Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Σορρυ αλλα για το Ν64 vs PSone ειναι οπως τα λεει το παληκαρι ακριβως.
Mathimatika akrivws, epeidh kseroume na metrame!
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"Εδώ μιλάμε για το Nintendo 64, την καλύτερη κονσόλα όλον τον εποχών, για αυτό ας επιστρέψουμε στο θέμα.
Που ήμασταν ? A ναι ακριβώς, το Nintendo 64 μοίρασε το videogaming σε δυο εποχές. Το gaming πριν το Nintendo 64 και το gaming μετά το Nintendo 64. Πως λέμε προ χριστού και μετά χριστού..."
Σοβαρα φοβαμαι μηπως ο τυπος ειναι η διχασμενη μου προσωπικοτητα που ξυπναει τα βραδυα και γραφει αυτα τα ποστς. Γιατι οκ λεει οτι να ναι αλλα τον νιωθω απολυτα, σχεδον ταυτιζομαι. Το Ν64 μου εδωσε εμπειριες που δεν ειχα καν φανταστει, καθε game που επαιζα με πορωνε και κολλαγα για μηνες... Στη θεωρεια σιγουρα το PSone υπερειχε αλλα δεν ειχε παιχνιδια τετοιας ποιοτητας, αντε να πεις το FFVII για καποιον rpgακια, απο κει και περα τιποτα, οκ το MGS ηταν καλο αλλα ποιος το θυμαται τωρα, απλα ειχε σεναριο και ατμοσφαιρα οχι gameplay, το Gran Turismo ηταν ενα racing στο τελος, τα Resident Evil εντυπωσιασαν γιατι ηταν κατι καινουργιο, τωρα φαινεται ξεκαθαρα η αδυναμια τους σα σειρα, στη πραγματικοτητα ουτε τοτε ηταν ωραια απλα omg αιμα + zombies + cg!! Αυτα λιγο πολυ, μετα το χαος.
Ksexnas kai thn vlakeioula to tekken 3 pou den vlepetai shmera.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Σοβαρα φοβαμαι μηπως ο τυπος ειναι η διχασμενη μου προσωπικοτητα που ξυπναει τα βραδυα και γραφει αυτα τα ποστς. Γιατι οκ λεει οτι να ναι αλλα τον νιωθω απολυτα, σχεδον ταυτιζομαι. Το Ν64 μου εδωσε εμπειριες που δεν ειχα καν φανταστει, καθε game που επαιζα με πορωνε και κολλαγα για μηνες... Στη θεωρεια σιγουρα το PSone υπερειχε αλλα δεν ειχε παιχνιδια τετοιας ποιοτητας, αντε να πεις το FFVII για καποιον rpgακια, απο κει και περα τιποτα, οκ το MGS ηταν καλο αλλα ποιος το θυμαται τωρα, απλα ειχε σεναριο και ατμοσφαιρα οχι gameplay, το Gran Turismo ηταν ενα racing στο τελος, τα Resident Evil εντυπωσιασαν γιατι ηταν κατι καινουργιο, τωρα φαινεται ξεκαθαρα η αδυναμια τους σα σειρα, στη πραγματικοτητα ουτε τοτε ηταν ωραια απλα omg αιμα + zombies + cg!! Αυτα λιγο πολυ, μετα το χαος.
Το Psx εχει πολυ μεγαλη ποικιλια απο καλα παιχνιδια, πολλοι δεν θα συμφωνησουν αλλα και για εμενα το τοπ 10 του n64 ισως ηταν μαλλον καλυτερο του τοπ 10 του psx,και για πολλους αυτο ηταν επιχειρημα πως το N64 ηταν καλυτερη κονσολα.
Σημερα παντως εχω αλλη αποψη για τα παιχνιδια και μπορω να εκτιμήσω περισσοτερο τα rpg του και αλλα story driven παιχνιδια που ειχε το psx που τοτε η ήμουν μικρος η και δεν ηξερα αρκετα καλα αγγλικα.
O Ramparter δε σοβαρολογουσε, ασχετα αν θα ισχυριστει το αντιθετο σε επομενο post .
Το λεω για να προλαβω το n64 vs psx debate γιατι στο τελος θα κανουμε quote τα δικα μας posts στο εν λογω thread.
Αυτο που λες βεβαια το καταλαβαινω, υπηρχαν διαφορες κονσολες που δεν ηταν οι πρωτες μου επιλογες σε καθε γενια, αλλα αν με ρωτουσες να σου πω το top 10 μου απο καθε γενια τοτε θα υπερισχυαν αυτες οι κονσολες στο ποσα παιχνιδια θα εβαζα στη 10αδα. Το Gamecube ειναι ενα καλο παραδειγμα για εμενα προσωπικα, παροτι με το PS2 ασχοληθηκα ΠΟΛΛΕΣ ωρες παραπανω και το αγορασα και πολλα χρονια πριν το GC.
Μπορουμε να συνεχισουμε αν υπαρχει ορεξη σε καποιο πιο καταλληλο θεμα.
O Ramparter δε σοβαρολογουσε, ασχετα αν θα ισχυριστει το αντιθετο σε επομενο post .
Το λεω για να προλαβω το n64 vs psx debate γιατι στο τελος θα κανουμε quote τα δικα μας posts στο εν λογω thread.
Το ξερω πως αστειεύοταν αλλα το ηθελα σαν αφορμη
Και ναι δεν θελω ουτε εγω να το κανουμε n64 vs psx ,εκανα ενα μικρο off topic!
Σε thread με τίτλο "Οι λόγοι που είστε κολλημένοι με την Nintendo" που έπεσα πάνω, βρήκα όπως ήταν λογικό αρκετά μαργαριτάρια. Παραθέτω μερικά ενδεικτικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν αυτά που διαβάσαμε προηγουμένως Η αλήθεια είναι πως από τον τίτλο ήμουν προϊδεασμένος για χειρότερα.
Γιατί πάντα έχει πρωτότυπες ιδέες και ανανεώνει την κλεισούρα...Γιατί σε αντίθεση με εταιρίες όπως M$ και Sony δεν έχει σκοπό μόνο το κέρδος...Γιατί σέβονται τον καταναλωτή ακόμα και τα παιδιά όχι σαν άλλες εταιρίες που ΑΝ αποφασίσουν να κάνουν ένα platform θα το κάνουν με τη λογική <<Παιδιά είναι μωρέ τι θα καταλάβουν>>...Εντέλει γιατί καμία εταιρία ποτέ δεν νοιάστηκε περισσότερο για μένα τον μέσο gamer απο την Nintendo. Αρκούν αυτά?
Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην εισαι κολλημενος με τη nintendo? Πρωτα απ ολα εχει μια τεραστια ιστορια, που ποτε δεν προκειται να φτασει η sony, που σκεφτομαι κ συγκινουμαι. Εγω ειμαι μικρος σε ηλικια κ για να πω την αληθεια δεν εχω παιξει την "παντοφλα" ή το super nintendo ομως ειχα μαγευτει με το nintendo 64 που ακομη παιζω. Ποιος θα ξεχασει το banjo-kazooie ή το πρωτο bros ή ακομα κ το θρυλικο goldeneye. Ουφ, μπουχτισα...... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν ενα εκατομμυριο λογοι να εισαι κολλημενος με την ninty με την οποια θα ειμαι ερωτευμενος αιωνια! Κατι ακομη που θα ηθελα να πω κ ξεχασα ειναι οτι η nintendo συνεχεια εξελισσεται, με την οθονη αφης του ds κ με το wii τα οποια εναι επαναστατικες ιδεες. Φανταστειτε τη θα γινεται μετα απο δεκα χρονια.... ουιιιιιιιιιιιι!!!
είναι μαγνήτης και ελκύει έναν gamer σαν εμένα. Δεν μπορώ να αναφέρω και να αναπτύξω επιχειρήματα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω το νοήμα είναι να είσαι κολλημένος με την Nintendo όποιος και να είναι ο λόγος, το γεγονός δεν αλλάζει.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ X-FACTOR ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ.
Και ένα φιλοσοφικό που βρήκα στο στυλ του ανατέλλοντος ηλίου.
Είναι κάτι περισσότερο από αντιγραφή για τα χρήματα.
Χρησιμοποιούν την Nintendo ως ασπίδα, για να κρυφτούν πίσω από την ανυπαρξία ιδεών.
Αν δεν υπάρχει φως, δεν υπάρχουν και σκιές.
Ο μόνος τρόπος να εξαφανίσεις τις σκιές είναι, περισσότερο φως.
Comment