Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
-
ΑΝΤΡΕΣ!
Χρειάζομαι εθελοντές!
Αποστολή είναι να διεισδύσετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί στο Nintendo.gr και να καταγράψετε τις αντιδράσεις των μελών του στο νέο περιφερειακό για το 3DS!
Είναι μια αποστολή αυτοκτονίας που μόνο απελπισμένοι θα την αναλάβουν, αλλά έχω πίστη σε σας και ξέρω ότι θα τα καταφέρετε.
Κερνάω σουβλάκια.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
ΛΟΛ,το περίμενα ότι θα υπάρξουν νέα ποστ σε αυτό το τοπικ.:xp:
Η πλάκα είναι ότι μέχρι και τα nintendo fanboys τα έχουν πάρει.Έκανα μια βόλτα στα σχετικά site και διάβασα τις πρώτες αντιδράσεις.Άλλοι κράζουν και άλλοι γράφουν ότι είναι αναγκαίο κακό αυτό που γίνεται.Το σίγουρο είναι ότι μέχρι και αυτοί κατάλαβαν το επικ φεηλ της όλης υπόθεσης,άσχετα από το αν το παραδέχονται ή όχι.
Αργότερα μπορεί να ξαναπεράσω μια βόλτα.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
"Έχω κάτι μπουκαλάκια με υδροκυάνιο...Προτείνω μαζική...αποχώρηση άμα γίνει κάτι τέτοιο!Τώρα,εμείς θα την κάνουμε?Στη Nintendo θα τα δώσουμε?Δεν ξέρω...
Έχουμε να φάμε δούλεμα,άμα γίνει αυτό....
Όχι τίποτα άλλο,αλλά θα δουλεύουμε και εμείς μαζί με τους άλλους...
Μωρή,Nintendo!Το καλό που σου θέλω!Με γκαζάκια θα έρθω! :Ρ"
Επικό ποστ από το,ίσως μοναδικό, σοβαρό μέλος εκεί μέσα.Carpe diem
Comment
-
Από μία γύρα σε Nintendo related forums, δεν βρήκα κάποιον που να επευφημεί αυτήν την κίνηση της N. Όπως είπε και ο Deus, η πλειοψηφία των χρηστών κράζει τη στάση της εταιρίας, ενώ υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που λένε πως είναι οκ, ή πως έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Όμως δεν πέτυχα ούτε έναν που να γουστάρει με την είδηση
Όταν τα Nintendo Fanboys είναι pissed off με τη μαμά, τότε ξέρεις ότι τα έχεις κάνει θάλασσα.
Comment
-
"Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις η αποκλειστική χρήση του δεξιού αναλογικού είναι για τον έλεγχο της κάμερας και νομίζω ότι το 3DS δεν θα είχε πρόβλημα να χρησιμοποιήσει για αυτό είτε τον σταυρό είτε την οθόνη αφής. Προσωπικά ποτέ μου δεν συμπάθησα τον δεύτερο αναλογικό ακόμα και στα χειριστήρια, και ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι απαραίτητος για τα FPS, προτιμώ τα κουμπάκια κατεύθυνσης όπως ήταν στο N64 και η λειτουργία τους όπως στα Goldeneye-Τurok.
Νομίζω μεγαλύτερη προσοχή και ταχύτερη λύση θέλει το ζήτημα της μπαταρίας παρά ο δεύτερος αναλογικός ή κάποια επιπλέον κουμπιά."
Kάποιος εθελοτυφλεί άσχημα μου φαίνεται.Carpe diem
Comment
-
Best post ever by Tanno
"Δεν είστε και οι μόνοι. Τις ίδιες αντιδράσεις έχουν και οι ξένοι, απ' όσο διαβάζω. Αντί ν' ασχολούνται σοβαρά με τις απαιτήσεις των gamers για HD ανάλυση γραφικών(PS3 και βάλε) και region free, ασχολούνται με ότι τους κατέβει μαλακίες. Τώρα να δω τι θα πάθουν με τα κραξίδια που θ' ακούσουν στο Tokyo Game Show."
"Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι εκνευρίζονται και εκπλήσσονται τόσο πολύ. Δεύτερο αναλογικό δεν θέλατε; Η εταιρεία βρήκε έναν τρόπο να το προσφέρει. Δηλαδή τι περιμένατε; Καινούργιο μοντέλο 3DS μέσα σε έξι μήνες; Κάτσε να πουλήσει δύο εκατομμυριάκια το μαραφέτι και στην Ε3 θα βγάλει και το 3DSi. "
Σωστός ο μάγκας.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View Post"Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις η αποκλειστική χρήση του δεξιού αναλογικού είναι για τον έλεγχο της κάμερας και νομίζω ότι το 3DS δεν θα είχε πρόβλημα να χρησιμοποιήσει για αυτό είτε τον σταυρό είτε την οθόνη αφής. Προσωπικά ποτέ μου δεν συμπάθησα τον δεύτερο αναλογικό ακόμα και στα χειριστήρια, και ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι απαραίτητος για τα FPS, προτιμώ τα κουμπάκια κατεύθυνσης όπως ήταν στο N64 και η λειτουργία τους όπως στα Goldeneye-Τurok.
Νομίζω μεγαλύτερη προσοχή και ταχύτερη λύση θέλει το ζήτημα της μπαταρίας παρά ο δεύτερος αναλογικός ή κάποια επιπλέον κουμπιά."
Kάποιος εθελοτυφλεί άσχημα μου φαίνεται.
Γιατί υποτίθεται είναι fanboystiko αυτό το ποστ; ίσα ίσα, τα χώνει, λέει πως δεν χρειάζεται το περιφερειακό, σε αντίθεση με μια καλή μπαταρίαOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Egw proswpika nomizw pws o deksios analogikos xreiazetai poly perissotero apo ton aristero.
Apo aristera exeis to D-pad toulaxiston, alla to na peristrefeis thn kamera me ta L+R einai poly xeirotero (To Metal Gear p.x ginetai game gia anaphrous)..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment