Δεν ηταν επιθεση ποιο πολυ πλακα σου εκανα(με λιγο μπηχτη επειδη εισαι Sony fan) αλλα το πηρες πολυ σοβαρα μαλλον.. Τελος παντων σου ζητω συγνωμη αν το ειδες σαν προσωπικη επιθεση δεν ηταν αυτη η προθεση μου..
Οχι, γιατι ο BB ποσταρε κακο screenshot απο το pc του που δεν αντιπροσωπευει καλα το παιχνιδι και του το ειπα κιολας..
Ναι οκ οι κονσολες αποδιδουν αλλιως δεν διαφωνουμε αλλα και παλι σε λιγο καιρο τα high end pc τουλαχιστον φευγουν μπροστα(αν δεν ειναι ηδη), αυτο παντα θα γινεται γιατι η τεχνολογια προχωραει. Απο την πλευρα του graphics whore το λεω, για τον μεσο gamer μια χαρα εντυπωσιακα γραφικα θα βγαλουν οι κονσολες..
Εγω το κλεινω εδω παντως δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε αλλο..
Με το δικιο σου..
Εδω αν θελετε καλα screenshots απο witcher 2
Εκανε ενα ατυχες ποστ ο bb με το witcher οπου eγραψα οτι δεν μπορουν να συγκριθουν τα 2 παιχνιδια ,γιατι ειναι διαφορετικα, αλλα το μεντελο του κρατος ειναι εντυπωσιακοτερο.Ψεμμα?
Ναι οκ οι κονσολες αποδιδουν αλλιως δεν διαφωνουμε αλλα και παλι σε λιγο καιρο τα high end pc τουλαχιστον φευγουν μπροστα(αν δεν ειναι ηδη), αυτο παντα θα γινεται γιατι η τεχνολογια προχωραει. Απο την πλευρα του graphics whore το λεω, για τον μεσο gamer μια χαρα εντυπωσιακα γραφικα θα βγαλουν οι κονσολες..
Εγω το κλεινω εδω παντως δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε αλλο..
Egw pantws den entypwsiazomai apo ta grafika sto Screenshot tou BB gia to WItcher einai h alhtheia.
Εδω αν θελετε καλα screenshots απο witcher 2
Comment