Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανεπιστημιακο Βitching

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Θέλουμε Photo/Facebook της Ρωσίδας.

Comment

Στο Erasmus, η Ρωσίδα της παρέας μια χαρά μίλαγε αγγλικά. Με κάτι άλλες Ρωσίδες που είχαν έρθει για 2-3 ημέρες, πάλι μια χαρά συνεννοούμασταν. Για τους Ρώσους τώρα δεν μπορώ να έχω γνώμη, δεν μιλήσαμε και πολύ άλλωστε

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Originally posted by Phantom Duck View Post
        Για τους Ρώσους τώρα δεν μπορώ να έχω γνώμη, δεν μιλήσαμε και πολύ άλλωστε
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Google and IBM, representing the information technology sector, delivered good profits
          Με bold οι διορθώσεις μου. Το "good profits" δεν είναι αδόκιμο νομίζω, αλλά πιο συνηθισμένο είναι το solid profits.

Μπροστά στους Κινέζους, οι οποίοι κυριολεκτικά δε μπορούν να αρθρώσουν λέξη, η ρωσίδα σου είναι επίτιμος διδάκτωρ αγγλικής λογοτεχνίας στο Cambridge. Αλλά αυτό φαντάζομαι το ξέρεις ήδη.

Τα κριτήρια είναι ένα TOEFL πάνω από 250 με άριστα το 300 (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) ή ένα GRE/ GMAT με καλούς βαθμούς στα επιμέρους. Για θετικές επιστήμες, επειδή το verbal τμήμα του GRE ειδικά είναι ο λάκκος με τα λιοντάρια και η βαθμολόγηση είναι ακόμα χειρότερη, οτιδήποτε πάνω από 350 είναι αρκετό. Για την έκθεση οτιδήποτε πάνω από 4 στα 6 κάνει. Για μαθηματικά θες 800/800 απλά, άντε ένα μικρό σκόντο 10 - 20 μονάδες. Οι δικοί μου βαθμοί ήταν 540 verbal (personal worst), 5,5 έκθεση, 800 quantitative. Όπως καταλαβαίνετε, το αν ξέρεις ή δεν ξέρεις αγγλικά δεν έχει μεγάλη σχέση. Μπορείς να πάρεις TOEFL εντελώς μηχανικά και μπορείς να δώσεις GRE απλά λιώνοντας τα preparation books πάλι χωρίς να ξέρεις αγγλικά (αλλιώς οι Κινέζοι δε θα πατάγανε πόδι στην Αγγλία).
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Xeno έλα μία βόλτα από York να δεις τι γίνεται με τα κινεζάκια. Η russian μία χαρά θα σου φαίνεται, μη σου πω ότι θα χαίρεσαι να διαβάζεις emails της.

Comment

Στο Erasmus και οι Κινέζες της παρέας μιλούσαν όχι μόνο με πολύ καλό συντακτικό, αλλά και πάρα πολύ καλή προφορά. Ήταν σχεδόν άψογη. Τι να πω, μάλλον ήμασταν πολύ pro γκρουπ

Comment

Στο Εράσμους το απλό συμμετέχουν μόνο άτομα από Ευρωπαϊκές χώρες. Μήπως απλά είχαν μεγαλώσει στην Ευρώπη;
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Στο Erasmus αυτό καθαυτό όντως. Όμως το ίδρυμα υποδοχής μπορεί να συμμετέχει ταυτόχρονα σε διάφορα προγράμματα, τα οποία δεν περιορίζονται στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα είχα έναν συγκάτοικο από Αμερική για 6 εβδομάδες, με τον οποίον παρακολουθούσαμε το ίδιο πρόγραμμα. Εγώ είχα πάει μέσω Erasmus, ενώ αυτός με ένα αντίστοιχο Αμερικάνικο. Τις Κινέζες τις γνώρισα σε ένα 5ήμερο ταξίδι που είχε διοργανωθεί από το πανεπιστήμιο, στο οποίο σπούδαζαν άτομα από όλον τον κόσμο, ανεξαρτήτως προγράμματος. Είχαν μείνει βέβαια 2 χρόνια στη Φινλανδία, επικοινωνώντας κατά κύριο λόγο στα αγγλικά, αλλά και πάλι, η αγγλική τους προφορά ήταν σχεδόν άπταιστη. Πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη ενός τυπικού Έλληνα

Comment

Η κοπέλα είναι Ρωσίδα και τούμπανο, όλα τα άλλα είναι φρουτόκρεμες!
                    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Σοβαρά τώρα... FB και φώτοζ ρε.

Comment

• Originally posted by Ryu_gr View Post
                        Η κοπέλα είναι Ρωσίδα και τούμπανο, όλα τα άλλα είναι φρουτόκρεμες!
                        πες τα...

Comment

• Πήρα πτυχίο.Επιτέλους.
                          Carpe diem

Comment

• Το ειδαμε κι αυτο, στο πανεπιστημιο μοιραζουν κλησεις για παρανομη σταθμευση και στα ποδηλατα.
                            7.5 ευρω και στο κλειδωνουν με δικη τους κλειδαρια, οποτε ή πληρωνεις ή το παιρνεις παραμασχαλα και φευγεις .

Με το που βγηκα απο το μαθημα καποιος μου το πε πως οντως μοιραζουν κλησεις και ειδα κατι χαρτακια να κρεμονται απο τα περισσοτερα ποδηλατα και λεω οκ κοψε τις μαλακιες, κανα διαφημιστικο θα ναι. Βλεπω απο μακρια και στο δικο μου ποδηλατο ενα κοκκινο χαρτακι, αλλα ευτυχως με το που πηγα κοντα ειδα πως δεν το ειχαν κλειδωσει - οπως και μερικα ακομα βεβαια. Δε σας χαλασε ε, σας τελειωσαν μαλλον οι κλειδαριες εεεεε, αντε πισω στη σπηλια σας.

Comment

• Lolz!
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Κάτω το αστυνομικό κράτος της Ολλανδίας, ελεύθερα επαναστατικά ποδήλατα για όλους τους συντρόφους συνάδελφους.

Ζίνο ευτυχώς πρόλαβες πριν έρθει ο γερανός να στο πάει στη μάντρα.
                                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                                X