Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    H isws na yparxoun antres pou thewroun oti oi gynaikes den einai pleon gynaikes an paizoun paixnidia, oh wait....

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Όπως και να το κάνουμε το gaming ελκύει την αρσενική ιδιοσυγκρασία για άγνωστους σε 'μένα λόγους.
    Αυτό μπορώ να πω ότι είναι κάτι που μου διαφεύγει και μένα, από την αρχή το σκεφτόμουν. Δεν είμαι σίγουρος για τους λόγους. Ίσος ο άντρας να είναι πιο "ανώριμος" και σε σχέση με την απλότητα και την επιφανειακή του στάση που αντιμετωπίζει τα πράγματα (αντίθετα με τις γυναίκες) να βρίσκει τα VideoGames πολύ πιο ενδιαφέρον απότι μια γυναικα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    an etsi fanike sugnwmh, tha grafw sta ellinika ali fora.. den to diorthwsa gia na ton ehrwneutw pantws..
    Mhn masas re, spase to katesthmeno!
    To latiniko alfavhto den einai grammatika lathos, astous na lene, allo na mhn ksereis na grafeis orthografimena, allo na kaneis lathos sthn syntaksh kai allo na grafeis me latinika grammata.

Pantws allo o koinwnikos kai mh koinwnikos gamer pou isws na prosexei h oxi thn emfanish tou kai allo afto pou perigrafei o Aion, oti h gynaika as poume xanei thn thylikothta ths ean asxolithei me "antrika" hobbys opws games kai kynhgi, h me "antrikes" douleies (mhxanikos, ydravlikos).

Egw thewrw ton eafto mou all around nerd pantws kai me ta games eimai porwmenos, kai me to internet kai me tis tainies kai me ta epitrapezia kai me ta comics kai me ta cartoons ktlktl.
    Genika to poly to kathisio ftaiei

Leave a comment:

• Gift
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Εμένα το gaming καθώς και ο υπολογιστής γενικότερα έχει επηρεάσει αρνητικά τη κοινωνική μου ζωή ξεκινώντας απο το δημοτικό και σταματώντας στην εφηβεία όπου έκανα μια προσπάθεια και ξεκόλλησα. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ειλικρινά πως ακόμα ζω επιπτώσεις απο τη τότε απομόνωσή μου.
    Πέρα, βέβαια, απο στερεοτυπικές εικόνες, ο φανατικός gamer του '90 με το φανατικό gamer του '00 ή του '10 δεν έχει τόσο διαφορά όσο αφήνει να εννοηθεί η όποια προσπάθεια προοδευτικής σκέψης. Το οτι άλλαξαν οι εποχές δε πάει να πει πως άλλαξε μαγικά και η επιρροή της προσήλωσης στα ηλεκτρονικά στη προσωπικότητα του ανθρώπου.

Άλλο ο gamer των 90s άλλο των 00s και άλλο των 10s.

Για παράδειγμα αυτός των 90s είχε το Playstation το 1,το Nintendo 64 το Sega Dreamcast,κτλ....δεν είχαν γίνει μόδα τα internet cafe τότε,και τα online δεν υπήρχαν καν. Οπότε λογικά αυτός των 90s φαινόταν λιγότερο κοινωνικός απ'αυτόν των 00s, και το να ασχολιοσουν με βιντεοπαιχνίδια τότε,ήταν ακόμα cult. ;)

Πώς δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα; Νομίζω πια το να είσαι gamer δε σε κάνει τίποτα φρικιό ή nerd,αφού πλέον ακόμα και οι γιαγιάδες παίζουν έστω και για πλάκα,όπως είπαμε πριν

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    an etsi fanike sugnwmh, tha grafw sta ellinika ali fora.. den to diorthwsa gia na ton ehrwneutw pantws..

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εμένα το gaming καθώς και ο υπολογιστής γενικότερα έχει επηρεάσει αρνητικά τη κοινωνική μου ζωή ξεκινώντας απο το δημοτικό και σταματώντας στην εφηβεία όπου έκανα μια προσπάθεια και ξεκόλλησα. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ειλικρινά πως ακόμα ζω επιπτώσεις απο τη τότε απομόνωσή μου.
    Πέρα, βέβαια, απο στερεοτυπικές εικόνες, ο φανατικός gamer του '90 με το φανατικό gamer του '00 ή του '10 δεν έχει τόσο διαφορά όσο αφήνει να εννοηθεί η όποια προσπάθεια προοδευτικής σκέψης. Το οτι άλλαξαν οι εποχές δε πάει να πει πως άλλαξε μαγικά και η επιρροή της προσήλωσης στα ηλεκτρονικά στη προσωπικότητα του ανθρώπου.

@ Raf : Την Λιδα την ξεχασες ρε μαλακα ? μεχρι και longest journey επαιζε ! <3 :p

Άμα σου πω πως ξέχασα εντελώς πως είναι κοινή γνωστή... :o

(edit: επίσης τη ξέχασα γενικά..)

[quote]
    gia poio logo, einai lathos na xrisimopoiw latiniko alfavito as poume?[/quote]

Εμένα με ενοχλεί για τους λόγους μου αλλά ούτε λάθος είναι ούτε θα στο απαγορέψει κανένας. Απλά όταν κάθε ένα γράμμα του post σου είναι γραμματικά λάθος είναι λίγο ειρωνικό να κάνεις δευτερεύουσες συντακτικές διορθώσεις στον άλλον.

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    gia poio logo, einai lathos na xrisimopoiw latiniko alfavito as poume?

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

Αντε γιατι το κουρασατε

@ Raf : Την Λιδα την ξεχασες ρε μαλακα ? μεχρι και longest journey επαιζε ! <3 :p

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Η εποχή που ο gamer δεν είχε γκόμενα έχει περάσει ανεπιστρεπτί
    Το θεμα ειναι οτι ο τροπος με τον οποιον μιλατε δειχνει οτι θεωρειτε πως το να ασχολεισαι με video-παιχνιδια καθοριζει τη ζωη σου συνολικα και σε οριζει σαν ανθρωπο (απο το πως εισαι εξωτερικα μεχρι και εσωτερικα σε κοινωνικο επιπεδο).

οι ώρες που είναι απαραίτητο να αφιερώνει κάποιος στο gaming ώστε να θεωρηθεί τέτοιος
    Η δικια μου αποψη ειναι οτι το ''απαραιτητο'' που αναφερεις δεν υφισταται. Ο χρονος που καταναλωνεις στις δραστηριοτητες σου ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Αν θεωρεις οτι ειναι ανισα κατανεμημενος μπορεις να τον οριοθετησεις διαφορετικα. Το να εισαι gamer δεν σε εντασσει σε ενα συνδεσμο ανθρωπων που αυστηρα ασχολουνται με τα video-games ''τοσες'' ωρες την ημερα (διαφορετικα σε διαγραφουν ας πουμε). Εχεις δικιο, ειναι ενα χομπυ που θελει χρονο αλλα αν ενα παιχνιδι 100 ωρων το τελειωνεις σε μια εβδομαδα ή σε 10 μηνες εχει να κανει με το πως εσυ διαλεγεις να καταναλωνεις το χρονο σου και το τι προτεραιοτητες θετεις στη ζωη σου. Gamer παντως εισαι και στις 2 περιπτωσεις.

Επιπλεον θεωρω οτι οι περισσοτεροι ειμαστε σε μια ηλικια που καταλαβαινουμε και το τι σημαινει κοινωνικη ζωη και τι ειναι το gaming (δεν ειμαστε 10 χρονων). Θεωρω αδιανοητο εν ετη 2013 και μιλωντας απο μεσα, εμεις οι ιδιοι να υποστηριζουμε οτι αυτοι που παιζουν βιντεο παιχνιδια ταυτιζονται με στερεοτυπικες εικονες της 10ετιας του 80-90.

Αληθεια, οσοι ασχολειστε σημερα με τα βιντεο παινιδια, θεωρειτε σοβαρα οτι αυτο δημιουργει προβλημα στην κοινωνικη σας ζωη?

Τώρα στο θέμα των γυναικών τι να πω, για μένα περισσότερο ταμπού είναι παρά υπαρκτό (και ουσιαστικό) ζήτημα, που δείχνει και με πόση ανασφάλεια αντιμετωπίζει ο ίδιος ο "άντρας gamer" το χόμπι του.
    +1000

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Και αν εσύ θες να διορθώνεις γενικές και αιτιατικές στους άλλους γράψε ελληνικά με ελληνική αλφάβητο.. <_<

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by TenshiKo View Post
    akiro: @the cursed , to uper tou deontos einai lathos, uper to deon einai to swsto, ama thes na diorthwseis kanto swsta..
    Σωστή είσαι, οι κακές συνήθειες δυστυχώς δεν κόβονται εύκολα...

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    vasika en telei den nomizw oti prepei na vazoume tabeles se mia asxolia giati akoma kai an apeuthinetai kata kirio logo se andriko koino de pavei na einai thema goustou.. opws kai oi protimhseis stis tainies h sth mousikh h otidipote alo..

akiro: @the cursed , to uper tou deontos einai lathos, uper to deon einai to swsto, ama thes na diorthwseis kanto swsta..

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    νομίζουμε ότι αποτελεί ένα μοναδικό χόμπι που δέχεται κοινωνική κατακραυγή
    Με αφορμή αυτό, να επιστρέψω λίγο σε κάτι για το οποίο έγιναν μια - δυο νύξεις νωρίτερα... Η εποχή που ο gamer δεν είχε γκόμενα έχει περάσει ανεπιστρεπτί, πλέον θεωρείται cool να είσαι καμένος κι έχω γνωρίσει εντυπωσιακό αριθμό κοριτσιών (τουλάχιστον στις ηλικίες μέχρι τα 25) που να ελκύεται από τέτοιου τύπου αρσενικά.

Ο στερεοτυπικός καμένος gamer πλέον έχει γκόμενα, απλώς τη συναναστρέφεται λιγότερες ώρες τη μέρα, για τα "βασικά" της σχέσης και μόνο.

Leave a comment:

• Gift
    replied
    Για μένα πάντως gamer είναι αυτός που έχει έστω και μια παιχνιδομηχανή στο σπίτι,και την παίζει αυτός. Είτε παίζει 1 ώρα την ημέρα είτε 20 (!!!!) θεωρείται gamer,απλά ο ένας είναι πιο ελαφρύς και ο άλλος πιο βαρύς.

Αυτός που κάθεται στον υπολογιστή και παίζει τάβλι ή πασιέτζα με τις ώρες δε θα μπορούσε να θεωρηθεί gamer....έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες gamers (casual, hardcore κτλ) που τις αποδέχονται μέχρι και οι εταιρείες, για αυτό βλέπουμε και κονσόλες τύπου Wii, άσχετους ανθρώπους με τη βιομηχανία να παίζουν flash games και γιαγιάδες να κουνάνε wii motes. Δεν μπορείς να πεις ότι η γιαγιά είναι gamer, αλλά σίγουρα έχει κάποια επαφή. Από την άλλη όμως, δε θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις gamer τον τύπο που παίζει σταθερά 2 ώρες την ημέρα το random flash game; Κατά τη γνώμη μου, μπορείς, έστω και αν βάλεις την παραπάνω ταμπέλα "casual" μπροστά.

Συμφωνώ σε αυτό που λες, ότι δηλαδή ένας gamer πρέπει να έχει μία βαθύτερη γνώση της βιομηχανίας, όπως φυσικά (θα έπρεπε να) συμβαίνει και με όλα τα χόμπι, είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε αστροφυσική, είτε μοντελισμός.

Απλά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, όπου υπάρχει μία κρυφή ωραιοποίηση του χώρου και που νομίζουμε ότι αποτελεί ένα μοναδικό χόμπι που δέχεται κοινωνική κατακραυγή ενώ στην πραγματικότητα κρύβει πλούσιες εμπειρίες και αρτιστικές προεκτάσεις... ε, ας χαλαρώσουμε .

Τώρα στο θέμα των γυναικών τι να πω, για μένα περισσότερο ταμπού είναι παρά υπαρκτό (και ουσιαστικό) ζήτημα, που δείχνει και με πόση ανασφάλεια αντιμετωπίζει ο ίδιος ο "άντρας gamer" το χόμπι του.

Leave a comment:

Working...
X