Announcement
Collapse
No announcement yet.
Farewell to England (and other places)
Collapse
X
-
Xeno κι εγώ θα σου έρθω κάποια στιγμή να σου μπαστακωθώ.Το ξέρω ότι δε με κάλεσες,αλλά εγώ αθ έρθω.Και θα πάω κι από τον Evans.
Leave a comment:
-
Εγώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα'μαι εκεί αποσπασματικά, από τέλη Γενάρη μόνιμα. Και στο Thalys μπες και στο Αίολος-Κεντέρης κι όπου γουστάρειςOriginally posted by Xeno View PostΜην τα λες ετσι απλα αυτα, δε μασαω εγω, θα σου ρθω με Thalys σε χρονο μηδεν, give info asap και θα κανω κινηση οταν χαλαρωσουμε λιγακι (του χρονου δηλαδη).
Θελω κι εγω να σε δω Γκουφυ παντως να μου κανεις γιουκ γιουκ.
Leave a comment:
-
εγω στο εχω πει κωστα θα σκασω με την πρωτη ευκαιρια μολις τακτοποιηθεις και coolαρεις απο το προγραμμα
, μετα τις γιορτες κατα πασα πιθονοτητα
Leave a comment:
-
Καλή διαμονή Κώστα στην Ολλανδία και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά εκεί.
Αν μπορέσω να σου φορτωθώ και εγώ;
Leave a comment:
-
Μην τα λες ετσι απλα αυτα, δε μασαω εγω, θα σου ρθω με Thalys σε χρονο μηδεν, give info asap και θα κανω κινηση οταν χαλαρωσουμε λιγακι (του χρονου δηλαδη).Originally posted by Imrahil View PostΕσύ ψήσου, θα'μαι παρίσι φέτος, έχει ευρωκτελ από ρότερνταμ με κανά 40αρι
Θελω κι εγω να σε δω Γκουφυ παντως να μου κανεις γιουκ γιουκ.
Leave a comment:
-
Είναι κάτι-σαν-λογοπαίγνιο, ήθελα να γράψω από την αρχή "Αποχαιρετισμός στην Αγγλία" όπου Αγγλία = μετανάστες που ήδη είναι εκεί, και είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου το "Farewell to arms" του Χέμινγουέι.
Από εδώ και πέρα όπου βλέπετε τη Βασίλισσα, κύκνους, την αγγλική σημαία και το Μπιγκ Μπεν θα στέκεστε προσοχή και θα χαιρετάτε στρατιωτικά!
Leave a comment:
-
O τίτλος πρέπει να αλλάξει νομίζω, έτσι υποδηλώνει πως κάποιος φεύγει από την Αγγλία και όχι ότι πάει, νομίζω πως to-->for
Leave a comment:
-
Εσύ ψήσου, θα'μαι παρίσι φέτος, έχει ευρωκτελ από ρότερνταμ με κανά 40αρι
Leave a comment:
-
Θα μαι για κανα χρονο ακομα στο εξωτικο (not) Rotterdam.
Ψηθηκες φουλ ε;
Leave a comment:
-
dark_wanderer_gr παλιές εποχές και μηδαμινή φαντασία
. Κάνε με add.
1.5€ ε; Αγγλία ρε γαμώτο η ζωή δεν είναι τόσο φτηνή. Στο Λονδίνο τουλάχιστον τα πράγματα ήταν αρκετά ακριβά, αν και μπορούσες να τη βγάλεις και με σχετικά λίγα λεφτά.
Έχω να σου πω περιπέτειες πάντως, αν και τα καλά θα έρθουν όταν ανέβω York. Έως τότε εύχομαι τα καλύτερα και πάνω από όλα καλή προσαρμογή
.
Leave a comment:
-
Οταν ειδα το θρεντ νομιζα πως αλλος φευγει για Αγγλια και μας αποχαιρετα, αλλα μαλλον επεσα εξω.
Χαιρετισματα οπως και να χει απο την Ολλανδια (και οχι την Αγγλια
). Θα ειμαι εδω για αρκετο καιρο και περιμενα να μαι ψιλοχαλαρος για την ωρα εστω, αλλα τελικα ουτε για μπυρες δεν προλαβαινω να βγω, οποτε παλι καλα που δεν κουβαλησα μαζι μου και κανα Χ360 οπως μου λεγαν και καποιοι, γιατι θα ηταν παραπανω απο διακοσμητικο.
Το οτι θα ξεκοψω σε μεγαλο βαθμο το ειπα στους αλλους mods αρχικα, οποτε απο εδω και περα θα μπαινω αραια και που να βλεπω αν ολα ειναι στη θεση τους
.
Thanks οπως και να χει για ο,τι γραψατε ή ο,τι αλλο μπορει να γραψετε, οποιος θελει να περασει καμια βολτα μετα τα Χριστουγεννα που ισως πεσουν λιγο οι ρυθμοι εννοειται πως ειναι ευπροσδεκτος.
Το να κανει εξω μια κοινη μπυρα 1.5ε και μια καλη μπυρα 3ε ειναι πολυ μεγαλη υποθεση παντως. Για τα υπολοιπα δεν εχω και πολλα να πω ακομα, μιας και για την ωρα η μερα φευγει με απειρη κλεισουρα και καμια βολτα με το ποδηλατο.
Ουτε Entourage δεν εχω προλαβει να δω αυτες τις μερες, μα τι γινεται, αααααργκ.
Υ.Γ.
Εvans τι απεγινες εσυ, τελος τωρα και τα καψιματα στο ΜΣΝ, βαλε κανα Σκαιπ (αν και ηδη θα εχεις λογικα).
Phantom εγω ειμαι στο ιδιο το Erasmus, σου κανει;
Leave a comment:
Leave a comment: