Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι πιστεύετε για τον Θεό?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• και όχι raphael δεν κλονίζουν την Πίστη εκαττομυρίων ανθρώπων..[/b]
    Μην τα βάζεις με εμένα, έλεος.
    Δεν πιστεύω ούτε στο ελάχιστο οτι στέκουν, απλά ζήτησα μία κάποια επιβεβαίωση για να ψάξω και εγώ αν βρω την ευκαιρία. Λες και είπα "kiku έχεις δίκιο, δεν υπήρξε ο Χριστός".

(no offence, απλά υποστηρίζουμε τα ίδια πράγματα και βρήκες να απαντήσεις σε εμένα)

Μόνο στην Σπαρτη η γυναίκα είχε μια σχετικά πάντα καλή ας το πούμε θέση.[/b]
    Και αυτό γιατί τις θεωρούσαν μηχανές παραγωγής μελλοντικών στρατιωτών.
    Αλλά πέρα απο αυτό, πολύ πριν τον χριστιανισμό υπήρχαν θρησκείες και πολιτισμοί που εξύψωναν πάρα πολύ την γυναίκα, αλλά τουλάχιστον με τις ιστορικές γνώσεις που έχω, έμπρακτα στην Ελλάδα δεν γινόταν κάτι τέτοιο. Τις σέβονταν, μα ούτε δικαίωμα ψήφου δεν είχαν.

Comment

• Οκ,λέω μαλακίες BigBoss.Συγχώρα με...
      Όπως είπες και εσύ "Όσον αφορά τους ανατολικούς λαούς είναι ακόμη χειρότερο αυτό που είπες γιατί ναι ακριβώς, τις γυναίκες τις είχαν για να γαμιούνται και να γεννάνε και για τίποτα άλλο"

Ραφαελ,δεν είχαν δικαιωμα ψήφου μέχρι και το 1900κάτι (στην Ελλάδα).Αρα δεν είναι θέμα θρησκείας.Αυτό που ξέρω είναι πως στην σημερικνή θρησκεία έχουμε πατροκρατούμενη εικόνα,σε αντίθεση με την αρχαία Ελλάδα που ήταν 50-50
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Μπορει να κανω λαθος αλλα μονο στην Μηνωικη Κρητη οι γυναικες ηταν σε καποια εκτιμιση.
        My blog:Doppel's Den

Comment

• Ναι, γι'αυτό έγραψα το "έμπρακτα". Γιατί μπορεί στην θρησκεία να λάτρευαν θεές μα τις γυναίκες να τις είχαν στην αποθήκη.
          Η θρησκεία μας όμως πράγματι έχει τις γυναίκες ένα σκαλί χαμηλότερα. Δεν μπορούν να γίνουν ιέρειες, δεν έχουν πρόσβαση στο ιερό της εκκλησίας, δεν μπορούν να πάνε στο Άγιο Όρος κτλ..

Doppel, πράγματι, το αγαλματίδιο του Somari απο την Μινωική Κρήτη είναι νομίζω.

Comment

• Ναι από εκεί είναι.
            Και μιας και το ανέφερες,στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν ιέρειες,και μάλιστα σε πολλές περιοχές "μονοπωλούσαν" τον κλήρο.

Επίσης ΔΙΑΦΩΝΩ καθέτως + οριζοντίως περι Σπάρτης και "μηχανές παραγωγής στρατιωτών".Ξεχνάτε την σκληράδα τους και το γεγονός πως οι ίδιες "πέταγαν" τα παιδιά τους στην μάχη και την στρατιωτική πειθαρχεία; (Η ταν η επί τας?)
            Originally posted by Raf

Comment

• Μα δεν διαφωνώ. Έτσι ήταν η παιδεία τους, έτσι συμπεριφερόντουσαν.
              Το είπα με βάση κάποια πράγματα που ξέρω, όπως το οτι τις στέλνανε στο γυμναστήριο για να βγάλουν κατά συνέπεια υγιή παιδιά και τις σέβονταν επειδή γεννούσαν τα παιδιά τους.

Comment

• Καλα και γω δεν πιστευω πως υπαρχει και πληρης ισοτητα, βεβαια για να μη παρεξηγηθω πιστευω οτι πρεπει να γινεται ενας καταμερισμος καθηκοντων αναμεσα σε μια γυναικα και εναν αντρα, αλλα οπως και να χει το προβλημα ειναι επειδη πανε ολοι και εχουν σχεση μονο με μια γυναικα, τη βαριουνται και μετα αρχιζουν οι γκρινιες!

Εγω πιστευω πως αν ο καθενας ασχολουνταν με περισσοτερες απο μια γυναικες θα ηταν σε καλυτερο επιπεδο οι σχεσεις των δυο φυλλων, και σημερα και τοτε!

Comment

• Φαντάζομαι όμως δεν συμφωνείς μια γυναίκα να έχει πάνω από 1 άνδρα.
                  Originally posted by Raf

Comment

• Φαντάζομαι όμως δεν συμφωνείς μια γυναίκα να έχει πάνω από 1 άνδρα.
                    [/b]

Εξαρταται ποιος ειναι ο 1 αντρας, δηλαδη αν ο 1 αντρας ειναι αλλος και εγω ειμαι 2ος οκ, στο αναποδο δε συμφωνω. lol .

Comment

• Με δημοκρατικές διαδικασίες.Μήπως είσαι συγγενής του Chuck Norris?
                      Originally posted by Raf

Comment

• Lol re su lufy! Plaka exeis! ;)
                        Loipon exoume kataliksei stis epiloges tou poll pou 8a kano...Exoume aftous pou pistevoun oti uparxei 8eos,tous a8eous,tous a8riskous,tous fusiolatres,metafusiolatres(aftous pou pistevoun oti uparxei mia anwterh dunamh) kai tous agnwstikistes.Skefteite se poia kathgoria anhkete gia na sumetasxete sto poll mou...
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Kαλα εκαναν και δεν ειχαν διακιωμα ψηφου οι γυναικες, και τωρα που εχουν τι γινεται? λενε "Αχ τι ωραιος που ειναι ο Τσιπρας θα τον ψηφισω.." και παιρνει ο ΣΥΡΙΖΑ 17%... B) B)

Comment

• Μην εισαι απολυτος, περισσοτερο τα μπαζα τηνουν προς την αριστερα επειδη ολοι εκει ειναι ασχημοι και ετσι δε νιωθουν μπαζα, οι σοβαρες κοπελες με στητο βυζακι και πεταχτο κωλαρακι ειναι ολες δεξιες!

Comment

• Να επιστρέψουμε στο θέμα, μήπως;
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Μην εισαι απολυτος, περισσοτερο τα μπαζα τηνουν προς την αριστερα επειδη ολοι εκει ειναι ασχημοι και ετσι δε νιωθουν μπαζα, οι σοβαρες κοπελες με στητο βυζακι και πεταχτο κωλαρακι ειναι ολες δεξιες!
                                [/b]
                                Fact... ;) Aπλα τα μπαζα ειναι περισσοτερα..

Τελος στο off topic sorry..

Comment

Working...
                                X