Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συζήτηση για τη 32 bit era

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toulaxiston to Ehrgeiz exei kati na to thymountai pera apo to gamato gameplay.
    Ektos aftou den eisai kai eidikos sta fighting games, oute nomizw oti asxolhthikes panw apo 5 lepta me to kathena (an ta epaikses).
    Sorry alla den mporw na eklavw thn gnwmh sou ws th swsth sto thema 32 bit fighting games.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• καλα ενταξει εκεινη την εποχη κανεις δεν ητανε ειδικος , αλλα ακομα και αυτα που παιζαμε με την παρεα μας τα παιζαμε γιατι περνουσαμε καλα γουσταραμε ειχανε ανταγωνιστικο καλο gameplay, animation, γραφικα,effects αλλιως πως μας κανανε το κλικ και αυτο το κλικ εγινε σε χιλιαδες κοσμο?

Comment

• μισο λεπτακι, πως εισαι τοσο σιγουρος για την ποιοτητα τους? ασχοληθηκες μαζι τους scatman??
        Υπήρξα συλλέκτης saturn κι επειδή πριν αρκετά χρόνια στο sega saturn database έγραφα εντυπώσεις αντί να δίνω απλά Infos (όπως το έκανα αργότερα), προφανώς ασχολήθηκα μαζί τους. Δεν έλιωσα ποτέ κάποιο fighting πέρα απ'το Fatal Fury Special. Ασχολήθηκα περισσότερο με τα All Japan Wrestling και D-Xird τα οποία και είχα σε γνήσια. Διπλό δεν έπαιξα. Balance υπό την έννοια της δυσκολίας υπήρχε στα περισσότερα. Εάν εννοείς βάσει χαρακτηριστικών των χαρακτήρων, δεν υπάρχει ~εάν βάλω στο μυαλό μου το vf2 ας πούμε~.

Όχι δα.2-3 χαρακτήρες είχε από το FF7.Εγώ που τότε δεν ασχολιόμουν καθόλου με rpg, το καταευχαριστήθηκα.
        Έχω πει μη με χρεώνεται πράγματα που δεν έχω γράψει. Δεν είπα πουθενά ότι αποτελείται από FF χαρακτήρες αποκλειστικά. Ο λόγος που είχα παίξει το Game οφειλόταν στις Guest star συμμετοχές (σαν FF7 fan). Φαντάζομαι κι αρκετοί άλλοι έκαναν το ίδιο.

Ektos aftou den eisai kai eidikos sta fighting games, oute nomizw oti asxolhthikes panw apo 5 lepta me to kathena (an ta epaikses).
        ΄Μη γίνεσαι προκλητικός. Δεν είναι ανάγκη να κατεβαίνουν όλοι στα τουρνουά για να έχουν άποψη.
        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Scatman τα παιδιά,ως σκληροπυρηνικοί fighting gamers,αποτιμούν ένα fighting παιχνίδι βάσει του βάθους των μηχανισμών του,κάτι το οποίο φαίνεται μόνο σε βάθος χρόνου και αν ασχοληθεί μεγάλη κοινότητα παικτών οι οποίοι θα το λιώσουν όσο δεν πάει.

Δεν έχεις άδικο φυσικά σε αυτά που λες περί άγνωστων διαμαντιών κτλ κτλ,αλλά τα fighting είναι μια άλλη ιδιαίτερη κατηγορία και για αυτόν τον λόγο τα παιδιά διαφωνούν και σου λένε ότι δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε fighting τίτλο ο οποίος δεν παίχτηκε πολύ και δεν είχε community που να ασχολήθηκε.

Πω ρε παιδιά τι μου θυμήσατε...Septerra core...Παιχνιδάρα αν και είχε κάτι μικρολαθάκια.Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που το είχα παίξει.Συγκινήθηκα τώρα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

• Sorry scatman pou ginomai proklhtikos, alla edw kai posa posts prospatheis na mou peraseis ws anwtera, kapoia paixnidia pou mono esy exeis paiksei.
            Den exw kanena logo na symfwnisw h na pistepsw afta pou les, oute oti exeis asxolithei eparkws, oute oti einai kala kai fysika oute oti einai kata kapoio tropo kalytera apo to Ehrgeiz.
            Pws kserw egw oti den ta evales 5 lepta kai twra les oti einai kalytera epeidh einai gia Saturn as poume?

Mou les grafika kai vlepw oti to Ehrgeiz exei kalytera, mou les gia omalo animation kai vlepw oti to Ehrgeiz exei omalotero animation, telos mou les gia combos kai combos den vlepw, tha htheles na mou vgaleis ena combo video diko sou na to dw?

Me liga logia o deus anefere akrivws afto pou enow, den einai anagh na pas se tournoua gia na apodeikseis oti ksereis, alla toulaxiston na ksereis na peis giati thewreis oti ena fighting game einai kalytero apo ena allo.

Paixnidia ta opoia den epaikse pote kanenas einai poly dyskolo ews adynaton na krithoune.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Double Post:

Kai sthn telikh den tha ksatsw na xalastw, gnwmh sou kai gnwmh mou, esy les oti einai kalytera, egw lew oti den einai, opoios ta diavazei afta as katalhksei sta dika tou symperasmata.
              Oti eixa na pw epanw sto thema to eipa, I am out.
              "

Greek Gaming Videos

Comment

• μη χαλαστείς, δε χρειάζεται. μου αρκει να μη γίνεσαι προκλητικός.
                Sorry scatman pou ginomai proklhtikos, alla edw kai posa posts prospatheis na mou peraseis ws anwterha, kapoia paixnidia pou mono esy exeis paiksei.
                Δεν προσπαθώ να πείσω για κάτι . Δείχνω ότι υπάρχει "ζωή" και στο Saturn. Η ανωτερότητα του PSX στα fightings όπως τέθηκε δε μπορεί να φανεί με παιχνίδια όπως το Ehreiz και το αναφέρω στην πρώτη πρότασή μου. Αναλογικά πήγες εσύ την κουβέντα. Εδώ και κάποια ποστς μαζί με τον Vaynard βγάζετε σάπια κάποια παιχνίδια που δεν έχετε ασχοληθεί ή κρίνετε με videos. Δες τι απαντήσεις έχω δώσει ως τώρα.

Mou les grafika kai vlepw oti to Ehrgeiz exei kalytera, mou les gia omalo animation kai vlepw oti to Ehrgeiz exei omalotero animation, telos mou les gia combos kai combos den vlepw, tha htheles na mou vgaleis ena combo video diko sou na to dw?
                Με ρώτησες τι κάνει αξιόλογα αυτά που αναφέρω. Πάντως τα περισσότερα από αυτά στα manuals τους έχουν combos list.

Για combo-video θα χρειαστώ tv tuner και σύνδεση του Saturn με το λαπτοπ. Με emu δε μπορώ να κάνω δουλειά. Δε μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό.

Paixnidia ta opoia den epaikse pote kanenas einai poly dyskolo ews adynaton na krithoune.
                ΑΥτό κάνεις όμως. Εάν βρεις Saturn μπορώ εμμέσως να στα κάνω προσβάσιμα.

Comment

• Kserw na xrhsimopoiw to internet kai pleon mporeis na syndeseis pads sto pc.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Fighting games χωρις player base = Αχριστα fighting games και αυτος ειναι ο χρυσος κανονας των Fighters.
                    Power to Maximum... Sugar to zero !!!
                    sigpic

Comment

• Εδώ και κάποια ποστς μαζί με τον Vaynard βγάζετε σάπια κάποια παιχνίδια που δεν έχετε ασχοληθεί ή κρίνετε με videos. Δες τι απαντήσεις έχω δώσει ως τώρα.
                      ωπα αρχηγε μισο εγω σου ειπα οτι εχω παιξει δυο συγκεκριμενα απο αυτα που ποσταρες και τα βρηκα χαλια, δεν εισαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη ελλαδα που εχεις παιξει χιλιαδες games και μπορεις να μας τα ''υπενθυμιζεις'' καθε φορα χωρις να περιμενεις αντιλογο λυπαμαι

με την ιδια λογικη επισης εσυ απο την ιδιοτητα του συλλεχτη μας λες οτι τα υπολοιπα τα επαιξες στο single player (lol) και τα βρηκες ''καλα'' τωρα αυτο το ''καλα'' δεν ξερω πως το εννοεις, μαλλον αδυνατεις να αντιληφθεις τα κριτηρια με τα οποια τα fighting games θεωρουνται καλα, και εν παση περιπτωση το ολο θεμα αρχισε επειδη θελησες απο το πουθενα να μας υπενθυμισεις λες και θα επρεπε καποιος να τα εχει υποψη και εχασε το κελεπουρι το τρελο,

αλοιμονο και εγω κατα καποιον τροπο συλλεχτης απο κουτες με αντιγραφα ειμουνα και σε αντιθεση με αλλους ειχα ασχοληθει σε βαθος με τα περισσοτερα παιχνιδια δεν βγαινω ομως να υπενθυμισω τιποτα σε κανενα

ουτε εγω θελω να γινω εριστικος κουβεντα κανουμε αλλα απο την αλλη σορρυ δεν καταλαβαινω τον εγκυκλοπαιδικο χαραχτηρα που προσπαθεις να δωσεις με αναφορες χρονολογιες σε καθε σου post, αραξε χαλαρη κουβεντουλα κανουμε , ακομα λοιπον και να μην τα εχει παιξει καποιος δεν χρειαζεται καν να δεις video , αφου δεν βγηκανε εκτος ιαπωνιας , δεν αποχτησανε sequels και το κυριοτερο τα μισα δεν ειχανε arcade εκδοση δεν μπορει να μιλαμε γιa fightings που κοντραρανε αλλα του psx

κατι τελευταιο αυτο το κλισε και η καραμελα τα cult hits και τα οτινανε παιχνιδια που ειχαμε την τυχη/ατυχια να τα παιξουμε και να τα δουμε εμεις και αλλοι 3 στον κοσμο, να βγαινουμε και να τα θεωρουμε ''διαμαντια''ας σταματησει υπαρχουνε σιγουρα εξαιρεσεις αλλα δεν ειναι ο κανονας, ουτε οι εταιριες παραγωγης και διανομης (εξαιρειται η namco bandai) ουτε ο κοσμακης ειναι χαζος, και εμεις οι ψαγμενοι οι εξυπνοι

τελος συμφωνω με τον maxim σε αυτο που ειπε για τα fightign games δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο στο θεμα

Comment

• Originally posted by Maxim View Post
                        Fighting games χωρις player base = Αχριστα fighting games και αυτος ειναι ο χρυσος κανονας των Fighters.
                        Ω ρε man, μόλις αχρήστευσες μερικά από τα καλύτερα 2d fighting games του Saturn είτε γιατί δε βγήκαν εκτός Japan είτε γιατί χρησιμοποιούσαν την 4mb expansion(δεν την είχε και πολύς κόσμος).

Comment

• Ενταξει μιας και πηγε η κουβεντα στo SEGA Rally,νομιζω οτι δεν υπηρχε το παιχνιδι.Οτι καλυτερο εχω παιξει ποτε σε Racing game.Δεν υπαρχει ουτε και θα υπαρξει αλλο παιχνιδι του ειδους που θα με διασκεδασει/εντυπωσιασει τοσο πολυ.

Comment

• Originally posted by thunderjohn
                            Ω ρε man, μόλις αχρήστευσες μερικά από τα καλύτερα 2d fighting games του Saturn είτε γιατί δε βγήκαν εκτός Japan είτε γιατί χρησιμοποιούσαν την 4mb expansion(δεν την είχε και πολύς κόσμος).

κανεις δεν ειπε οτι το saturn δεν ειχε καλα fighting games, αφου στα περισσοτερα snk και .vs της capcom ξαναλεω για τριτη φορα οτι ειχε καλυτερο port, αλλα το psx και λογω ευρους βιβλιοθηκης ειχε αισθητα περισσοτερα και οποτε αναλογικα καλυτερα, στα 2d με το guilty gear ακομα και αυτη την εκδοση του psx που ητανε πετσοκομμενη δεν μπορει να συγκριθει κανενα του saturn πως να το κανουμε

Comment

• έχεις πλάκα Ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο :
                              ουτε εγω θελω να γινω εριστικος κουβεντα κανουμε
                              Η αλήθεια είναι ότι σε ειχα σε υπόληψη όλο αυτόν τον καιρό. Όμως εν ώρα διαφωνιών προκύπτουν πολλά. Με αιφνιδίασες λίγο υπό την έννοια δε σου είχα δώσει πολλά δικαιώματα αλλά όλοι ψάχνουν μία αφορμή. Εδώ ήταν το Saturn. Εάν αυτό σε έκανε να ανακουφιστείς, χαίρομαι. Να ξέρεις όμως ότι δεν είναι blog για να γράφεις τις απόψεις σου για άτομα, διαβάζουν κι άλλοι που πιθανά δεν ενδιαφέρονται.

Όσο για την ευθυξία σου και το Saturn, απλά no comment. Οι παλιότεροι ξέρουν τη σχέση μου με αυτή καθώς και για τις συλλογές "κόπιας" μου

Comment

• ρε scatman δεν ειχα σκοπο να σε θιξω και δεν εχω τιποτα μαζι σου γιατι να το κανω αλλωστε αφου τοσες φορες σε εχω επαινεσει σε συζητησεις για rpgs και για τα blog σου κτλ, αλλα στο συγκεκριμενο θεμα πιστευω εισαι λαθος επι προσωπικου γιατι να το κανω εχω κανα λογο? αλλα στο λεω ευθεως οτι πολλες φορες αυτο το στυλ του: κατσε να googlaρω τις πληροφοριες μου πρωτου τις γραψω μου την δινει στα νευρα καμια φορα γι αυτο και το ανεφερα, εγω το βλεπω ως χαλαρη κουβεντα οχι ως αποδειξη του τυπου ''φιλαρακο ελα και παιξε και αυτο που θα σου επενθυμισω''

Όσο για την ευθυξία σου και το Saturn, απλά no comment. Οι παλιότεροι ξέρουν τη σχέση μου με αυτή καθώς και για τις συλλογές "κόπιας" μου
                                δεν μιλησα για copies δικιες σου απο οσο ξερω ειχες copies αλλα κανονικη συλλογη και μαγκια σου αν και μενα δεν μου λενε τιποτα οι συλλογες και οι λιστες οτι εχω στην μνημη μου μου αρκει, σε μενα αναφεεθηκα οταν ειπα κοπιες

Comment

Working...
                                X