Ναι Τιμ,αυτό εννοώ.Φάντομ,δεν έχω σκοπό να το πουλήσω,οποτέ δε με ενδιαφέρει αυτό.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Video: πως δουλεύει το PS Vita TV
Comment
-
-
Ε πάρτο να τελειώνεις.
Όχι σοβαρά τώρα.Άντε πες και το πήρες.Τι θα παίξεις εκεί;Εγώ οκ,έχω AC4 και μέσω του Plus,Resogun & Contrast.Και ακόμα και με αυτά,αναρωτιέμαι μετά τι θα παίζω μέχρι να βγουν τίτλοι που θέλω.Knack,Killzone,Ghosts θα αγοραστούν σε χαμηλή τιμή και μόνο,οπότε κι εγώ,αν δεν ήταν η κατά 80€ μειωμένη τιμή,δε θα το έπαιρνα.
Βασικά άκυρο,θα μπορείς να παίξεις όλα τα F2P όπως Warframe,Warface,DC Universe Online κλπ.Carpe diem
Comment
-
Watch Dogs και AC4 παίζουν και σε PC με καλύτερα γραφικά, CoD επίσης (νομίζω), οπότε για μένα πολύ δύσκολο και πάλι. Αν το Knack έπαιρνε τίποτα διθυραμβικές βαθμολογίες ίσως το σκεφτόμουν (τύπου "Best platform of the century" ), αλλά φαινόταν super μάπα από την αρχή.
Oh well, καιρός να μειωθεί το backlog .
Comment
-
Κρίμα για το Knack. Ήθελα να είναι καλό, αλλά φαινόταν πως επρόκειτο περισσότερο για "tech demo" τίτλο. Λυπάμαι περισσότερο για τον Mark Cerny που τον έχω σε τεράστια εκτίμηση και προσθέτει έναν κακό τίτλο στο ενεργητικό του. Θα ήθελα να τον δω επί κεφαλής σε έναν διαφορετικό τίτλο, όμως χωρίς την πίεση του χρόνου.
Ίσως πάλι ο άνθρωπος να μην το κατέχει το director κομμάτι και να πρέπει να παραμείνει ως σύμβουλος / προγραμματιστής / designer / κυνηγός ταλέντων και ό,τι άλλο τέλος πάντων κάνει μέχρι στιγμής. Όπως και να 'χει ανυπομονώ να δω κι άλλα πράγματα από αυτόν.
Comment
-
Δεν εχει κλασικα franchises η sony, καποιος πρεπει να ελεγξει τις πηγες του...
Comment
Comment