games... Ίδωμεν...
Comment
-
ΑΠΑΤΗ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!
Μπαίνω χθες ps store κάνω το welcome back offer και πάω να κατεβάσω τα 2 δωρεάν παιχνίδια.
Διαλέγω το Wipeout. Μόλις βλέπω ότι θέλει 2 ώρες να κατέβει κάνω cancel γιατί έπρεπε να φύγω και βλέπω στο μενού 1 game remaining.
Σοβαρά; Μέτρησε ένα παιχνίδι το οποίο δεν κατέβασα; Δλδ. να καταλάβω, αυτό γίνεται και αν αγοράσω κάτι; Αν μετανοιώσω για κάτι πριν το κατεβάσω χάνω τα χρήματα;
Κάλα χέστηκα στο κάτω-κάτω γιατί απ'τα 5 παιχνίδια που μπορώ να διαλέξω μόνο το Wipeout με ενδιαφέρει, αλλά πολύ μουφιά.
Comment
-
Q: I no longer have the option to choose my free Welcome Back games. What can I do?
A: If you navigate away from the Welcome Back section of the store without choosing your free games or exit the store completely you may need to follow the below in order to choose and download your free games.- On your PlayStation 3 or PlayStation Portable navigate to the PlayStation Network icon on the XMB
- Log into your PlayStation Network account and choose Account Management > Transaction Management > Services List
- Choose “PlayStation Network Promotions” from the list of services displayed
- Select either “PS3 Free Games” or “PSP Free Games” and then choose “Select Content”
https://www.emulator-zone.com
I am an iteration closer to my desired solution!
The World Ends With You
I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
Castlevania Lords of Shadow
I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
Hyperdimension Neptunia
Comment
-
Κάντε απλώς αυτό που έγραψα...https://www.emulator-zone.com
The World Ends With You
Hyperdimension Neptunia
Comment
-
Originally posted by EvansΑπό digital transactions δεν έχεις ιδέα ε;
Κάτσε αν αγοράσω ένα παιχνίδι και την ώρα του downloading μου πέσει το ρεύμα, χάνω και το παιχνίδι και τα λεφτά;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να κατέβει το game και μετά να αφαιρούνται τα χρήματα;
ed: Tanno και μένα μου έβγαζε error συνέχεια, αλλά τελικά το κατάφερα.
Comment
-
Θέλει λίγο επιμονή. Εμένα παραδόξως δούλεψε αμέσως από το PS3 αλλά από το PSP προσπαθούσα για ώρες.https://www.emulator-zone.com
The World Ends With You
Hyperdimension Neptunia
Comment
-
Κάτσε αν αγοράσω ένα παιχνίδι και την ώρα του downloading μου πέσει το ρεύμα, χάνω και το παιχνίδι και τα λεφτά;
Δηλαδη με λιγα λογια εκανες purchase το Wipeout (για αυτο σου γραφει 1 game remaining) αλλα δεν το κατεβασες, οποτε μπορεις να πας να το κατεβασεις τωρα. Και επειδη πατησες να γινει το download και απλα δεν ολοκληρωθηκε , μπορεις να πας πανω δεξια στο psn store στο view downloads (αριστερα απο το ελεκτρονικο καλαθι στην φωτο ) που εχει ολα τα downloads που εχεις κανει και να το κατεβασεις απο εκει.
Comment
-
Originally posted by Enpsty View PostΌχι.
Comment
-
Ό,τι έχεις αγοράσει αποκτάει μια κόκκινη σακούλα κάτω δεξιά. Από κει και πέρα το κατεβάζεις όποτε θες. Εγώ αγόρασα τα πάντα σχετικά εύκολα αν και μου πέταγε και κάτι errors πού και πού. Μόνο που δεν κατέβασα του inFamous λόγω χώρου.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment