Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Altair View Post
    Κάνεις λάθος.δεν ξέθαψα εγώ το θέμα.Είναι άλλος πριν από μένα και μάλιστα έχεις προλάβει και έχεις απαντήσει κι εσύ πριν απαντήσω εγώ.Οπότε μη βλέπεις συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν.
    Και όχι η ποιότητα δεν είναι υποκειμενική,είναι αντικειμενικότατη.Το γούστο είναι άλλο θέμα.
    Από κει και πέρα Raf o ΓούτσουΓούτσου είναι δική μου επινόηση για να καλύψω τον γράφοντα.
    Δεν είπα για σένα ρε.Στον άλλον αναφερόμουν....
    Διαφωνώ για την ποιότητα...Είναι θέμα γούστου να θεωρείς ποιοτικό τον Α τίτλο και όχι τον δίνα...
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Δηλώνω Νιντεντιακός!

Ζήτω Η Νιντέντο!
      Ζήτω το Νινπο!
      Ζήτω τα ιδανικά!
      Ζήτω το gaming!
      http://www.ninty.gr/showthread.php?t...l=1#post116048

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Πόσο να κρατηθώ πια με αυτά που βλέπω;
        "Με όλα αυτά τα διαμάντια που είχε το N64 μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί η καλλίτερη κονσόλα όλων των εποχών... "
        "Αν κοιτάω πίσω στα κορυφαία παιχνίδια του ps1 που είναι 3D πρέπει να πο πως όλα είναι χάλια. Τη να τα κανείς όταν όλα μειάζουν χαλασμένα, άσχετα αν πίσω στο χρόνο ήταν εξερετικά. Αυτό είναι και το μεγαλητερο πρόβλημα με τα PS1 παιχνίδια, η κονσόλα δεν φτιάχτηκε για 3D παιχνίδια με αποτέλεσμα τα περισότερα παιχνίδια ακόμα και κάποια 2D να μην έχουν γεραση σωστά (Aged Well). Ένα παράδειγμα είναι το Final Fantasy 7 . "
        "Το FF ήταν μόνο ένα παράδειγμα αλλά όλα είναι εντελώς χάλια. Δηλαδή απλά δεν μπορείς να τα βλέπεις. Όλα τα 3D στο PS1 θέλουν remake ."

"Πραγματικά αδύνατο ήταν. Πως γίνετε το Nintendo 64 να βγάλει τόσο χάλια 3D γραφικά ? Εεεε μα δεν ήταν!

Άσε τα Castlevania και παιχνίδια που δεν βγήκαν, μιλά καλύτερα για τα εξερετικά παιχνίδια από τα εξερετικά τον εξερετικών που τα έψαχνες στο PS1 και δεν τα έβρισκες.

Το N64 έφερε την επανάσταση. Το Playstation έβγαλε καλό medium και ήταν στο κατάληλο μέρος την κατάληλη στιγμή. Σήμερα τα 3D παιχνίδια του δεν παίζονται. Βάλε κανένα βίδεο από το εξερετικό Final Fantasy 7 να δούμε τα χαλασμένα γραφικά. "

"Δεν μου λες ποσά κιλά παιχνιδιών PS1 ισούνται με ένα Legend Of Zelda 64 ? ποσά Αλλά με ένα Mario 64 ? Majoras Mask ? Star Fox 64, Mario Kart, SSB 64, Goldeneye ? Paper Mario ? Killer Instinct ? Diddy Kong Racing, Donkey Kong 64, Banjo and Kazoei 1, Banjo-Tooie. ,Conker's Bad Fur Day ? Mario Party, Perfect Dark, Ogre Battle 64, F-Zero X ? Resident Evil 2 ? 1080: TenEighty Snowboarding, Pokemon Stadium, Pilotwings 64, Sin & Punishment, Wave Race 64

"Καλά αν δεν έχεις καταλαβάει, όλα τα παιχνίδια του Playstation 1 μάζει, δεν μπορούν να το βαλών με το Legend of Zelda 64! "

"Καλύτερα να μη το κάνουν αυτό, γιατί μετά από μια ώρα PS1 όταν αλαξουν σε N64 θα νομίζουν ότι παίζουν σε PS4"

"Πως δεν συγκρίνετε? Το Ίντερνετ έχει αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό. Από το 1998 . Το Οκαρίνα of Τιμή είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων τον εποχών. "

"Πες τα φίλτατε Γούτσουγούτσου!!! Να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά τώρα.....δεν υπάρχει ένας σοβαρός gamer που να έπαιξε N64 και PSX στην εποχή τους και να θεωρεί το psx καλλίτερο. Το τόπικ μου θυμίζει πραγματικά τους κάγκουρες της εποχής που μου έλεγαν σιγά τα γραφικά που έχει το Ocarina, δες εδώ γραφικά......και μου έδειχναν τα βίντεο από τις σκηνές του FF VIII, rofl!!!!
        Και προσωπικά, ουδεμία όρεξη έχω να αντιπαρατίθεμαι με παρόμοιους κάγκουρες που δεν έπαιξαν N64. Εγώ τουλάχιστον, έπαιξα και χάρηκα και τις δύο κονσόλες! "

"Φανατικό Funclub, έτσι αποκαλούνται σήμερα η gamer που γνωρίζουν τη είναι ποιότητα ?
        Αυτό το funclub ενυσχήθηκε τρομερά μετά το Nintendo 64 ,όταν ο κόσμος δοκίμασε τα παιχνίδια που έφεραν την επανάσταση. "

"Αν ήταν το Playstation ακόμα θα παίζαμε με D-Pad. Η άλλη επανάσταση που έφερε είναι ότι κατέστρεψε όλα τα 3D παιχνίδια.Σήμερα όταν τα βλέπεις θα ευχόσουν όλα να έβγαιναν στο Nintendo 64. PlayStation φτιάχτηκε για να προσφέρει καλά 2D παιχνίδια, δεν σκόπευαν να τρέξουν απετητικά 3D παιχνίδια σε αυτό το hardware. Τας αποτελέσματα τα βλέπεις σήμερα."
        "Ενταξη εκείνη την εποχή να παίζεις 2D παιχνίδια ήταν πράγμα του παρελθόντος, δεν θέλαμε ένα Snes 2 ,θέλαμε αυτό που ιδαμε στο Νιντενδο 64 . Την επανάσταση !

PlayStation αναγκαστικά να ακολουθήσει αυτή την επανάσταση, αλλά το Hardware όπως είπα και πριν δεν φτιάχτηκε για 3D παιχνίδια εξαρχής. "

"Αυτό όμως που δεν αντέχω με τίποτε είναι η καταστροφολογία εκείνων που δοκίμασαν να παίξουν μόνο μία κονσόλα και φαίνεται καθαρά από τα ποστ ποιοι είναι αυτοί. Κι εμένα αν μου έδιναν να φάω κατεψυγμένο ψάρι χωρίς να έχω δοκιμάσω ποτέ το φρέσκο στη ζωή μου, θα έλεγα καλό είναι"

λογικά θα ακολουθήσει και δεύτερο ποστ έτσι όπως πάει η κουβέντα.

Πόσο πιο επικά σχόλια πλέον !!!! Το bold πιάνει ταβάνι, μέσα σε 2 γραμμές μας δίνει μαθήματα τραγελαφικής ειρωνίας, υποκειμενικότητας, μεροληψίας και παροπιδισμού

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Πάρε εδώ να γουστάρεις φίλε,έχουμε και καλύτερο,πρόσφατο αυτό.

"Εδώ δεν ψάχνουμε τι κονσόλα με τις περιστερές πωλήσεις, αλλα τι καλύτερη κονσόλα.

Άρα μέχρι στιγμής έχουμε αποδείξει μαθηματικά πως

Καλύτερο Hardware: N64
          Extra Extra παιχνίδια : N64
          Περισσότερα παιχνίδια : PS1
          Επανάσταση : N64
          Ocarina & Mario 64 : N64
          Controller : N64
          Rumble Pack : N64
          RPG παιχνίδι που ακυρώθηκε : N64

Καλά ρε δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να θεωρεί το PS1 καλύτερο, δεν ξέρει να μετράει ? "
          Carpe diem

Comment

• Altair με προλαβες,πανω που ηθελα να το ποσταρο

Το "Ocarina & Mario 64 : N64" με αποτελειωσε!

Πριν απο λιγο βρηκα την συζητηση και εχω χαζεψει XD

Comment

Πάρε εδώ να γουστάρεις φίλε,έχουμε και καλύτερο,πρόσφατο αυτό.

"Εδώ δεν ψάχνουμε τι κονσόλα με τις περιστερές πωλήσεις, αλλα τι καλύτερη κονσόλα.

Extra Extra παιχνίδια : N64
              Ocarina & Mario 64 : N64
              RPG παιχνίδι που ακυρώθηκε : N64

Καλά ρε δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να θεωρεί το PS1 καλύτερο, δεν ξέρει να μετράει ? "
              Πραγματικο ειναι αυτο?Εχει γινει τετοιο ποστ?:ming:

Comment

• Συγνώμη Roronoa.
                Ναι hideo,κανονικότατο.
                Carpe diem

Comment

• :kill:
                  χαχαχαχα

Νομιζω οτι ειναι το τοπ του thread.Δυσκολα βρισκεις καλυτερο.

Comment

• Poio einai to RPG paixnidi (Role playing paixnidi paixnidi) pou akyrwthike gia to N64?
                    To FF7?
                    Kai giati einai sta thetika?
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Πάρε εδώ να γουστάρεις φίλε,έχουμε και καλύτερο,πρόσφατο αυτό.

Extra Extra παιχνίδια : N64 -Όπως λενε εξτρα γαριδάκια
                      Ocarina & Mario 64 : N64 -ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
                      RPG παιχνίδι που ακυρώθηκε : N64 -χαχαχαχαχαχαχαχαχα

best of the best of the best χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
                      μαλακα παει και η χειμερινη καταθλιψη πανε ολα
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Η τελευταία λίστα είναι ΑΑΑ υλικό. Ρε σίγουρα δεν trollάρουν οι τύποι; Δεν γίνεται να γράφουν σοβαρά τέτοια πράματα.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Πλάκα πλάκα άνετα θα μπορούσαν να είναι λόγια του ΝightpowerGR
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ποιος είναι αυτός πάλι???

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                              Ποιος είναι αυτός πάλι???
                              Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Comment

• Α ο τόνος....lol....

Comment

Working...
                                X