Θέλουμε Photo/Facebook της Ρωσίδας.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πανεπιστημιακο Βitching
Collapse
X
-
Google and IBM, representing the information technology sector, delivered good profits
Μπροστά στους Κινέζους, οι οποίοι κυριολεκτικά δε μπορούν να αρθρώσουν λέξη, η ρωσίδα σου είναι επίτιμος διδάκτωρ αγγλικής λογοτεχνίας στο Cambridge. Αλλά αυτό φαντάζομαι το ξέρεις ήδη.
Τα κριτήρια είναι ένα TOEFL πάνω από 250 με άριστα το 300 (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) ή ένα GRE/ GMAT με καλούς βαθμούς στα επιμέρους. Για θετικές επιστήμες, επειδή το verbal τμήμα του GRE ειδικά είναι ο λάκκος με τα λιοντάρια και η βαθμολόγηση είναι ακόμα χειρότερη, οτιδήποτε πάνω από 350 είναι αρκετό. Για την έκθεση οτιδήποτε πάνω από 4 στα 6 κάνει. Για μαθηματικά θες 800/800 απλά, άντε ένα μικρό σκόντο 10 - 20 μονάδες. Οι δικοί μου βαθμοί ήταν 540 verbal (personal worst), 5,5 έκθεση, 800 quantitative. Όπως καταλαβαίνετε, το αν ξέρεις ή δεν ξέρεις αγγλικά δεν έχει μεγάλη σχέση. Μπορείς να πάρεις TOEFL εντελώς μηχανικά και μπορείς να δώσεις GRE απλά λιώνοντας τα preparation books πάλι χωρίς να ξέρεις αγγλικά (αλλιώς οι Κινέζοι δε θα πατάγανε πόδι στην Αγγλία).Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Στο Εράσμους το απλό συμμετέχουν μόνο άτομα από Ευρωπαϊκές χώρες. Μήπως απλά είχαν μεγαλώσει στην Ευρώπη;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Στο Erasmus αυτό καθαυτό όντως. Όμως το ίδρυμα υποδοχής μπορεί να συμμετέχει ταυτόχρονα σε διάφορα προγράμματα, τα οποία δεν περιορίζονται στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα είχα έναν συγκάτοικο από Αμερική για 6 εβδομάδες, με τον οποίον παρακολουθούσαμε το ίδιο πρόγραμμα. Εγώ είχα πάει μέσω Erasmus, ενώ αυτός με ένα αντίστοιχο Αμερικάνικο. Τις Κινέζες τις γνώρισα σε ένα 5ήμερο ταξίδι που είχε διοργανωθεί από το πανεπιστήμιο, στο οποίο σπούδαζαν άτομα από όλον τον κόσμο, ανεξαρτήτως προγράμματος. Είχαν μείνει βέβαια 2 χρόνια στη Φινλανδία, επικοινωνώντας κατά κύριο λόγο στα αγγλικά, αλλά και πάλι, η αγγλική τους προφορά ήταν σχεδόν άπταιστη. Πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη ενός τυπικού Έλληνα
Comment
-
Το ειδαμε κι αυτο, στο πανεπιστημιο μοιραζουν κλησεις για παρανομη σταθμευση και στα ποδηλατα.
7.5 ευρω και στο κλειδωνουν με δικη τους κλειδαρια, οποτε ή πληρωνεις ή το παιρνεις παραμασχαλα και φευγεις .
Με το που βγηκα απο το μαθημα καποιος μου το πε πως οντως μοιραζουν κλησεις και ειδα κατι χαρτακια να κρεμονται απο τα περισσοτερα ποδηλατα και λεω οκ κοψε τις μαλακιες, κανα διαφημιστικο θα ναι. Βλεπω απο μακρια και στο δικο μου ποδηλατο ενα κοκκινο χαρτακι, αλλα ευτυχως με το που πηγα κοντα ειδα πως δεν το ειχαν κλειδωσει - οπως και μερικα ακομα βεβαια. Δε σας χαλασε ε, σας τελειωσαν μαλλον οι κλειδαριες εεεεε, αντε πισω στη σπηλια σας.
Comment
-
Κάτω το αστυνομικό κράτος της Ολλανδίας, ελεύθερα επαναστατικά ποδήλατα για όλους τους συντρόφους συνάδελφους.
Ζίνο ευτυχώς πρόλαβες πριν έρθει ο γερανός να στο πάει στη μάντρα.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment