Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πώς τον πίνεις τον καφέ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    O kafes paei xwris tsigaro gia tous mh kapnistes. Gia tous kapnistes OLA me tsigaro pane.

Dld esy meta to sex den anaveis tsigaro? tha mas trelaneis?!!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Tον νες εγώ τον πίνω 2 καφέ και 2 ζάχαρη δίχως γάλα. Επίσης πίνω και φίλτρου και ελληνικό και καλοκαίρι φραπέ. Πίνω 2 καφέδες (πρωί/απόγευμα) σχεδόν καθημερινά. Αν και Big Boss παραδόξως δεν καπνίζω Ναι ο καφές πάει και χωρίς τσιγάρο, τα άλλα τα λένε τα φουγάρα;)

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Νες ζεστο χτυπητο, 3 κουταλιες καφε και 4 ζαχαρη ή 4 καφε και 5 ζαχαρη. Παντα με ενα ή δυο νουνου γαλατακια απο το δυχτακι. Με δυο καφεδες μεσα μπαινω

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν πινω καφεδες γιατι περα απο το γεγονος οτι οι περισσοτεροι που εχω δοκιμασει (δηλαδη ολοι) δεν μου προσφερουνε καμια γευστικη απολαυση, δεν μου προσφερουνε και καποιο χρησιμο συστατικο επισης δεν καπνιζω δεν πινω αλκοολ παρολο που και παλαιοτερα λογω των χωρων που βρισκομουνα συχνα λογω δουλειας ητανε πολυ ευκολο να πεσω σε πειρασμους, ειμαι health freak και απο ροφηματα την βγαζω συνηθως με γαλατακι light ,αφθονους χυμους συνδυασμενα με συμπληρωματα πρωτεινης και τα σχετικα:drunk:

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Φράπε καλοκαίρι-χειμώνα, δύο καφέ, δύο ζάχαρη. Καμιά φορά ελληνικό, πάλι ίδια δοσολογία. Αυτά.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Αγαπάω τον καλό καφέ.
    Συνήθως σπίτι πίνω esspresso και σπανιότερα γαλικό πάντα σκέτο με λίγο γάλα.
    Έξω ανάλογα ή freddo capuccino σκέτο ή 2πλο capuccino.

Leave a comment:

• bullethell
    replied
    Xειμώνας: (Σπίτι) 2-3 κουταλιές Γαλλικό δυνατό (5/5) καφέ χωρίς ζάχαρη με συνοδεία στριφτό old holborn blu
    (Έξω) Cappuccino (διπλό αν γίνεται, σε μεγάλη κούπα) χωρίς ζάχαρη

Καλοκαίρι: (Σπίτι & έξω) Φραπεδιά μέτρια με πολύ λίγο γάλα, η baileys. Kάποιες φορές βάζω και λίγο βανίλια παγωτό

Πίνω καφέ κάθε μέρα, τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα. Gaming και καφές είναι απο τις αγαπημένες μου ασχολίες, το ευχάριστο είναι επίσης οτι όταν παίζω δεν καπνίζω, αν κάπνιζα θα είχα καταστραφεί

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παντως τελευταια αντι για ζαχαρη ζηταω να μου βαζουν καποιο σιροπι στο καφε, συνηθως καραμελα και σπανιοτερα φουντουκι.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Somari
    Εεεεεεεεμ...not? Υπάρχουν καφέδες με απίστευτη γεύση (βλέπε cappucino, espresso etc)
    Again: Διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις.

Εγώ, πάντως, σε αυτό το θέμα, εστιάζω πολύ στον παράγοντα της ηλικίας στην οποία ξεκινάνε οι περισσότεροι να πίνουν καφέ. Ο καφές έχει πικρή γεύση και καλώς ή κακώς στα 14 και στα 15 (που είναι ηλικίες που πλέον σχεδόν όλοι πίνουν καφέ) ελάχιστοι έχουν αναπτύξει την ιδιότητα να παίρνουν πραγματικά ικανοποίηση από πικρές γεύσεις. Και το αλκοόλ, επίσης πικρό πλην κάποιων εξαιρέσεων, πίνεται, τρόπον τινά, "με το ζόρι" από τις ηλικίες αυτές. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα κοινωνικών προτύπων. Τώρα αν μιλήσουμε για άτομα άνω των 18 αλλάζει το πράγμα, πολλοί γουστάρουν όντως, όπως είπα και πριν. Κι εμένα, άλλωστε, ο γαλλικός και ο Freddo Cappuccino που πίνω μου αρέσουν, δεν τους πίνω μόνο για να μένω ξύπνιος.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Καλά, θα έλεγα τώρα τίποτα για την απόλαυση που προσφέρει ο καφές, αλλά έχε χάρη. Σαν το τσιγάρο είναι, όλοι για κοινωνικοποίηση τον αρχίζουν, γιατί είναι über kewl να πίνεις καφεδάρα ZOMaGAWaD!!~!@1ONE

Εεεεεεεεμ...not? Υπάρχουν καφέδες με απίστευτη γεύση (βλέπε cappucino, espresso etc)

100% σύμφωνος περί αηδίλας φραπέ, εξάλλου από όλους τους καφέδες ο νες/φραπέ είναι ο μοναδικός ο οποίος...δεν είναι καφές (δλδ δεν πίνεις παράγωγο του καρπού φιλτραρισμένο, αλλά έναν καφέ ο οποίος έχει φτιαχτεί, μετά έχει αποξηραθεί και έχει μπεί σε κουτάκι, και εσύ μετά τον ξανα-φτιάχνεις)

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Ε καλα μη γινομαστε και απολυτοι.
    Έλα, πλάκα έκανα. Εμένα ασφαλώς ποτέ δε με τρέλαινε ο καφές (αν και πάλι, όπως έγραψα, υπάρχουν καφέδες που θα πιω μια στο τόσο), αλλά καταλαβαίνω πως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γευστικές προτιμήσεις.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ε καλα μη γινομαστε και απολυτοι. Ο καφες μια χαρα ειναι, τωρα η νοοτροπια του καφε που διαρκει 3 ωρες ειναι αλλο θεμα και οκ καλως ή κακως (μαλλον το 2ο), μονο εδω συνηθιζεται αυτο.

Απο καφεδες ειμαι οπαδος του espresso και ολων των ροφηματων που φτιαχνονται απο αυτον τον καφε μιας και imo μονο αυτος ειναι καθαρος καφες. Respect και στον ελληνικο, θα ναι παντα σταθερη αξια.

Τελος τρελο thumbs down στον frappe, πραγματικα τον σιχαινομαι οσο τιποτα.
    Α και το γαλα με λιγο καφε οντως τα σπαει.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Ton pinoun apo anagki, oxi gia apolausi!!!
    Καλά, θα έλεγα τώρα τίποτα για την απόλαυση που προσφέρει ο καφές, αλλά έχε χάρη. Σαν το τσιγάρο είναι, όλοι για κοινωνικοποίηση τον αρχίζουν, γιατί είναι über kewl να πίνεις καφεδάρα ZOMaGAWaD!!~!@1ONE

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ton pinoun apo anagki, oxi gia apolausi!!!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Except nerds, obviously..
    WRONG!

Τα nerds γιατί να μην πίνουν καφέ δηλαδή; Ίσα - ίσα, πως ξενυχτάνε μπροστά από υπολογιστές και βιβλία; Απλούστατα, πίνουν καφέ πάντα στο σπίτι και όχι έξω!

Leave a comment:

Working...
X