Announcement

Collapse
No announcement yet.

Farewell to England (and other places)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Με 40 ευρώ παίρνεις γεύμα παίζεις και arcades και μετά πας σπίτι άφραγκος.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Από Λονδίνο δεν ξέρω αλλά όταν σου λέει ότι έχει 40 ευρώ και του λες να πάει σε μαγαζί με ηλεκτρονικά και στο Planet Hollywood για φαΐ κάτι δεν υπολόγισες σωστά μάλλον.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Γιατί ρε? To Trocadero έχει κάποιο ενδιαφέρον (σαν gamer) και το Ripley's Believe It Or Not είναι από τα καλύτερα που είδα, είναι fun. Όσο για το Planet Hollywood είναι ωραία φάση με ωραίο φαΐ.

Το να κάνει βόλτες σε πλατιές και να εξερευνά την πόλη δεν μπορεί να το σκεφτεί από μονος του? Πρέπει να του το συστήσει κάποιος? Εννοείτε αυτό.

Ένα άλλο ωραίο μέρος που μπορείς να πας έστω για βόλτα και ψώνισμα (έστω με τα ματια) είναι το Seven Dials. Μου το είχε συστήσει ο Evans όταν πήγα και πραγματικά είναι πολύ όμορφη περιοχή με πλακόστρωτο, δρομάκια, καταστήματα, και ένα τυράδικο να σου σπάει την μύτη οποτε περνάς από έξω. Επίσης κάπου εκεί κοντά είναι και το κατάστημα Forbidden Planet γεμάτο figures, statues, accessories, Anime, Manga, βιβλία... Παράδεισος για εμάς.

Περνα και από Camden Town, από τους στάβλους. Είναι το Μοναστηράκι του Λονδίνου, αλλα σαφώς πολύ ανώτερες καταστάσεις. Εκεί θα δεις το βρώμικο της αρκούδας, που φυσικά και δεν πρέπει δοκιμάσεις.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Δοκίμασε Trocadero στο Piccadilly pou exi arcades, Anime/VideoGames shops, και αλλα τέτοια. Αν και όταν πήγα ήταν κάπως "ξεχασμένο", διάβασα ότι έφεραν το Silent Hill Arcade (ναι υπάρχει και αυτό) όμως δυστυχώς όταν πέρασα δεν ήταν (δεν το είδα?) εκεί.

Αν τα καταφέρεις κλείσε εισιτήρια στο Ripley's Believe It Or Not οπωσδήποτε, και αφού περάσεις την μέρα σου εκεί πήγαινε για γεύμα στο Planet Hollywood που είναι εκεί κοντά.:dr00l:
    Εκτος αν το λες για πλακα αυτη παιζει να ναι η χειροτερη δυνατη βολτα εβερ (οκ imo παντα) και μονο Λονδινο δε βλεπεις ή νιωθεις σε ολα αυτα.

Τσεχια προσωπικα δεν ειδα κατι περιεργο, αλλα στην Πραγα ιδιως μονο τουριστες εβλεπα, οι ντοπιοι χανονταν μεσα στο πληθος. Λονδινο καλα θα σαι παντως, 10 μερες εχεις παρα πολλα πραγματα να δεις.. ορεξη να χεις για βολτες και θα το ξεχασεις το οικονομικο.

Μετα πιασε και τα κοντινα να δεις διαφορες περιοχες της Ισπανιας και θα σαι μια χαρα. Εχεις πλανα να συνεχισεις τα ταξιδια; Καλη συνεχεια οπως και να χει, εκμεταλλευσου τα ολα αυτα τωρα που μπορεις.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Μπαααααα δεν είμαι για τέτοιες καταστάσεις. Φαντάζομαι θα βολτάρω γύρω γύρω στο κέντρο, θα δω τις τουριστικές attraction, θα αράξω στα πάρκα της πόλης, θα ψάξω για Flea Markets, θα ψάξω για καλά spots να εξασκήσω το φωτογραφικό μου ταλέντο (), θα γνωρίσω κανέναν τρελό να μου δείξει τίποτα ψαγμένο και θα πάω για καμιά μπύρα το βραδάκι.

Γενικά, μόνος μου θα μαι, δεν έχω ιδέα τι παίζει, οπότε θα γυρίζωωωωωωωωωω

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Have fun πάνω απ'όλα ρε και άσε τους να ψάλουν οποια γλώσσα θέλουν.

Λονδίνο οι 40 λίρες είναι 10 ευρώ, οποτε...

Δοκίμασε Trocadero στο Piccadilly pou exi arcades, Anime/VideoGames shops, και αλλα τέτοια. Αν και όταν πήγα ήταν κάπως "ξεχασμένο", διάβασα ότι έφεραν το Silent Hill Arcade (ναι υπάρχει και αυτό) όμως δυστυχώς όταν πέρασα δεν ήταν (δεν το είδα?) εκεί.

Αν τα καταφέρεις κλείσε εισιτήρια στο Ripley's Believe It Or Not οπωσδήποτε, και αφού περάσεις την μέρα σου εκεί πήγαινε για γεύμα στο Planet Hollywood που είναι εκεί κοντά.:dr00l:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στο Βαγιαδολίδ ε;Χμ,ξεκίνησα Ισπανικά πριν μια βδομάδα,έχουν γέλιο σαν γλώσσα.Κατά τ'άλλα φρόντισε να περάσεις καλά και κλάην τα υπόλοιπα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Vara mia kai gia mena.
    To idio provlhma pantou... eimaste poly cool gia na milame agglika.... sthn Evrwph....
    Astadiala.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Πλέον έχω 1,5 μήνα Βόρεια Ισπανία και μόλις συμπλήρωσα μια βδομάδα Τσεχία.
    Οι ισπανίδες στο Valladolid είναι μέτριες εμφανισιακά, αλλά απο σώμα πατάνε κάτω τις ελληνίδες για χαβαλέ. Γενικότερα οι Ισπανοί εδώ είναι πιο εξευρωπαισμένοι (π.χ. έχουν όλοι smartphone με 3g 24/7 και μιλάνε μέσω whatsapp/fb) και καταπληκτικά αντικοινωνικοί, καμία σχέση με Ελλάδα και θέλω να πιστεύω καμία σχέση με τους Ισπανούς στον Νότο. Έχω γνωρίσει και ανοιχτούς ανθρώπους, αλλά είναι η εξαίρεση. Οτι δεν υπάρχει άνθρωπος να μιλάει αγγλικά το θεωρώ τραγικό, αλλά τέσπα.

Τους τσέχους τους μισώ όσο κανέναν άλλον λαό που έχω γνωρίσει στην Ευρώπη. Μια βδομάδα που έκατσα Πράγα και Pardubice ήθελα να πλακωθώ τουλάχιστον 2 φορές, πήγανε να με ξεγελάσουνε πάνω απο 3-4 και είχαν μια τάση να σου μιλάνε σαν να είσαι σκουπίδι ακόμα και αν πήγαινες να αγοράσεις ένα εισιτηριάκη λεοφορείου. Να πάνε να γαμηθούνε τα μαλακισμένα. Οι Τσέχες πολύ ωραίες, Top 10 Europe.
    Κατά τα άλλα πέρασα απίστευτα Τσεχία γιατί οι Ερασμίτες πολύ κουλ εκεί (σπάνιο πράμα) και το Pardubice πανέμορφο.

Χθες τα μεσάνυχτα έσκασα Λονδίνο και θα μείνω μέχρι τις 10! Μένω σε σπίτι ξαδέρφης μου οπότε δεν ανησυχώ για στέγαση φαί και βρίσκομαι στο Golder's Green, περίπου 12 χιλιόμετρα έξω απο το κέντρο νομίζω. Θα σας ρώταγα για προτάσεις, αλλά είμαι εδώ με 40 λίρες οπότε θα ακολουθήσω το Topalis' way to have fun, αλλά άμα έχετε κάτι must κατά νου, είμαι ολ ιαρζ!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πλακα πλακα η μονη φορα που εχω δει ολλανδες ειναι οταν ειχε ερθει ενα γκρουπ απο σχολειο (ηλικιες 16-17) για ενα θεατρικο στο πυλο πριν καμποσα χρονια και η καλυτερη τους ηταν απλα οκ, οι αλλες δε τρωγωνταν με τπτ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι και δεν έχω εμπειρία από Τσέχες,σε παρακαλώ.
    Ισπανίδες όσες έχω γνωρίσει δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο,αλλά οκ δεν έχω γνωρίσει και πολλές,σε αντίθεση με Τσέχες πχ που οκ,θα το έψηνα να μείνω μόνιμα Τσεχία ξέρω γω.Ρωσίδες δεν είναι τόσο ωραίες.Ουκρανία,Ουγγαρία,Ρουμανία έχει πολύ καλύτερα πράγματα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δεν παιζει να μη δεις κατι καλο στην Ισπανια, μην τρελαθουμε.
    Ολλανδες vs Τσεχες/Σλοβακες; Αυτο δεν παιρνει καν συζητηση, ακομα και καποιος που δεν ξερει απο πρωτο χερι θα πει χωρις σκεψη το 1ο και καλα θα κανει (βλ. Altair). Για την ακριβεια οι Ολλανδες ειναι απο τις πιο ασχημες κατα μεσο ορο γυναικες που εχω δει, ενω εδω ειναι στο αλλο ακρο.

Ηλια το τι παιζει εδω θα το συζητησουμε οποτε μιλησουμε, παντως ασχολουμαι με το αντικειμενο που ηθελα επακριβως.

Οσο για τις μπυρες κι εγω μαλλον προτιμω τις μοναστηριακες αλλα αυτες οι μπυρες για μενα δεν προσφερονται για καφριλες, δεν ειναι οι κλασικες μπυρες που πινεις τη μια μετα την αλλη στο καπακι. Εδω οντως οι pilsner ειναι η πρωτη επιλογη μακραν, αλλα παιζουν και lager φυσικα και μαυρες.
    Γραψε κι εσυ κανα νεο απ το δικο σου μετωπο, καλη συνεχεια παντως.

Christop με το καλο στην Ισπανια, οπως παμε θα κανουμε χαρτη με το πού εχουμε ατομα, εχουμε ηδη αρκετα μεγαλη ποικιλια απο χωρες.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Intel απο Ισπανίδες έχουμε, γιατί δεν ακούω και πολύ καλά λόγια.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Τσέχες είναι σε επίπεδα godlike βασικά..Μόνο από Ρωσίδες χάνουν!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Χωρίς να έχω πάει από την μέχρι τώρα εμπειρία μου,Τσέχες-Ολλανδές σημειώσατε 1.
    Ωραίος Xeno,καλή συνέχεια.

Leave a comment:

Working...
X