Announcement

Collapse
No announcement yet.

Retro Gaming Today

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Αν πάνε όπως τα υπολογίζω, Darkwing Duck και Duck Tales είναι τα επόμενα retro games στη σειρά

Άντε να δούμε και κανα next gen ducktales να ολοκληρωθούμε σαν gamers
    Απλά θεός.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Μόλις τερμάτισα το Quackshot για το Mega Drive. Πολύ καλό platformer, ίσως το καλύτερο με πρωταγωνιστή τον Donald. Αναφορές στα κλασικά comics, πολυ όμορφα σχεδιασμένοι εχθροί και περιβάλλοντα και το last boss ήταν τέλειο. Το διασκέδασα πάρα πολύ. Super!!
    Άπειρο respect για το γούστο σου,φοβερό παιχνίδι το quackshot και με πολύ ευρηματικά επίπεδα και bosses.Είναι μάλιστα το δεύτερο παιχνίδι που αποκτήσαμε και παίξαμε(μετά το sonic 1)

Δυστυχώς σήμερα δεν κυκλοφορούν καθόλου αξιόλογα παιχνίδια με ήρωες του ντισνευ αν και αυτό από ότι φαίνεται θα αλλάξει με την κυκλοφορία του επικ μικυ.

Άντε να δούμε και κανα next gen ducktales να ολοκληρωθούμε σαν gamers.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To quackshot to eixa paiksei prin para polla xronia sto mega drive.
    Poly dyskolo platform gia tis tote ikanothtes mou, mou eixe parei arketo kairo gia na to teleiwsw.
    Agaphmenh pista to karavi me ta fantasmata.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    με πρωταγωνιστη τον donald τo maui mallard μου αρεσε παρα πολυ στο genesis, αυτο που λες το quackshot δεν το ειχα καν υποψην θα το τσεκαρω καποια στιγμη

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μόλις τερμάτισα το Quackshot για το Mega Drive. Πολύ καλό platformer, ίσως το καλύτερο με πρωταγωνιστή τον Donald. Αναφορές στα κλασικά comics, πολυ όμορφα σχεδιασμένοι εχθροί και περιβάλλοντα και το last boss ήταν τέλειο. Το διασκέδασα πάρα πολύ. Super!!

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    It's not a bug, it's a feature.
    Δεν ειναι bug, απλα η nintendo εχει χιουμορ. Το GC τι το κλεισες, λες να χαλασει κονσολα απο "bug" παιχνιδιου;
    Όχι το εκλεισα γιατί τρόμαξα.

Πέρασα το temple.
    Όσο έπαιζα ένιωθα μαστουρωμένος!!!
    Το αστείο είναι ότι οι αγελάδες είναι switches που τις βαράς με τη σφεντόνα!
    OMG.

WHAT WERE THEY DRINKING?!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Άλλαξα γνώμη για το Master Quest είναι πολύ δυσκολότερο.

Αλλά κάτι έγινε σήμερα. Δεν είμαι πολύ καλά.

Νομίζω είναι bug. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ.

Χουφ. Χουφ.

Λοιπόν, ειμαι στην είσοδο του Jabu Jabu's belly....

και....
    Κάτι με τάραξε.

Να γιατί παραλίγω να πάθω τίποτα έτσι όπως το είδα!

Δυο αγελάδες να είναι κολλημένες στον ουρανίσκο του Jabu Jabu, και έκανα check με την Navi και είπε "What's That?"Και έκλεισα απευθείας το GC.
    It's not a bug, it's a feature.
    Δεν ειναι bug, απλα η nintendo εχει χιουμορ. Το GC τι το κλεισες, λες να χαλασει κονσολα απο "bug" παιχνιδιου;

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Κατέβασα πριν 2-3 ημέρες ένα set με ROMs του NES Κι έχω ξεσκιστεί να παίζω Excite Bike, Nintendo World Cup, Double Dragon 3, Prince of Persia κι άλλα πολλά κλασσικά.

Όμως.... δεν τα απολαμβάνω όσο θέλω... οι emus στο NES δε μπορούν να μου μεταφέρουν το original συναίσθημα (σε καμία περίπτωση).

Εάν δε τα παίξεις με Original hardware..δεν...

Ίσως φταίει που το NES, το έχω ζήσει για τα καλά μέσα απ'την TV μου

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Άλλαξα γνώμη για το Master Quest είναι πολύ δυσκολότερο.

Αλλά κάτι έγινε σήμερα. Δεν είμαι πολύ καλά.

Νομίζω είναι bug. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ.

Χουφ. Χουφ.

Λοιπόν, ειμαι στην είσοδο του Jabu Jabu's belly....

και....
    Κάτι με τάραξε.

Να γιατί παραλίγω να πάθω τίποτα έτσι όπως το είδα!

Δυο αγελάδες να είναι κολλημένες στον ουρανίσκο του Jabu Jabu, και έκανα check με την Navi και είπε "What's That?"Και έκλεισα απευθείας το GC.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Ξεκίνησα Zelda Master Quest.

Δεν έμεινα ενθουσιασμένος, καθώς τελείωσα το πρώτο dungeon και είμαι στην είσοδο του 2ου.
    Έκανα 100 sidequests αυτά με τις μάσκεςκαι τέτοια, νοιώθω ότι παίζω oot.

Δεν έμεινα ενθουσιασμένος γιατί τα dungeons είναι ίδια, απλώς οι εχθροί είναι περισσότεροι.

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι χρησιμεύουν για μια φορά τα deku nuts, λόγω της δυσκολίας.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τερμάτισα το Silent Hill 1 (PSP). Το είχα άχτι εδώ και χρόνια και είναι και μικρό παιχνίδι οπότε είπα να το τελειώσω επιτέλους (εννοείται στο easy ). Ήξερα σχεδόν τα πάντα για την ιστορία αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία του παιχνιδιού.
    Πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι και με πολύ καλή εκτέλεση του ψυχολογικού τρόμου (σε αντιδιαστολή με το !μπου άλλων παιχνιδιών). Ο χειρισμός είναι απάλευτος ώρες ώρες (ειδικά σε μάχες με ιπτάμενους εχθρούς) αλλά τουλάχιστον στο easy έχεις ένα σεβαστό περιθώριο λάθους. Αν δεν είχε καθόλου μάχες δε θα με χάλαγε νομίζω. Οι γρίφοι μου άρεσαν και μπορώ να πω πως κάποιοι από αυτούς με ψιλοδυσκόλεψαν.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Το Batman NES που λέτε το είχα παίξει παλιά στο Sega Master System... Παλιές και καλές εποχές !

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Πού να δεις εμένα όταν τελείωσα μετά από 15 χρόνια το Batman για NES σε emu ικανοποίηση που είχα.

Ωραίο φαίνεται...!!!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πού να δεις εμένα όταν τελείωσα μετά από 15 χρόνια το Batman για NES σε emu ικανοποίηση που είχα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Προφανώς ,αλλά η δική μου ρετρό εμπειρία είναι του ΝES

Leave a comment:

Working...
X