Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cars - Motorbikes - Racing
Collapse
X
-
Παιδια λεω να παρω το νεο HOnda Jazz νομιζω λεγεται και Fit επειδη δε καιει πολυ και θα ναι υβριδικο, επειδη ειμαι πανασχετος πειτε μου και σεις καμια γνωμη, αξιζει 16,000 ευρω που θα κανει περιπου? εγω πιο πολυ ελεγα να παρω το νεο fabia μιας και μου αρεσει πολυ, αλλα μου πε ενας κολλητος οτι στο υβριδικο μπορω να εξοικονομησω μεχρι και 60% λιγοτερα καυσιμα.
-
Αυτά είναι μερικά videos που έκανα ψες. Λίγο η ζεστη, λίγο η κακή ποιότητα του video που βγάζει η camera που χρησιμοποίησα, λίγο ο φαγωμένος δίσκος του clutch, το κακό gearbox, και το τρυπημένο exhaust... Κάνουν τους 197 ίππους (η όσους από αυτούς έχουνε μείνει τελοσπάντων) του αυτοκινητου μου να φαίνονται πενιχρή (όχι πως δεν είναι).
http://www.youtube.com/watch?v=dcu-Tvi2EJQ
http://www.youtube.com/watch?v=ccMd0rhw86I
http://www.youtube.com/watch?v=Sp0qaUaeRHk
http://www.youtube.com/watch?v=O-eCqn23bTo
Σύντομα θα κάνω και ένα video όπου τρέχω μαζί με ένα Evolution III.
Αν στο κοντινό μέλλον (also known as χειμώνας = more power) φτιάξω το αυτοκίνητο ίσος βάλω και αλλα videos με καλύτερη ποιότητα.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ πως αυτό με τα τεραστια φτερά και όλα τα σχετικά συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα, όμως άλλο να βλέπεις για παράδειγμα ένα Supra και να λες "Τόσο όμορφο και δυνατό αυτοκίνητο, και του έβαλε ένα φτερό ΝΑ! Κρίμα." και άλλο να βλέπεις ένα Yaris και να λες "Αυτός νομίζει ότι το Yaris είναι sport car, plus του έβαλε ένα φτερό πιο μεγάλο από ολόκληρο το αυτοκίνητο.".
Ναι, το αυτοκίνητο είναι για να μας εξυπηρετεί, όμως αν σε κάποιον αρέσει η ταχύτητα και θέλει να συνδυάσει και τα δυο τότε δεν θα πάρει Yaris κατά την γνώμη μου. Και ναι, πιστεύω είναι αυτοκίνητο για κοπέλες. Το design του αυτό δείχνει, τουλάχιστον σε μένα. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να το οδηγούν άντρες με τίποτα, απλά πιστεύω ότι είναι αυτοκίνητο για γυναίκες.
Όπως και να έχει... Όπως είπα και πριν είναι θέμα γούστου. Αν στον GhostGR αρέσει το Yaris τόσο πολύ ας το πάρει, απλός του λέω πως αν του αρέσει και η ταχύτητα τότε πιθανόν να το μετανιώσει. Εκτος και αν υπάρχει χρήμα για να πάρει κιαλλο αυτοκίνητο αφού μάθει με το Yaris.
NickTG δυο απαντήσεις:Aion δύο ερωτήσεις:
Σε ποια χώρα ζεις;
Στρίβεις καθόλου ή μόνο στην ευθεία τρέχεις;
[/b]
Λόγο του τιμονιού που είναι στα δεξιά ρωτάς ε? Από Κύπρο είμαι.
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό? Αν στρίβω τρέχοντας?
Εννοείτε πως η ταχύτητα είναι επικίνδυνη, μοιραία πολλές φορες. Προσέχω όσο μπορώ, και προσπαθώ να τρέχω όπου μπορώ.
Leave a comment:
-
Aion δύο ερωτήσεις:
Σε ποια χώρα ζεις;
Στρίβεις καθόλου ή μόνο στην ευθεία τρέχεις;
Leave a comment:
-
Μια χαρά είναι το Yaris για 1ο αυτοκίνητο. Προφανώς δεν είναι το πιο sport αν θέλει κάποιος αλλά γενικά διαφωνώ με την ιδέα του 1ου αυτοκινήτου αν έχει πολλαααα άλογα κτλ...
Αυτό για τα body kits / εξατμίσεις, Δ.Προάστεια κτλ δεν είναι μόνο για το Yaris μην τρελαθούμε. Είναι από τα πιο μικρά και φθηνά μέχρι τα πιο μεγάλα και ακριβά και δυστηχώς το οπτικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον χάλια...
Και επειδή η μόστρα είναι το κύριο ζητούμενο ειδικά σε κάτι τύπου Σαξόραλα
κλαασικά έχουν 150+hp και πίσω ταμπούρα για φρένο...έλεος δλδ 
Edit : Α! και ηχεία που μετά το 15 στην ένταση μπουκώνουν.....
Leave a comment:
-
15.000E einai trela lefta gia 1o ama3i, min eisai axaristos, kai to yaris mia xara ama3i einai.
Leave a comment:
-
Δε βλεπω καποιο προβλημα με το Yaris, τα αυτοκινητα πανω απ'ολα ειναι για να πηγαινουμε στη δουλεια μας κι οχι για να πουλαμε μουρη. 15.000 ειναι μια χαρα για πρωτο αμαξι, πολλοι θα θελαμε να ειχαμε την ιδια τυχη.
Leave a comment:
-
Γιατί τέτοια εμμονή με την ταχύτητα
; Δεν προκύπτει και από τα λεγόμενα του chost ότι θέλει "αγωνιστικό" αμάξι έτσι όπως το εννοείς εσύ.
Τον όρο πάντως "Αμάξι για κοπέλες" πρώτη φορά τον ακούω. Άντε να το πεις για κανένα σκαραβέο καθαρά για λόγους σχεδιασμού. Το γιάρις για μένα είναι μια αρκετά καλή επιλογή για αμάξι πόλης με ευχάριστη οδήγηση. Δεν είναι άσχημη επιλογή αλλά μπορείς να βρεις και άλλα αμάξια με παρόμοια είναι λίγο παραπάνω λεφτά με πιο δυνατό γκάζι. Με βάση που λες αν μπορέσεις να αυξήσεις και το μπάτζετ σου 1000-1500 ευρώ μπορείς να βρεις ικανοποιητικές λύσεις (π.χ clio 1.6 ή 207 1.6).
Καλά αυτό είναι γενικό το φαινόμενο και είναι μόνο τα γιάρις...Τους βάζουν και κάτι υπέρογκα φτερά, rims, body kits, μεγάλα exhaust, etc etc.[/b]
Leave a comment:
-
Holy spirit of the open skies! Don't do it! There is still hope, don't give up! Οποτε βλέπουμε Yaris (η αλλιώς Vitz) μέσα στο δρόμο γελάμε, περισσότερο επειδή κάποιοι νομίζουν ότι είναι αγωνιστικάήμουν εκτος μερικές μέρες
είχα πάει Πάτρα να βρω σπίτι και τα κατάφερα yay(ούτε 60 sec από το τει)
θα το ήθελα αυτό το αυτοκίνητο παρα πολύ :S το είδα και κάτι έπαθα.αλλα no money no party.to πολύ μέχρι 15000 ευρώ μπορώ να διαθέσω και αυτά μονο για καινούργιο αυτοκίνητο.οποτε fail...για κάνα γιάρις με βλέπω
[/b]
. Τους βάζουν και κάτι υπέρογκα φτερά, rims, body kits, μεγάλα exhaust, etc etc... ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν ότι αυτά είναι αυτοκίνητα κυρίως για κοπέλες, και ΔΕΝ είναι sport ΟΎΤΕ μπορούν να γίνουν. Θυμάμαι κάποιον που επειδή δεν πήρε Evolution είπε να βάλει πράμα πάνω στο Yaris που είχε. Έβαλε έβαλε... Μέχρι και turbo ακόμα. Στο τέλος το πούλησε. Αφού δεν μπορεί να γίνει δυνατό όπως είναι, ούτε 185 ίππους δεν έφτασε νομίζω.
Προσωπική μου άποψη, μακριά...
Leave a comment:
-
ήμουν εκτος μερικές μέρες
είχα πάει Πάτρα να βρω σπίτι και τα κατάφερα yay(ούτε 60 sec από το τει)
θα το ήθελα αυτό το αυτοκίνητο παρα πολύ :S το είδα και κάτι έπαθα.αλλα no money no party.to πολύ μέχρι 15000 ευρώ μπορώ να διαθέσω και αυτά μονο για καινούργιο αυτοκίνητο.οποτε fail...για κάνα γιάρις με βλέπω
Leave a comment:
-
Εγώ ήμουν ο πιο πρωτάρης οδηγός που ξέρω μέχρι σήμερα. Ούτε καν μηχανάκι δεν μπορούσα να οδηγήσω. Συμφωνώ στο ότι η περισσότεροι το πρώτο τους αυτοκίνητο το κάνουν "καλοκαιρινό", όμως αν πάρει το αυτοκίνητο που πραγματικά θέλει, και του αρέσει η ταχύτητα, πιστεύω (και θα είναι χρέος του) ότι θα το χειρίζεται με κάποια σοβαρότητα και εγκράτεια. Εννοείτε ότι θα πρέπει σιγά σιγά να το μάθει πρώτα και να προσέχει.To θέμα είναι μέσα σε αυτόν τον 1 χρόνο μην φύγεις σε καμιά στροφή και ψάχνεσαι μετά. Οι 200 ίπποι του clio (και οι 192 του opc) είναι πρόκληση αλλά θέλουν εμπειρία για να μπορείς να τους κουμαντάρεις, όταν είσαι νέος οδηγός είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς.
Φυσικά εκτός από το θέμα της ασφάλειας οι περισσότεροι νέοι οδηγοί ότι αμάξι πιάνου του αλλάζουν τα φώτα και τα πετρέλεα, πόσο μάλλον τέτοια αμάξια πο είναι φτιαγμένα για να λειτουργούν κάτω υπό κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες
[/b]
Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Εγώ ήμουν εντελώς πρωτάρης, και στους 6 μήνες οι 197 ίπποι μου φαίνονταν λίγοι. Όταν έτυχε να οδηγήσω Evolution 300 σχεδόν ίππων, ok το οδήγησα.Και με 120-130 άλογα μία χαρά μπορείς να το τρέξεις το αμαξάκι και να έχεις και τον έλεγχο. Τα 300 άλογα για να μπορέσεις να τα οδηγήσεις (όχι να μιλάμε να μην σου φτάνουν κιόλας) θέλει πολλή εμπειρία αλλά και ικανότητα.
Τέσπα, γνώμη μου (και αυτό ισχύει για όποιον πίανει τιμόνι για πρώτη φορά) είναι ότι για κάποιον που τον ενδιαφέρει η ασφάλεια του και η "υγεία" του αμαξιού που οδηγεί και θέλει και ένα αμάξι που να τραβάει κιόλας, είναι ένα αμαξάκι 90-120 άλογα.
[/b]
Γιατί να πάρει ένα αυτοκίνητο 120 ίππων και να μην πάρει καλύτερα ένα Smart να κάνει την δουλειά του
. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως είναι ανάλογα με το πως νιώθει ο καθένας. Αν του αρέσει η ταχύτητα και θέλει το πρώτο του αυτοκίνητο να τον ικανοποιήσει αρκετά (έως σε ένα σημείο βεβαια) και να τον "βάλει" μέσα στον χορό τις ταχύτητας, τότε να πάρει πιστεύω αυτό που του αρέσει (οι 120 ίπποι είναι πενιχροί αν του αρέσει η ταχύτητα), με την προϋπόθεση όμως ότι έχει συνειδητοποιήσει πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός και ότι θα χρειαστεί κάποια υπομονή για να το μάθει.
Πάνω απόλα η ασφάλεια, εννοείτε. Όμως πίστεψε με πως αν σου αρέσει πραγματικά η ταχύτητα και πάρεις γεμάτος ενθουσιασμό ένα αυτοκίνητο 120 ίππων, πιθανότατα θα απογοητευτείς σχετικά γρήγορα.
Leave a comment:
-
To θέμα είναι μέσα σε αυτόν τον 1 χρόνο μην φύγεις σε καμιά στροφή και ψάχνεσαι μετά. Οι 200 ίπποι του clio (και οι 192 του opc) είναι πρόκληση αλλά θέλουν εμπειρία για να μπορείς να τους κουμαντάρεις, όταν είσαι νέος οδηγός είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς.Γιατί να μην πάρει τέτοιο αυτοκίνητο? Εγώ το πρώτο αυτοκίνητο που πήρα είναι το πιο πάνω που έχω βάλει στις photos, 197 bhp ατμοσφαιρικό. Μάλιστα με τέτοιο clutch που έχει, ήταν υπερβολικά δύσκολο να το μάθω. Μετά από ένα χρόνο, μπορώ να το οδηγό σχεδόν όπως θέλω. [/b]
Φυσικά εκτός από το θέμα της ασφάλειας οι περισσότεροι νέοι οδηγοί ότι αμάξι πιάνου του αλλάζουν τα φώτα και τα πετρέλεα, πόσο μάλλον τέτοια αμάξια πο είναι φτιαγμένα για να λειτουργούν κάτω υπό κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες
Μάλλον για το 2.0 RS μιλάειΠιο ακριβώς μοντέλο του Clio Sport θέλεις να πάρεις? Είναι turbo?[/b]
Και με 120-130 άλογα μία χαρά μπορείς να το τρέξεις το αμαξάκι και να έχεις και τον έλεγχο. Τα 300 άλογα για να μπορέσεις να τα οδηγήσεις (όχι να μιλάμε να μην σου φτάνουν κιόλας) θέλει πολλή εμπειρία αλλά και ικανότητα.Αν του αρέσει η ταχύτητα και τα sport αυτοκίνητα, με 100 αλογάκια θα χτυπα το κεφάλι του στο τιμόνι για να πάει πιο γρήγορα. Εδώ και με σχεδόν 300 αλογάκια μετά από κάποιο διάστημα δεν θα νιώθει τίποτα. tongue.gif[/b]
Τέσπα, γνώμη μου (και αυτό ισχύει για όποιον πίανει τιμόνι για πρώτη φορά) είναι ότι για κάποιον που τον ενδιαφέρει η ασφάλεια του και η "υγεία" του αμαξιού που οδηγεί και θέλει και ένα αμάξι που να τραβάει κιόλας, είναι ένα αμαξάκι 90-120 άλογα.
Leave a comment:
-
Γιατί να μην πάρει τέτοιο αυτοκίνητο? Εγώ το πρώτο αυτοκίνητο που πήρα είναι το πιο πάνω που έχω βάλει στις photos, 197 bhp ατμοσφαιρικό. Μάλιστα με τέτοιο clutch που έχει, ήταν υπερβολικά δύσκολο να το μάθω. Μετά από ένα χρόνο, μπορώ να το οδηγό σχεδόν όπως θέλω. Ναι, επειδή θα είναι το πρώτο σου αυτοκίνητο μπορεί η ικανότητες σου να είναι "λίγες" μπροστά στο οδήγημα και τις επιδόσεις που μπορεί να προσφέρει, όμως θα είναι το αυτοκίνητο που πραγματικά θέλεις. Αν το προσέξεις λίγο, και αν προσπαθήσεις να το μάθεις (κάποιοι αγοράζουν sport αυτοκίνητα και δεν τα μαθαίνουν ποτε, τσιγκουνεύονται να τρέξουν μάλλον) θα είσαι πολύ ευχαριστημένος μετά από κάποιο διάστημα. Απλός στις αρχές οδηγά όσο πιο προσεχτικά μπορείς, και σιγά σιγά άρχισε να παίζεις με το clutch και το gearbox.
Πιο ακριβώς μοντέλο του Clio Sport θέλεις να πάρεις? Είναι turbo?
Όπως μάλλον θα γνωρίζεις, ο αρχηγός τον ατμοσφαιρικών είναι η Honda, the king. Μικρές μηχανές με μεγάλες επιδόσεις. Η Mitsubishi κάποτε έκανε κάτι ωραία αυτοκινητάκια (FTO π.χ
), όμως όχι πλέον. ’Αρα αν θέλεις κάτι καινούριο, δυνατό, και ατμοσφαιρικό, πιστεύω να πας για Honda, και συγκεκριμένα για Civic Type-R (το πιο δυνατό Type-R που υπάρχει αυτή την στιγμή ανάμεσα στα Civic και τα Integra). Θα σου στοιχίσει ίσος κάτι παραπάνω, αλλα θα κανεις κάποιους να εκπλαγούν (όπως αυτούς με το καινούριο Integra Type-R π.χ) ;) . Αν δεν σε ενοχλεί να πάρεις κάτι πιο παλιό και μεταχειρισμένο, έχεις ακόμα περισσότερες επιλογές (ψάξε και για το Mitsubishi Mirage RS). Αν θέλεις turbo, τότε θα σου συνιστούσα και πάλι Japanese cars.
Αν του αρέσει η ταχύτητα και τα sport αυτοκίνητα, με 100 αλογάκια θα χτυπα το κεφάλι του στο τιμόνι για να πάει πιο γρήγορα. Εδώ και με σχεδόν 300 αλογάκια μετά από κάποιο διάστημα δεν θα νιώθει τίποτα.ΠΡόταση μου δες καλύτερα κάτι σε clio αλλά σε μοντέλο με 100 αλογάκια.[/b]
Leave a comment:
-
Άμα ρωτάς για σένα πάντως (Αν δεν κάνω λάθος είσαι 18) που θα είναι το πρώτο σου αμάξι δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν φρόνιμο να πάρεις τέτοιο αμάξι. Ειδικά το clio για τις εκδόσεις που μιλάς από όσο ξέρω δεν είναι και ότι πιο εύκολο στην οδήγηση ειδικά άμα είσαι άπειρος. Ένα αμάξι που είναι φτιαγμένο για δουλεύειε σε υψηλές στροφές θα ζορίζεται πολύ για "ήπια" χρήση. ΠΡόταση μου δες καλύτερα κάτι σε clio αλλά σε μοντέλο με 100 αλογάκια.
Leave a comment:
-
Clio, γιατι ειναι πιο καλα στημενο αυτοκινητο. Αλλα φυσικα ειναι και πιο ακριβο.. Επιμενω οτι το OPC Ειναι απιστευτο Value for money, αλλα το Clio Ειναι σαν να μπαινεις με την μια σε αγωνιστικο.
Leave a comment:
Leave a comment: