Βρήκα εντελώς τυχαία ένα θέμα γεμάτο μαργαριτάρια.Να το ποστάρω ή μπα;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαχωρισμός των nintendo με τα άλλα fanboys.
Όσο ελλεινός είναι αυτός που λέει το Wii καλύτερη κονσόλα ever άλλο τόσο είναι και το 13χρονο που βαράει μαλακία με το νέο βίντεο του MW3.
Κι ας μην πάμε μόνο στις εταιρίες που βγάζουν κονσόλες. Δλδ. τα Valve fanboys δεν είναι ελλεινά που ότι υπάρχει στα Portal πρέπει σώνει και καλά να γίνει και meme;
Ή της SE που πιστεύουν ότι το FFXIII είναι καλό παιχνίδι;
Comment
-
Σόρρυ αλλά δεν κρατιέμαι.
"Παιδιά δεν θα ήθελα να τα βάλω με κανέναν.καποιος παραπάνω απορεί γιατι να πάρει το ζελντα ίδιο βαθμό με μπατμαν κοκ.μα ρε παιδιά ζούμε σε μια κοινωνία που θεωρητε κορυφαίο παιχνίδι το χαλο(εδώ γελάμε) και κάποια αλλά.βαση βαθμολογίας των κριτών μιλάω πάντα.εμενα μου φτάνει το 40/40 του φαμιτσου και το 10/10 του εντζ.αυτοι σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω που δίνουν άριστα με το σταγονόμετρο.και σε ένα καλό βιντεογκειμ τα γραφικά παίζουν τον μικρότερο ρόλο.κολισανε όλοι γιατι δεν έχει γραφικα πλειστεισον 3 και εξ μποξ.μα παιδάκια ,αφτα έχουν καλύτερα γραφικα και είναι χάλια σε όλα τα αλλά.και οποίος κατάλαβε κατάλαβε"
""θερμα συγχαρητηρια για το review αλλα εχω παραπονο για τον βαθμο.το παιχνιδι ειναι ανωτερο απο τα uncharted 3 batman arkham city dark souls που πηραν τον ιδιο βαθμο.τα
reviews του εξωτερικου μιλανε για ενα καλυτερο παιχνιδι απο το οcarina of time που κατα πολλους ειναι το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων και γι αυτο του αξιζε το 10.για μενα οχι απλα game of the year αλλα απλα το καλυτερο ζελντα μεχρι τωρα και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της nintendo και ολων των εποχων.
Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΣόρρυ αλλά δεν κρατιέμαι.
...μα ρε παιδιά ζούμε σε μια κοινωνία που θεωρητε κορυφαίο παιχνίδι το χαλο(εδώ γελάμε) και κάποια αλλά...
...εμενα μου φτάνει το 40/40 του φαμιτσου και το 10/10 του εντζ.αυτοι σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω που δίνουν άριστα με το σταγονόμετρο...
Comment
-
και οποίος κατάλαβε κατάλαβεOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΣόρρυ αλλά δεν κρατιέμαι.
"Παιδιά δεν θα ήθελα να τα βάλω με κανέναν.καποιος παραπάνω απορεί γιατι να πάρει το ζελντα ίδιο βαθμό με μπατμαν κοκ.μα ρε παιδιά ζούμε σε μια κοινωνία που θεωρητε κορυφαίο παιχνίδι το χαλο(εδώ γελάμε) και κάποια αλλά.βαση βαθμολογίας των κριτών μιλάω πάντα.εμενα μου φτάνει το 40/40 του φαμιτσου και το 10/10 του εντζ.αυτοι σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω που δίνουν άριστα με το σταγονόμετρο.και σε ένα καλό βιντεογκειμ τα γραφικά παίζουν τον μικρότερο ρόλο.κολισανε όλοι γιατι δεν έχει γραφικα πλειστεισον 3 και εξ μποξ.μα παιδάκια ,αφτα έχουν καλύτερα γραφικα και είναι χάλια σε όλα τα αλλά.και οποίος κατάλαβε κατάλαβε"
Originally posted by Ramparter View Post
OMG
Comment
Comment