ο μιχαλολιάκος πέρα τον άλλων μιλάει και για αλλαγή συνόρων, πάντως αλλαγή συνόρων γίνεται συνήθως μόνο μέσω πολέμου:phil:
ο τρελάρας αν ηταν πρωτος θα άρχιζε χωρις λογο πολεμο με Τουρκια, Βουλγαρία, Σκοπια, Αλβανία και θα προκαλούσε Γ' ΠΠ. Η ΧΑ δεν είναι επικύνδινη μονο για το ξύλο που ρίχνει σε ή μη ξένους κτλ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλογές 6ης Μαίου 2012
Collapse
X
-
Προσωπικά, ομολογώ πως δεν το έψαξα καθόλου το ζήτημα- κακώς... Ωστόσο είναι τόσα πολλά τα θέματα που τρέχουν με το σπίτι, τη δουλειά κτλ αυτούς τους πρώτους μήνες που θεωρούσα δεδομένο πως δεν μπορώ να ψηφίσω εκτός Ελλάδος. Αν στις επαναληπτικές- γιατί εκεί πάμε λογικά- είμαι Ελλάδα θα πάω στα σίγουρα. Απλώς θα αναφέρω πως πάγωσα, κι εγώ και οι δικοί μου με την είσοδο της Χ.Α. Μπορώ να κατανοήσω το πώς, το γιατί αλλά όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται το θεωρώ παράλογο. Ίσως γιατί τη "χρυσή επταετία", όπως και στην Κατοχή δεν πέρασαν και λίγα συγγενείς μου... Ελπίζω πως μόλις δούνε τον πολιτικό λόγο που αρθρώνουν αυτοί "οι κύριοι", θα αλλάξει η γνώμη αρκετών. Ορίστε και μία συνέντευξη του αρχηγού και σας χαιρετώ
Leave a comment:
-
Καθόλου δε θα με απασχολούσε αν αυτό το άτομο δεν υποστήριζε πως τα δανεικά δεν εξυπηρέτησαν τον ελληνικό λαό και βασισμένος σε αυτό θέλει να να προβεί σε ενέργειες που οδηγούν σε μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης επηρεάζοντάς με άμεσα. Αν εγώ λοιπόν αποδείξω πως το μεγαλύτερο μέρος των δανεικών κατέληξε εν τέλει, άμεσα ή έμμεσα, στον ελληνικό λαό, τότε η συλλογιστική αυτού του ατόμου καταλύεται στη βάση της και δεν του δίνει το δικαίωμα να καταστρέψει το μέλλον μας βασισμένος σε μια εσφαλμένη αντίληψη.Originally posted by BigBOSSκαι εσένα γιατι πρέπει να σε απασχολεί αυτό; μπορεί ένα τέτοιο άτομο λέω εγώ να βοηθάει στην εργασία του πατέρα του και να πέρνει ένα χαρτζιλίκι, μπορεί να έχει κάνει περιστασιακές δουλειές μέχρι να βρει κατι το σχετικο με το επαγγελμα του, μπορεί να κέρδισε στο στοίχημα, μπορεί να μαζευει λεφτά εδώ και πολύ καιρο, μπορεί να του έχει δώσει λεφτά ο παππούς και η γιαγιά μπορεί να του έδωσε λεφτά η γκομενα που λεει ο λογος.
Δε υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Originally posted by Titus View PostΑλήθεια, από τους ξενιτεμένους μπήκε κανείς στη διαδικασία να ψηφίσει, μέσω προξενείου ή άλλου τρόπου?
Leave a comment:
-
Ας επιστρέψουμε στο θέμα και μην εκτροχιάζετε τη συζήτηση με off topic posts. Μια χαρά πήγαινε μέχρι τώρα.
Αλήθεια, από τους ξενιτεμένους μπήκε κανείς στη διαδικασία να ψηφίσει, μέσω προξενείου ή άλλου τρόπου?
Leave a comment:
-
και εσένα γιατι πρέπει να σε απασχολεί αυτό; μπορεί ένα τέτοιο άτομο λέω εγώ να βοηθάει στην εργασία του πατέρα του και να πέρνει ένα χαρτζιλίκι, μπορεί να νοικιάζει κάτι, μπορεί να έχει κάνει περιστασιακές δουλειές μέχρι να βρει κατι το σχετικο με το επαγγελμα του, μπορεί να κέρδισε στο στοίχημα, μπορεί να μαζευει λεφτά εδώ και πολύ καιρο, μπορεί να του έχει δώσει λεφτά ο παππούς και η γιαγιά μπορεί να του έδωσε λεφτά η γκομενα που λεει ο λογος αλλά σίγουρα δεν πέφτει λογος σε κανέναν πάνω σε όλο αυτο.Originally posted by Imrahil View Postπως κάποιος ο οποίος βρίσκεται εκτός παραγωγής και διαθέτει δυσανάλογα μεγάλο πλούτο σε σχέση με αυτή του την ιδιότητα,
Leave a comment:
-
Και ποιος σου είπε ότι θέλω να το μπαλώσω. Ήμουν σαφής, τόσο στο πρώτο post όσο και στο δεύτερο. Μου φαίνεται έχουμε μπερδέψει τα όρια της ευπρέπειας σ'αυτό το forum. Φτου κακά αν απευθυνθούμε σε κάποιον άλλον, χωρίς να βρίζουμε, αλλά με ειλικρίνεια, όπως θα έπρεπε σε μια σφιχτή κοινότητα, αλλά who cares για posts που βιάζουν συστηματικά τα μάτια μας, το μυαλό μας και το πραγματικό laissez-faire που υποτίθεται ήταν η ειδοπειός διαφορά μας. Σε ποιο σημείο ακριβώς γίναμε politically correct, αντί για ουσιαστικά ανοιχτοί και σε ποιο σημείο αντικαταστήσαμε την ανοχή στην ευθύτητα με την ανοχή στη μπούρδα.Originally posted by Titus View PostImrahil μεγάλο φάουλ και φτηνό ρητορικό κόλπο που δε μπαλώνεται..
Γιατί όποτε τίθεται κάποιο θέμα να μιλάμε στρογγυλεμένα λες και είμαστε σε πάνελ, αντί να λέμε "ξέρεις, εσύ κι εσύ κι εσύ δε μου αρέσει πολύ αυτό που κάνετε, πείτε μου και σεις τι δε γουστάρετε σε μένα και όπου μπορούμε να τα προσαρμόσουμε για να συνυπάρξουμε καλύτερα". Περίσσευμα ευθιξίας για τους εαυτούς μας, αλλά στα ρατσιστικά παραληρήματα και την προσβολή νοημοσύνης μόκο.
Κατά τα άλλα προφανώς δεν ισχύει πως ανεργία=τεμπελιά και μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Αυτό που λέω είναι 1) πως κάποιος ο οποίος βρίσκεται εκτός παραγωγής και διαθέτει δυσανάλογα μεγάλο πλούτο σε σχέση με αυτή του την ιδιότητα, αποτελεί ο ίδιος ένα παράδοξο 2) η ευχή για εύρεση εργασίας και η πραγματική προσπάθεια για εύρεση εργασίας, έχουν τεράστια διαφορά.
Leave a comment:
-
και γω μια απο τα ίδια ως φοιτητής οταν δεν ειχαμε μαθημα πήγαινα στον τόπο καταγωγής μου, που ειναι κοντά στη Θεσσαλονίκη για να μην τρώω πολλάOriginally posted by sOLiD SNAKE View PostΚαι για το τα δάνεια που χρεωνόταν η ελλαδα για να περνάν καλά οι τεμπέληδες ελληνες. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ κι ο αδερφός μου ως φοιτητές δεν αρμεγαμε τους γονείς μας, σπουδασαμε στην πόλη μας, κάναμε και part time δουλειές, δεν πηγαίναμε διακοπές και ούτε κάναμε καμιά ζωάρα. Και μια ζωή τους γονείς μου τους θυμάμαι από το σπίτι στην δουλειά και από την δουλειά στο σπίτι και άκουσον-άκουσον στα 60 και 65 χρόνια τους αντίστοιχα δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές στην ζωή τους παρά μονό στο χωριό. Τώρα τι ζωάρα έκαναν ΟΛΟΙ οι Ελληνες δεν μπορώ να καταλάβω .
Οποτε και γω υπο αυτη την έννοια δεν έκανα ζωάρα, ουτε πηγαινα διακοπες και τέτοια.
απο την άλλη στο στρατο σε 11 μηνες έφαγα περισσότερα λεφτά απ'οτι ως φοιτητής ξερω γω σε 2 χρονια αν εξαιρέσουμε 280 ευρώ νοικι καθε μήνα
. Στο στρατο γενικα είναι δύσκολο να μη φας λεφτά οταν εισαι μακρια απο το σπίτι.
Γνωμη μου ειναι πως οι "προνομιούχοι" πολιτες καρπώθηκαν όλα αυτά τα χρονια, οι μη προνομιούχοι όχι μόνο δεν καρπώθηκαν ζώντας με βάση τις δυνατοτητες τους αλλα το άσχημο και η αμαρτια είναι πως και αυτοί θα πληρώσουν οταν κλέισει το μαγαζί, θα πληρώσουν και αυτοί που δεν χρώσταγαν/στουν πουθενά που δεν ξόδευαν περισσότερα απο αυτά που έβγαζαν, που ήταν συνεπής απέναντι στο κράτος. Άρα δεν είναι όλοι οι Έλληνες λαμογια κάποιοι επωφελήθικαν απο το πάρτυ κάποιοι όχι.
Leave a comment:
-
Αυτό το τα δάνεια που χρεωνόταν η ελλαδα για να περνάν καλά οι τεμπέληδες ελληνες δεν το δέχομαι . Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ κι ο αδερφός μου ως φοιτητές δεν αρμεγαμε τους γονείς μας, σπουδασαμε στην πόλη μας, κάναμε και part time δουλειές, δεν πηγαίναμε διακοπές και ούτε κάναμε καμιά ζωάρα. Και μια ζωή τους γονείς μου τους θυμάμαι από το σπίτι στην δουλειά και από την δουλειά στο σπίτι και άκουσον-άκουσον στα 60 και 65 χρόνια τους αντίστοιχα δεν έχουν πάει ποτέ διακοπές στην ζωή τους παρά μονό στο χωριό. Τώρα τι ζωάρα έκαναν ΟΛΟΙ οι Ελληνες δεν μπορώ να καταλάβω . Εμείς δηλαδή στο πηγάδι κατουρήσαμε .
Leave a comment:
-
Η Χρυσή Αυγή για το «εγέρθητι» – «Θα πρέπει να μάθετε να πειθαρχείτε»
Μαθήματα συμπεριφοράς προς τους δημοσιογράφους θέλει να κάνει η Χρυσή Αυγή. Ο βουλευτής της Η. Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε απο τον Alpha για τον ντόρο που προκάλεσε η δική τους συμπεριφορά, απάντησε : «Αυτό είναι στρατιωτικό παράγγελμα και πρέπει επιτέλους ο κόσμος, και ιδίως οι δημοσιογράφοι να μάθουν κι αυτοί να πειθαρχούν».
Σύμφωνα με το newsit.gr, τα… λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής, όπως τους αποκάλεσε ο ίδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος, απαίτησαν, με ύφος τουλάχιστον λοχαγού, από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι, φωνάζοντας “εγέρθητι!” όταν ο αρχηγός τους θα έμπαινε στην αίθουσα για δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα των εκλογών. Κι όταν οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν, τους έδιωξαν.
Είπαν οτι το κάνουν «ως ένδειξη σεβασμού». Μόνο που ίσως ξέχασαν ή δεν γνωρίζουν οτι ο σεβασμός δεν απαιτείται, αλλά κερδίζεται…
Ο Η. Κασιδιάρης μιλώντας επίσης στον Alpha είπε οτι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής “είναι πολύ υψηλότερα, αλλά έπεσε μαχαίρι κανονικά, έγινε νοθεία εις βάρος μας. Αυτό θα αποδειχθεί εντός των επομένων ημερών”.Αυτή η ιστοσελίδα είναι προς πώληση! idioms.eu αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το idioms.eu τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!
που να πάρουν αυτοί και διψήφιο ποσοστό.....χάι χ...
Leave a comment:
-
Σπουδες στο εξωτερικο ειναι απειρως πιο ακριβες απο ενα συστημα που αγγιζει με το ζορι τα δυο χιλιαρικα. Ανεργος/αεργος ημουν (και ειμαι), αλλα πληρωνω 17000 ευρω για ενα χρονο (διδακτρα+διαμονη), μη μιλησω για αγορες τυπου iPad 3, PS Vita και πανω απο 150 ευρω - ως τωρα - μονο για βιβλια.
Leave a comment:
-
Κάπου το έχασα το post επειδή εκείνη την ώρα έγραφα - Imrahil μεγάλο φάουλ και φτηνό ρητορικό κόλπο που δε μπαλώνεται. Ένα μίνιμουμ σεβασμού γιατί η αναγωγή "άνεργος = τεμπέλης" ελάχιστη αλήθεια περιέχει.
Leave a comment:
-
παντρεμένος εισαι;Originally posted by Sinclair View PostΕπίσης, BigBOSS, όσον αφορά εμένα πάντα και τη γυναίκα μου, όπως και άλλους πόσους συναδέλφους/ φίλους που ξενιτευτήκαμε, δεν το κάναμε γιατι είχαμε κάποιο γνωστό.
ναι δεν αντιλέγω αλλα βοηθάει πολύ όταν είναι τόσα τα (άνεργα) άτομα. Να τωρα εμένα ένας γνωστός μας θα με πάει να μιλήσουμε με εναν καθηγητή πανεπιστημίου του αντικειμένου μου. Βοηθάνε αρκετά τέτοιοι άνθρωποι που συνήθως είναι άσχετοι παρα συγγενεις που πολλές φορές κλαιν μαιν. Με άλλα λογια θέλω να πω πως βοηθάει πολύ κάποιος να μιλήσει για σένα να σε συστήσει κάπου πόσο μάλλον όταν δεν έχεις εργασιακή εμπειρία στο αντικειμενο σπουδών αλλα εισαι στα πρώτα δειλλά βήματα. Τέλος πάντων.
Leave a comment:
-
Θέλησα να σου αναφέρω με στοιχεία απολύτως άμεσα προς το πρόσωπο σου το που πιστεύω πως πήγαν τα λεφτά. Γι' αυτό και σου ζήτησα να ελέγξεις τα νούμερα ο ίδιος, καθώς βάσει του τι έχεις παράξει και του τι έχεις, αυτά τα νούμερα πιστεύω πως δεν βγαίνουν. Αν παρ' όλα αυτά βγαίνουν και η αντιστοιχεία παραγωγής σου πλούτου και αγαθών που κατέχεις είναι ισορροπημένη, ζητώ συγγνώμη για την αυθαίρετη υπόθεσή μου. Αν όχι, τότε είναι μέρος των δανεικών που διοχευτεύθηκαν στην ελληνική οικονομία και εν τέλει κατέληξαν χαριστικά σε εσένα και σε εμένα. Δεν το έκανα για να σε προσβάλλω όσο για να μετρήσουμε οι ίδιοι αυτά που λέμε αντί να σου μιλώ με γενικότητες ή με αριθμούς που δεν μπορείς να τσεκάρεις.Originally posted by BigBOSS View Postκαλα αν ειναι να μιλάμε σε τέτοιο επιπεδο με προσωπικές επιθέσεις...σε άλλα φορουμ ισως και έτρωγες μπαν με αυτά που λες.
οχι κανένα δάνειο δεν εξυπηρέτησε να έχω οτι έχω φίλε γιατι ότι έχω κανείς δεν μου το χάρισε ούτε πήρα δάνειο αλλά το απέκτησα με δικο μου ιδρώτα όπως κάνω εδώ και αρκετά χρόνια. Τα ps3, HDTV, high end μηχανήματα, games, ρουχα κτλ ουτε οι γονεις μου τα χάρισαν ούτε εσύ ουτα τα δάνεια, αλλα ιδρωσα για να τα πάρω χωρις να χρωστώ σε κανέναν όπως άλλοι Έλληνες που παιρνουν ακομη και δάνειο για να πάνε διακοπές. Ούτε έκλεψα το κρατος, ούτε έπαιζα τον άρρωστο στον στρατό για να χώνω τους άλλους, ούτε έγλειφα καθηγητές για να πάρω το πτυχίο μου. Επίσης εσένα τι σε κοφτει τι έχω εγώ; πως μιλάς έτσι για άτομα με τα οποία δεν μίλησες απο κοντά; ο καθένας παιρνει οτι γουστάρει, λογαριασμό θα σου δώσει;
.
Leave a comment:
-
Όντως Imrahil, ήταν κάπως uncalled όλη η αυτή η επίθεση επί προσωπικού. Ταπεινή μου άποψη, εξαρχής, ήταν να μην υπάρχουν θέματα για πολιτική συζήτηση γιατί οδηγούν σε αντιπαραθέσεις επι προσωπικού, όσο καλή διάθεση κι αν υπάρχει στην αρχή της συζήτησης.
Επίσης, BigBOSS, όσον αφορά εμένα πάντα και τη γυναίκα μου, όπως και άλλους πόσους συναδέλφους/ φίλους που ξενιτευτήκαμε, δεν το κάναμε γιατι είχαμε κάποιο γνωστό. Μάθαμε τη γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο- είναι προαπαιτούμενο και λογικό για να πάρω την άδεια άσκησης- στείλαμε βιογραφικά και περιμέναμε κάποια απάντηση. Θέλω να πω, πως δεν είναι αναγκαία συνθήκη να έχεις κάποιο γνωστό για να πας στο εξωτερικό.
my two cents και συνεχίστε.
EDIT;
BigBOSS στα προεόρτια είμαι
Leave a comment:
-
καλα αν ειναι να μιλάμε σε τέτοιο επιπεδο με προσωπικές επιθέσεις...σε άλλα φορουμ ισως και έτρωγες μπαν με αυτά που λες.Originally posted by Imrahil View PostΤα δάνεια εξυπηρέτησαν στο να έχεις εσύ PS3 και high-end πανάκριβα μηχανήματα για να κάνεις benchmark με Witcher 2 ενώ είσαι άνεργος/άεργος τα τελευταία 20+χρόνια. Do the math. Στο μεταξύ συμπολίτες σου που πραγματικά θέλουν να δουλέψουν φτάνουν μέχρι τη Σκωτία, όσο εσύ επιβεβαιώνεις στο defencenet πόσο φταίνε οι άλλοι και όχι έσυ, ανάμεσα στα skyrim sessions.
οχι κανένα δάνειο δεν εξυπηρέτησε να έχω οτι έχω φίλε γιατι ότι έχω κανείς δεν μου το χάρισε ούτε πήρα δάνειο αλλά το απέκτησα με δικο μου ιδρώτα όπως κάνω εδώ και αρκετά χρόνια. Τα ps3, HDTV, high end μηχανήματα, games, ρουχα κτλ ουτε οι γονεις μου τα χάρισαν ούτε εσύ ουτα τα δάνεια, αλλα ιδρωσα για να τα πάρω χωρις να χρωστώ σε κανέναν όπως άλλοι Έλληνες που παιρνουν ακομη και δάνειο για να πάνε διακοπές. Ούτε έκλεψα το κρατος, ούτε έπαιζα τον άρρωστο στον στρατό για να χώνω τους άλλους, ούτε έγλειφα καθηγητές για να πάρω το πτυχίο μου. Επίσης εσένα τι σε κοφτει τι έχω εγώ; πως μιλάς έτσι για άτομα με τα οποία δεν μίλησες απο κοντά; ο καθένας παιρνει οτι γουστάρει, λογαριασμό θα σου δώσει;
επισης τι πετάς έτσι στο άκυρο τις Σκωτιες κτλ και μενα αν μου τυχαινε να μου προτεινει κάποιος να πάω εξω όπου θα ειχα καλυτερο μισθό απο εδω κτλ θα το σκεφτομουν αρκετά σοβαρά ή νομιζεις πως κάποιος στην τυχη θα μαζεψει τα πραγματα του για να παει εξωτερικο αναζητώντας στην τύχη; παμε καλά ή όχι; ευτυχώς εχω τετοιο άνθρωπο που ευτυχώς βρήκε κατι εδώ Ελλάδα; αλλά και πάλι εσύ ακομη φοιτητής δεν εισαι; τελείωσε βαρα σκοπιά 12 μήνες και μετά μιλάμε. Τα πράματα ειναι πολύ δύσκολα.
ΥΓ: δεν δεχομαι απο κανεναν που δεν με γνωρίζει απο κοντά να κατακρινει την τιμιοτητα μου ως άνθρωπο ούτε να με πετά ειρωνείες ποσο μάλλον οταν εγώ πρώτος δεν του ειπα κάτι κακο ωστε να τον αδικήσω. Την επομενη φορά που κάποιος θα πει κατι ανάλογο αν δεν φάει ban εγώ φεύγω απο το φόρουμ.
Leave a comment:
Leave a comment: