Δεν ξέρω πως ήταν ο τίτλος στο Gamecube αλλά στο PS2 το καταευχαριστήθηκα.Ούτε προβλήματα παρατήρησα ούτε τίποτα.Και τα γραφικά μου φάνηκαν τέλεια.Κι ας ήταν κατώτερα από GC.Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά όταν ο τίτλος είναι διαμάντι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Symfwnw me Altair, den eixa synantisei kanena provlhma sto PS2."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΟύτε προβλήματα παρατήρησα ούτε τίποτα.Και τα γραφικά μου φάνηκαν τέλεια.Κι ας ήταν κατώτερα από GC.Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά όταν ο τίτλος είναι διαμάντι.
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View Postακριβώς αυτή ήταν ουσιαστικά η διαφορά, τα λίγο πιο θολά textures. Κατά τ'αλλα ήταν ακριβώς το ίδιο game.
Comment
-
Διάβασα το άρθρο,είδα τα βίντεο.Τι να πω,δεν το θυμόμουν τόσο άσχημο στο ΠΣ2,πραγματικά τότε μου είχε φανεί ότι έχει γραφικάρες.Πάντως,ενώ συμφωνώ σε όλα με το άρθρο,διαφωνώ στο τελευταίο που λέει για την έκδοση του Gamecube "plays better".Ούτε καν.Η έκδοση του ΠΣ2 είχε περισσότερο υλικό,περισσότερα πράγματα να βρεις το τέλος και το βασικότερο,καλύτερο χειριστήριο.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΔιάβασα το άρθρο,είδα τα βίντεο.Τι να πω,δεν το θυμόμουν τόσο άσχημο στο ΠΣ2
Comment
-
Μαζί σας αλλά δεν ήταν σε καμιά περίπτωση χαρακτηριστικό παιχνίδι του PS2. Να πούμε τα πρώτα Resident Evil για το πρώτο PS μέσα, αλλά αυτό είναι άκυρο...
Ναι ούτε εμένα μου κόλλαγε σε ένα Playstation video το συγκεκριμένο.Από την άλλη ήταν το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς οπότε δε μπορώ να γκρινιάξω!Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Το επίσημο launch lineup του PS4
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΤίποτα ιδιαίτερο,το καλό όμως είναι ότι θα πάρουμε τσαμπέ το Contrast αντί για το Driveclub όσοι έχουμε Plus. συν ότι θα μεταφέρω το AC4 να το παίξω εκεί.
Comment
Comment