Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Ground_zero View Post
    Nice na doume kai poso vary tha einai.
    Στο Kotaku είπαν ότι είναι ελαφρύτερο από το iPhone!

    The new PSP Go, leaked just before E3 thanks to the June issue of Sony's own Qore, is tiny little thing. Bigger than an iPhone—but not by much—and slimmer than the original PSP.


    Comment


    • Αιντε μαλακιες. Το χουνε χεσει ομαδικος με τα φορητα.

      Σορρυ κιολας δηλαδη. Απο Design οταν ειναι κλειστο χωρις τα κουμπια καλο ειναι αλλα οταν ειναι ανοιχτο... δεν τρελαθηκα κιολας.

      Και η ελλειψη UMD δε μου γεμιζει το ματι. Γενικα δεν εχει και κανενα νοημα αυτη η ανανεωση, ισα ισα χειροτερο το βλεπω απο ενα πολυ καλο PSP-3000 στα 200 ευρω και με δυο παιχνιδια... Και εισαι αρχοντας.

      Συμπερασμα? Fail...





      Comment


      • Μαγκια η ελλειψη UMD, ηταν οτι πιο αποτυχημενο βαλανε στη κονσολα. Τα φορητα ειναι οτι πρεπει για downloads, αποδεικνυεται απ'το iPod.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Originally posted by Ramparter View Post
          Μαγκια η ελλειψη UMD, ηταν οτι πιο αποτυχημενο βαλανε στη κονσολα. Τα φορητα ειναι οτι πρεπει για downloads, αποδεικνυεται απ'το iPod.

          Ωραια ετσι οπως το θετεις αλλα.

          Τι θα γινει με τα προηγουμενα UMD games? Στα σκουπιδια θα τα παμε?

          Σορρυ αλλα μιλαμε για φορητες ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ και οχι για gadgets ουτε για κινητα τηλεφωνα. Το Download ειναι πολυ θετικο αλλα οχι για να στηριζεται ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ μια κονσολα σε αυτο. Ειμαι και θα ειμαι παντα αντιθετος σε αυτο.

          Και ας σταματησουμε να παρομοιαζουμε τα παντα με το iPhone. To iphone ειναι ενα και μοναδικο.

          Και εδω που τα λεμε, ποιος θα κατσει να παιξει σοβαρο παιχνιδι στο iPhone? Η πλειοψηφια των παιχνιδιων ειναι mini games (πολυ εθιστικα ορισμενα δεν αντιλεγω!) ενω υπαρχουν αντιστιχα και πολυ πετυχημενες εφαρμογες αλλα ως εκει. Αλλο παιχνιδια και αλλο αυτα. Προσωπικα τουλαχιστον ετσι το βλεπω.

          Σιγα μη κατω να παιξω πχ Final Fantasy ή καποιο RPG στο iPhone.

          Και αν στην τελικη η Sony ηθελε να χτυπησει στο ελαχιστο το iPhone θα επρεπε να βαλει touch screen.. To μεγαλο ατου του iphone αυτο ειναι αλλωστε.. για οσους το εχουν δει και απο κοντα εστω και για λιγο.





          Comment


          • Το θέμα είναι τι κατάφερε να κάνει το iPhone και πόσο επηρέασε (ΙΜΟ θετικά). Το καινούριο PSP μου φαίνεται φοβερό και θα ήθελα πάρα μα πάρα πολύ να δω που θα το πάει η Sony. Αν έχει καλό wifi και μπορείς να κατεβάζεις γρήγορα τα παιχνίδια που αγοράζεις, τότε μιλάμε για ένα πολύ δυνατό βήμα μπροστά. Από την άλλη υπάρχει το ζήτημα του τι θα γίνει με τα retail παιχνίδια που ήδη έχεις. Ίσως να μπορείς κάπως να τα περάσεις και αυτά (νόμιμα) μέσα στο μηχάνημα.

            Σχεδιαστικά μου αρέσει πάρα πολύ πάντως.

            Comment


            • Symfonw me Evans kai Ramparter pantws, afto to eidos forhtou einai to kalytero, outws h allws kai sta dika mas PSP ta games den ta agorazame, einai to idio pragma.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

              Comment


              • Έρχονται νέο Metal Gear και Gran Turismo στο PSP:

                During an interview between Veronica Belmont and SCEA Director of Hardware Marketing John Koller, Koller mentions a number of games that will be coming to the PSP family, including LittleBigPlanet Portable and Gran Turismo. However, he also mentions Metal Gear.

                This should definitely come as exciting news for PlayStation fans, as another portable Metal Gear would be quite the system-seller for Sony's new PSP. Although no solid details are given, perhaps the mysterious Kojima countdown timer is connected with the new portable Metal Gear. Only time will tell.
                Περισσότερα στοιχεία για το νέο PSP:

                https://www.emulator-zone.com
                I am an iteration closer to my desired solution!
                The World Ends With You

                I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                Castlevania Lords of Shadow

                I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                Hyperdimension Neptunia

                Comment


                • Πραγματικά πολύ όμορφο...όσο είναι κλειστό.
                  Γενικά θα χαλάσω λίγο το κλίμα και θα πω ότι, στην ανοιχτή μορφή του, δε μου αρέσει ιδιαίτερα το design. Στο δια ταύτα, τη μεγαλύτερη εντύπωση μου προξένησαν οι ανακοινώσεις για το μέγεθος και το βάρος της κονσόλας, αμφότερα ιδιαίτερα εντυπωσιακά, ειδικά συνυπολογίζοντας το hardware με το οποίο έχουμε να κάνουμε. Πολύ φιλόδοξο το σχέδιο περί αντικατάστασης του UMD, αποκλειστικά με ένα download service, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι περιορίζει και συγκεκριμενοποιεί αρκετά το target group του μηχανήματος. Μπορεί το UMD να είναι ένα αποτυχημένο format, όσον αφορά το PSP όμως, έκανε ακριβώς τη δουλειά που ένα handheld έχει (ή μήπως να πω είχε; ) ανάγκη. Προσέφερε δηλαδή τη δυνατότητα ενός συμβατικού (στερεότυπου και απόλυτα αποδεκτού) τρόπου επιλογής τίτλων. Όπως και να χει, χρειαζόμαστε περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες, θα μπορείς πχ να συνδέεσαι μέσω του PC στο εν λόγω service και να μεταφέρεις τα αρχεία στο PSP; Τι θα γίνει με όσους έχουν retail τίτλους;


                  Εργονομικά θέλω επίσης να δω πως ανταποκρίνεται, γιατί οι εικόνες είναι αλήθεια ότι με τρομάζουν λιγάκι, ειδικά το analog stick. Από εμπορικής πλευράς παρουσιάζει αρκετό ρίσκο. Προσωπικά μου δίνει την εντύπωση ενός μηχανήματος που δύσκολα μπορεί κάποιος να το δει από μέση απόσταση. Είτε κάποιος θα το δει ως το απόλυτο handheld, είτε σαν ένα εντελώς αδιάφορο μηχάνημα. Συνήθως, αυτές είναι οι περιπτώσεις που έχουν το μεγαλύτερο ρίσκο, αυτές που πολλές φορές σε πάνε είτε στο ταβάνι, είτε στο πάτωμα. Φυσικά το πειραματικό ύφος της κονσόλας είναι προφανές (και μεγάλη μαγκιά της Sony), γι’ αυτό άλλωστε, απ’ ότι κατάλαβα, προσπαθεί να το παρουσιάσει όχι ως αντικαταστάτη, αλλά ως συνοδοιπόρο του κλασσικού PSP.

                  Η μεγάλη διαφορά με το iPhone (και το μεγαλύτερο του ρίσκου), έγκειται στο γεγονός ότι το download service δεν έχει τόσο συμπληρωματικό ρ
                  όλο όσο στο μηχάνημα της Apple, αντίθετα εδώ αποτελεί το βασικό, ή μάλλον το μοναδικό, selling point του μηχανήματος. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η επιλογή προώθησης που θα διαλέξει η Sony, το αν δηλαδή θα παρουσιάσει το PSP Go σαν το επόμενο βήμα στα handhelds, ή σαν ένα multimedia device. Για να πω την αμαρτία μου, έχοντας ήδη PSP, αυτή τη στιγμή ούτε που μου περνάει από το μυαλό πιθανή αγορά. Βέβαια τώρα μιλάει ο τύπος που είναι ακόμα με ένα από τα πρώτα μοντέλα DS Classic, που είχε κάποτε κερδίσει σε διαγωνισμό της Nortec πριν τη κυκλοφορία του μηχανήματος στην Ευρώπη, και του είχαν δώσει μεταχειρισμένο.
                  Οπότε...ναι.



                  Όλα τα λεφτά
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                  Comment


                  • Προσωπικα ειμαι αντιθετος με την τακτικη που ακολουθει η sony σε οτι αφορα το psp βγαζοντας καινουργια μοντελα καθε χρονο. Τα κυρια προβληματα του φορητου ειναι η πειρατια, η μπαταρια και το γεγονος πως οι τιτλοι που αξιοποιουν τις μεγαλες δυντατητες του αγγιζουν μονοψηφιο αριθμο ανα ετος. Περα απο το θεμα της μπαταριας, η εταιρια πραγματικα φαινεται να μην καταλαβαινει τι παει στραβα και εν ολιγοις θεωρω αδιανοητο το οτι η μονη τακτικη που εχουν ειναι να ανακοινωνουν σε καθε Ε3 την επομενη εκδοση αφηνοντας πισω για παραδειγμα τους τιτλους και την οποια στηριξη μπορουν να δωσουν. Τουλαχιστον δεν ανακοινωσαν καποιο psp 2 που για μενα θα ηταν και το απολυτο βατερλο της sony, να παρατησουν μια βαση 50εκ. χρηστων και να αρχισουν απο την αρχη κανοντας τα ιδια... Το playstation portable ειναι πραγματικα μια κονσολα με πολυ μεγαλες δυνατοτητες που το προβλημα της δεν ειναι το hardware. Παιζοντας το resistance -campain και online- αρχισα να σκεπτομαι ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα αν η sony κινηγουσε τετοιους τιτλους και οργανωνε αυτα που μπορει να προσφερει το μηχανημα με καλυτερο τροπο. Anyway αυτο που κραταω εγω απο την συγκεκριμενη ειδηση ειναι κυριως το θεμα των τιτλων με την προοπτικη οτι θα δουμε επιτελους το gt αλλα και τα mg και lbp στην Ε3.

                    Σε οτι αφορα το καινουργιο μοντελο, το βρισκω αρκετα ομορφο με μονη παραφωνια τη θεση του αναλογικου μοχλου που ισως δημιουργησει καποια προβληματα. Απο κει και περα ως πειραμα ειναι πολυ φιλοδοξο μιας και αν πετυχουν σιγα σιγα θα παμε προς την ψηφιακη διανομη των τιτλων (ισως πιο γρηγορα απ'οτι αναμενοταν). Δυο πραγματα ωστοσο, η επιτυχια του iphone στηριζεται και στο οτι οι τιμες των τιτλων δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με αυτα που βλεπουμε στις υπολοιπες κονσολες οποτε το ζητημα της τιμης ειναι ενα θεμα, επισης χωρις retail χανεται προφανως το παζαρι που μπορεις να κανεις ή το ψαξιμο που πραγματοποιεις (με στοχο την καλυτερη τιμη) για να αποκτησεις τιτλους στην υλικη τους μορφη.

                    Ελπιζω να τηρησουν την υποσχεση τους και να συνεχιζουν να βγαζουν retail τους τιτλους παραλληλα...

                    Comment




                    • Τι να πω, πραγματικα φαινεται πανεμορφο και κανει το καθε Castle Crashers να φανταζει μετριο (βασικα πιστευω πως οντως ειναι μετριοτατο ).
                      Μακαρι το τελικο αποτελεσμα να ειναι αξιο των προσδοκιων.

                      Comment


                      • :O Το παιχνίδι απλά τα σπάει συνδιάζει super mario (kidnapped princess) και P0rtal (cake )
                        Σοβαρά ότι καλύτερο έχω δει μαζί με το Plants vs Ζombies , πραγματικά το Castle Crashers του xbla φαίνεται τόσο μικρό...

                        Comment


                        • Τι να πω, επρεπε να μεινει πισω η Sony για να αποκτησει καλα games.
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • Τέλειο.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                            Comment


                            • Must.

                              Comment


                              • Μόνο σε μένα φαίνεται αδιάφορο;
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X