Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογές 6ης Μαίου 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied

Να μαι και γω. Πολύ οικολογία έπεσε. Οι ερωτήσεις δε μου άρεσαν πάντως...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Α είστε πολύ πίσω, εμένα με έβγαλε 70% WWF, 50% Κουβέλη και 35% Σύριζα, να αυτοκτονήσω τώρα ή μετά?
    Κάτσε ρε Τίτουλα, κάπου έγραψες πως σκέφτεσαι για αριστερό κόμμα πέρα από ΚΚΕ-Σύριζα, να'σαι λοιπόν

Πάντως όπως είπε κι ο ramp, τα αποτελέσματα τέτοιων τεστ είναι μόνο ένας παράγοντας. Η ελληνική πραγματικότητα είναι άλλος, μάλλον σημαντικότερος.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Κόμμα Συμφωνία (%)
    43 %Δημοκρατική Αριστερά
    40 %Οικολόγοι - Πράσινοι
    36 %ΚΚΕ
    35 %Κοινωνική Συμφωνία
    25 %ΣΥΡΙΖΑ
    24 %ΛΑΟΣ
    18 %ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    15 %Χρυσή Αυγή
    14 %Ανεξάρτητοι Έλληνες
    4 %ΝΔ
    4 %ΔΡΑΣΗ
    -2 %Δημοκρατική Συμμαχία
    -11 %ΠΑΣΟΚ

Ρε λες;

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Α είστε πολύ πίσω, εμένα με έβγαλε 70% WWF, 50% Κουβέλη και 35% Σύριζα, να αυτοκτονήσω τώρα ή μετά?

Altair σύμφωνα με το τεστ κινείσαι μεταξύ κεντρώου πρώην ΠΑΣΟΚ, λαϊκίστικου πρώην ΝΔ οπορτουνισμού και αγνής παρθένας ελληνοχριστιανικής ιδεολογίας. Ή σταμάτα να ασχολείσαι με τεστ γιατί θα μας κουφάνεις ή δες ψυχολόγο

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied
    • Κόμμα Συμφωνία (%)
    • 46 %Οικολόγοι - Πράσινοι
    • 32 %Δημοκρατική Αριστερά
    • 30 %Κοινωνική Συμφωνία
    • 28 %ΚΚΕ
    • 27 %ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    • 26 %ΣΥΡΙΖΑ
    • 16 %ΔΡΑΣΗ
    • 7 %ΛΑΟΣ
    • 5 %Χρυσή Αυγή
    • 3 %ΠΑΣΟΚ
    • 0 %Δημοκρατική Συμμαχία
    • -3 %Ανεξάρτητοι Έλληνες
    • -10 %ΝΔ

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κοινωνική Συμφωνία,Ανεξάρτητοι Έλληνες και μετά ΛΑΟΣ,πάλι καλά.Καλύτερο από το προηγούμενο.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    39% Σύριζα ,38 Οικολόγους και ΑΝΤΑΡΣΥΑ,35 Κοινωνική Συμφωνία,32 Α.Ε. και Χ.Α.(μακρυά από δω)και 30 ΚΚΕ.Τα άλλα είναι πιο κάτω.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Πάντως τα αποτελέσματα του τάννο αποδεικνύουν ότι δουλεύει ρολόι, Τίτε προβληματίσου, άλλωστε από τους περισσότερους καλύτεροι οι Οικολόγοι

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αυτα τα προγραμματα σου δειχνουν καθαρα τι σου ταιριαζει βασει των αποψεων σου και των θεσεων τους αλλα αυτο μονο θεωρητικα ειναι χρησιμο...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Καλά, ποίος είναι Χρυσαυγίτης(δηλαδή Ναζί);

Το έχω πάρει αυτό το αποτέλεσμα. Εμένα μ' έβγαλε Χρυσή Αυγή(57%), Ανεξάρτητοι Έλληνες(51%) και ΚΚΕ(28%).

Επειδή δε θέλω Ναζί στην Ελλάδα, προτίμησα ΑΕ.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Ποιοι είναι οι δημιουργοί του helpmevote;

Θόδωρος Χατζηπαντελής: Καθηγητής Εφαρμοσμένης Στατιστικής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Πολιτικής Έρευνας. (chadji@polsci.auth.gr)
    Ιωάννης Ανδρεάδης: Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ερευνητής στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πολιτικής Έρευνας. (john@polsci.auth.gr)

Leave a comment:

• Titus
    replied
    ?????

Οικολόγοι Πράσινοι???

Ούτε για ανέκδοτο, Ιμραχίλ που τον βρήκες αυτό τον τραγέλαφο?

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Βρίσκω καλύτερο αυτό
    Συγκρίνετε τις πολιτικές σας απόψεις με αυτές των πολιτικών κομμάτων. Επιπλέον δείτε ποιο κόμμα σας ταιριάζει σε άλλες χώρες

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κέντρο με έβγαλε προς φασίστα.Λολ,μάλλον δεν κατάλαβα σωστά κάποιες ερωτήσεις, δεν εξηγείται αλλιώς.

Leave a comment:

Working...
X