Announcement
Collapse
No announcement yet.
Farewell to England (and other places)
Collapse
X
-
Erasmus είπες? Κι ένας κολλητός μου πήγε Erasmus και μας έφερε εδώ για διακοπές μία Γαλλίδα(καραπιπινάρα) και έναν Ισπανό φοιτητές του από'κει!Originally posted by Phantom Duck View PostΠαρεμπιπτόντως αν κάποιος θέλει πληροφορίες για Erasmus, μπορώ να βοηθήσω όπως μπορώ, όντας φοιτητής που πέρασε ένα εξάμηνο στην βόρεια Ευρώπη. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και σίγουρα το προτείνω σε όλους, ακόμα και αν δεν έχουν παρέα και το σκέφτονται. Μόλις φτάσετε πάνω, σίγουρα θα βρείτε φίλους. Στην Αγγλία είναι επίσης ένας φίλος μου ο οποίος έφυγε πριν μερικές ημέρες και προβλέπεται να κάτσει ορισμένα χρονάκια.
Leave a comment:
-
Ευχαριστώ τίτε
. Πηγαίνω μάλιστα σε αρκετά γνωστά, σε σένα, μέρη, ελπίζω να τα τιμήσω όπως τα τίμησες εσύ
. Θα ανεβάζω ανά καιρούς φωτογραφίες και θα στέλνω καμιά εντύπωση (από πμ σίγουρα, βοήθησες αρκετά εξάλλου).
Για 2 μήνες και 11 μέρες ήμουν Λονδίνο (dolce vita) και τώρα επέστρεψα Ελλάδα. 22 Σεπτεμβρίου όμως πετάω πάλι για Λονδίνο και στα καπάκια τραίνο για York. Η ψυχολογία αρκετά περίεργη (έως πολύ) και το άγχος ανεβασμένο σίγουρα, πιστεύω όμως ότι σε 2 βδομάδες το πολύ θα νιώθω "σα στο σπίτι μου."
Εδώ να δώσω μία πληροφορία σχετική με μεταφορικές:
www.ecoparcel.eu
Έστειλα πολυμηχάνημα Α3 συνολικού βάρους 17 κιλών με 23€ (Λονδίνο -> Θεσσαλονίκη) και παράδοση σε 5 εργάσιμες με μηδέν φθορές.
Leave a comment:
-
Παρεμπιπτόντως αν κάποιος θέλει πληροφορίες για Erasmus, μπορώ να βοηθήσω όπως μπορώ, όντας φοιτητής που πέρασε ένα εξάμηνο στην βόρεια Ευρώπη. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και σίγουρα το προτείνω σε όλους, ακόμα και σε όσους δεν έχουν παρέα και το σκέφτονται. Μόλις φτάσετε πάνω, σίγουρα θα βρείτε φίλους. Στην Αγγλία είναι επίσης ένας φίλος μου ο οποίος έφυγε πριν μερικές ημέρες και προβλέπεται να κάτσει ορισμένα χρονάκια.
Leave a comment:
-
Είχα την εντύπωση πως ο Xeno θα πήγαινε Αγγλία, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Εν πάσει περιπτώσει, μπορεί να φεύγει και κανένας άλλος και να μην το ξέρω.
Leave a comment:
-
Αγγλία ειναι ήδη ο Evans και ο Xeno θα παει Ολλανδια...Ποιοι αλλοι θα φυγουν ;
Leave a comment:
-
Farewell to England (and other places)
God save the Queen και τα λοιπά λοιπόν, όπως όλοι ξέρουμε το Gamers Odyssey είναι και πολυταξιδεμένο και πολυεθνικό, φτάνοντας μέχρι και την Ιαπωνία. Αυτό το θέμα έχει σα στόχο να αποχαιρετίσει δυο διακεκριμένα μέλη του forum που θα ταξιδέψουν για σπουδές στο βροχερό νησί της μπύρας, και μάλιστα σε γνωστά κατατόπια. Έχει σα στόχο επίσης να λειτουργήσει σα σημείο αναφοράς σε όσους πήγαν, θα πάνε ή θέλουν να πάνε, καθώς και για ανταλλαγή εντυπώσεων, πληροφοριών και φωτογραφιών. Από μέρους μου, η αδερφή μου θα σπουδάζει οικονομικά στο Warwick οπότε ποτέ δεν ξέρετε ποιός μπορεί να σκάσει μύτη ;)
Καλές σπουδές λοιπόν παιδιά, καλά να περάσετε, να δείτε πολλά νέα πράγματα και να γνωρίσετε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και νοοτροπίες, και μακάρι να μείνετε αρκετά χρόνια έξω να το χαρείτε!
FAREWELL!!!Tags: None
Leave a comment: