Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ti fenete poly adynamh? enantia sthn argentinh? ade geia.
Emeis ksepername thn adynamia se adynamia... opote eimaste ektos synagonismou se afto.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Όπως τα βλέπω, για να περάσουμε πρέπει να κερδίσουμε 3 - 0 τη Νιγηρία και η Νιγηρία να κερδίσει την Κορέα. Έχουμε χάσει 2 - 0 από την Κορέα οπότε πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά στην ισοβαθμία και - ας είμαστε ρεαλιστές - απέναντι στην Αργεντινή δε μας βλέπω να παίρνουμε βαθμό. Μπορούμε να ελπίσουμε πως η Αργεντινή θα κερδίσει στο τελευταίο της παιχνίδι, οπότε...Τέλος πάντων. Όσο και η Νιγηρία να είχε μαζευτεί πίσω, πραγματικά δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα εκρηκτικότητα και κίνηση στις γραμμές. Παραμένει πάντως καλύτερη συγκριτικά από την Κορέα.
Είμαστε επίσης η μοναδική ομάδα που, μετά από 3 μέρες παιχνιδιών, έχουμε φάει 2 γκολ.
Μα τι κάθομαι και γράφω???
Το Γκάνα - Σερβία ήταν καλό ματσάκι, κυρίως λόγω Γκάνας. Η Σερβία δε βλεπόταν (η δεύτερη χειρότερη ομάδα που είδα μετά από εμάς) και όταν είδαν ότι δεν την πάλευαν αρχίσανε τις κλωτσιές, ενώ η Γκάνα είχε σωστή ανάπτυξη, ταχύτητα, κάποιους αυτοματισμούς αλλά και τις κλασσικές αδυναμίες αφρικανικής ομάδας: αδύναμη άμυνα, απειρία και πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Επέβαλε πάντως το ρυθμό της όσο μπορούσε, ήταν άτυχη αλλά δεν έδειξε ομάδα που ξέρει πχ πώς να σπάσει μια άμυνα - οι επιθετικοί της δεν είχαν πάντα σωστές τοποθετήσεις, σε μια καλή κεφαλιά ο παίχτης είχε βάλει τελείως λάθος το σώμα του χωρίς να ζορίζεται από κάτι, σε κάθε επίθεση μοιάζανε να αυτοσχεδιάζουν...Τέλος πάντων, έδειξαν κέφι και όρεξη, θέλανε το ματς και το πήρανε δίκαια, έστω και με πέναλτι. Συμπαθέστατοι και ο Θεός μαζί τους.
Αυτό που έχω να πω είναι πως ξεχωρίζουν ομάδες με κάποιο έξτρα κίνητρο πέρα από αυτό του φαβορί, της "καλής ομάδας" ή των ακριβών παιχτών (Γκάνα, Ν. Αφρική, Αργεντινή, ΗΠΑ). Βέβαια δεν έχουμε δει ούτε το 1/10 του Μουντιάλ, αλλά σαν προπομπός της φάσης των ομίλων είναι ενδιαφέρων.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Πάντως την Σερβία, όταν έπαιζε με 10 την είδα να χάνει μεγάλες ευκαιρείες για γκολ, μετά ήρθε η ακαταμάχητη μαλακία του κουζμάνοβιτς που αυτοκτόνησε την ομάδα του.
Να κερδίσουμε 3-0 την Νιγηρία; δηλαδή αποκλειστίκαμε
Από το μπάσκετ έχω απαιτήσεις. Είμαστε παρών σε όλες τις διοργανώσεις και έχω απαιτήσεις για μετάλια, γιατί τους έχουμε τους άλλους και το έχουμε δείξει με χρυσά, αργυρά κτλ που κερδίσαμε, με την νίκη-καταστόρα κατά των ΝBRs της χώρας των 350 εκατομμυρίων κατοίκων (σαν να κερδίζουμε στην μπάλα την Βραζιλία και ακόμη ανώτερο). Δεν πήραμε κατά τύχη το ευρωμπάσκετ του 1987 . Ανήκουμε στις μεγάλες δυνάμεις του μπάσκετ διεθνώς.
Από την άλλη, μάλλον κατα τύχη κατακτήθηκε το euro του 2004, διότι ούτε οι ίδιοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν πιστεύουν πως μπορούν κάποτε να το ξαναπάρουν. Οπότε απο τη στιγμή που μέχρι και πριν ελάχιστα χρόνια κάθε 50 χρόνια δίναμε παρόν σε μεγάλες διοργανώσεις, δεν έχω καμία απαίτηση από την Εθνική. Και μόνο η παρουσιά μας στο μουντιάλ φθάνει για την αμπαλία που έχουμε ως λαός. Το ποδόσφαιρό, πολύ απλά δεν μας ταιριάζει.
Οι π**στογερμανοί νικάνε τα καγκουρώ 2-0.
Που να σας σπάσουν τα πόδια κωλοπαλτά. Κακομοίρηδες. Το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει ρε πίπες. Άντε στο διάολο πια.
Δεν αντέχω άλλο να βλέπω σε κάθε μουντιάλ αυτά τα καθιζήματα. Τα παλτά, τις γούνες! Τρισάθλια ομάδα, τρισάθλιοι πάικτες.
Γερμανία και Αγγλία, τα δύο σκουλήκια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Αφρικάνικη βούρτσα που θα φάτε ρε ζώα.
Οι π**στογερμανοί νικάνε τα καγκουρώ 2-0.
Που να σας σπάσουν τα πόδια κωλοπαλτά. Κακομοίρηδες. Το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει ρε πίπες. Άντε στο διάολο πια.
Δεν αντέχω άλλο να βλέπω σε κάθε μουντιάλ αυτά τα καθιζήματα. Τα παλτά, τις γούνες! Τρισάθλια ομάδα, τρισάθλιοι πάικτες.
Γερμανία και Αγγλία, τα δύο σκουλήκια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Αφρικάνικη βούρτσα που θα φάτε ρε ζώα.
ROFL, χαλάρωσε λίγο. Ούτε εγώ την συμπαθώ αυτήν την ομάδα, αλλά μην το παρατραβάμε...
ROFL, χαλάρωσε λίγο. Ούτε εγώ την συμπαθώ αυτήν την ομάδα, αλλά μην το παρατραβάμε...
Δεν μπορώ ρε γαμώτο μου βγαίνει.
Αχώνευτη αηδία μια ζωή. Μια ζωή!
Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο μεγαλύτεροι Μ**ΑΚΕΣ στην ιστορία του αθλητισμού είναι Γερμανοί.
Ο αρχιγκέουλας Μπάλακ και η κωλογρια ο Μπεκενπάουπερ.
Εγώ πάλι παραδοσιακά γουστάρω Γερμανία και τους υποστηρίζω σε κάθε Μουντιάλ. Μπορεί μερικές φορές να είναι ο ορισμόςτων άμπαλων αλλά ΠΟΤΕ δεν παρατάνε παιχνίδι, πάντα προσπαθούνε και από το 2006 και μετά παίζουν και μπάλα. Στενοχωρήθηκα πολύ που στην προηγούμενη οργάνωση σταυρώσανε με την Αργεντινή (την ομάδα που έπαιξε από τις καλύτερες μπάλες σε εκείνο το Μουντιάλ). Έχουν εξελιχτεί σε κλασσική ομάδα συνόλου και πολύ τους πάω.
Η πιο σιχαμένη ομάδα του κόσμου είναι η Ιταλία.
Από εκεί και πέρα 4 μπάλες με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς πολλά προβλήματα, οι Αυστραλοί εμφανίστηκαν ανύπαρκτοι ξυλοκόποι με άγνοια του τεχνητού οφσάιντ και πιο αργοί κι από το ριπλέι, οι Γερμανοι κλασσικοί τρεχαλατζήδες με αποτελεσματικές μα όχι φαντεζί μονάδες, και με καλούς αυτοματισμούς, πλάνο στο παιχνίδι και γενικά ό,τι περιμένει κανείς να δει από μια καλή Γερμανία. Και φέτος τους βλέπω να σταυρώνουν με το Μαραντόνα και ξενερώνω, χάθηκε να ήταν από την άλλη μεριά?
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Παίζει το μαύρο σκυλι ο Ντρογκμπά τελικά με γύψο στο χέρι.Θα φάνε καλά τα βουτυρόπαιδα την Πορτογαλλίας!
Κατά τα άλλα Forza North Korea!!!!Πάμε να δείξουμε τι σημαίνει στους Βραζιλιάνους πειθαρχία.
Βόρεια Κορέα-Ακτάρα θέλουμε στην επόμενη φάση,άντε Ακτή-Πορτογαλλία γιατί οι αντιπαθέστατοι Βραζιλιάνοι πολύ την έχουν δει.
Τα χθεσινά μάτς ήταν δράμα,κρίμα γιατί περίμενα αρκετά από τους Ολλανδούς αλλά δεν βαριέσαι,κάθε φορά ξεκινάνε τέλεια κια μετά τον πίνουν,ας γίνει το αντίθετο τώρα.Οι ξυλοκόποι καλά να πάθουν αφού ποτέ δεν θα μάθουν πως πηγαίνει η μπάλα στην μεγάλη περιοχή εκτός της σέντρας.
Μέχρι τώρα πάντως πολύ μέτρια παιχνίδια,ελπίζουμε να βάλει χέρι η Fifa στις ομάδες να παίζουν πιο ανοιχτά από την 2η αγωνιστική
Comment