Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Το gaming είναι εκ των πραγμάτων ανδρικό χόμπι γιατί μέσω ανδρικού κοινού μεγενθύνθηκε τα τελευταία χρόνια για να απορροφήσει περισσότερες γυναίκες που και πάλι αποτελούν ευτυχώς ή δυστυχώς ασήμαντη μειοψηφία.
    Εγώ γυναίκα gamer δεν έχω συναντήσει ποτέ μου αλλά εδώ που μένω δεν έχω και πολλές ευκαιρίες για μια τέτοια συνάντηση, έχω δει όμως πολλά posts στο 9gag και σε συναφή sites με γκομενάρες gamers, λες και πρόκειται για μουσειακό είδος! Όπως και να το κάνουμε το gaming ελκύει την αρσενική ιδιοσυγκρασία για άγνωστους σε 'μένα λόγους. Και συμφωνώ με τον Cursed, πρέπει να συμφωνίσουμε στο τι θεωρούμε "gamer". Αν οι γκομενάρες που όλοι ξέρετε και που λέτε πως παίζουν games είναι gamers στο επίπεδο του "μπαίνω g-o και καίγομαι στα threads" (γιατί αυτό ρώτησε ουσιαστικά το παλικάρι στο op post) και όχι απλά έχουν αγοράσει μια κονσόλα και κάποια παιχνίδια και περιστασιακά αφιερώνουν χρόνο.. τότε πού στο καλό είναι;

Οι Έλληνες gamers έχουν την εντύπωση ότι το να παίζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια αποτελεί μία ουσιαστικότατη ιδιότητα που αγγίζει τα όρια του cult και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...

Το GamePro φταίει :p

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Δεν ξέρω αν απ' την αρχή της κουβέντας βρίσκομαι σε άλλο μήκος κύματος, αλλά gamer με την αυστηρή έννοια δεν αντιλαμβάνομαι ως αυτόν που απλώς παίζει videogames, αλλά αυτόν ο οποίος θα παίξει με μεράκι, θα εξερευνήσει, θ' απολαύσει, θα προσπαθήσει να επιτύχει σε προκλήσεις και (το βασικότερο) θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πολύ καλά τα της βιομηχανίας, τις νέες κυκλοφορίες και γενικότερα θα ξοδεύει αρκετό επιπλέον χρόνο ώστε να ενημερωθεί και να διαβάσει απόψεις σχετικά με videogames.

Οι διαφορές είναι μεγάλες, το αντίστοιχο που μπορώ να σκεφτώ είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που θα κάτσει να δει Champion's League και μετά θα πάει και για 5x5 επειδή του αρέσει το ποδόσφαιρο και του φανατικού φίλαθλου ο οποίος θα δει αγώνες απ' όλα τα πρωταθλήματα μέσα στη βδομάδα, θα παίξει στοίχημα, θα γνωρίζει τα παραγοντικά, τα εξωαγωνιστικά, απ' έξω τις μεταγραφές, το ποιος σύνδεσμος έριξε ξύλο σε ποιον και σε ποιο σοκάκι πριν τρία χρόνια και λοιπά και λοιπά...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Αυτο που βλεπω εγω παντως με βαση το τι γραφεται εδω μεσα ειναι οτι τα videogames δεν αντιμετωπιζονται ως χομπυ ουτε απο τους gamers αλλα ως κριτηριο για το αν καποιος εχει κοινωνικη ζωη η οχι
    Από τα ελάχιστα ενδιαφέροντα πράγματα που διάβασα στο φόρουμ το τελευταίο εξάμηνο...

Οι Έλληνες gamers έχουν την εντύπωση ότι το να παίζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια αποτελεί μία ουσιαστικότατη ιδιότητα που αγγίζει τα όρια του cult και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... ενώ σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο θεωρείται απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο.

Τέλος πάντων, συμφωνώ 100%.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    nooto, δεν είναι μη-ρεαλιστικό αυτό. Δεδομένου του πόσο αυστηρό ορισμό δίνουμε για τον gamer (τουλάχιστον κάποιοι εδώ μέσα), οι ώρες που είναι απαραίτητο να αφιερώνει κάποιος στο gaming ώστε να θεωρηθεί τέτοιος είναι τόσες πολλές που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για κοινωνική ζωή...

Αλλά και πέραν του θέματος του χρόνου, η λέξη "χόμπι" που χρησιμοποίησες κάνει "τζιζ". Αυτός που παίζει μισή με μια ώρα τη μέρα ένα flash game δεν το έχει ως χόμπι; Πόσοι εδώ μέσα το θεωρούν gamer όμως;

Αν θεωρήσουμε gamer αυτόν ο οποίος έστω και περιστασιακά παίζει, τότε δεν ξέρω τι νόημα έχει η κουβέντα.

Leave a comment:

• Gift
    replied
    Τώρα έγιναν και οι άνδρες gamer άσκημοι; ήμαρτον...

Και γω ασχολούμε με την εμφάνισή μου,αλλά παίζω και 2-3 ώρες την ημέρα τις νύχτες,για να σκοτώνω την ώρα μου...και επειδή ασχολιόμουν με τα βιντεοπαιχνίδια από πολύ μικρός (7 χρονών)

@nooto Κοίτα να δεις,αν ο gamer έχει γκόμενα (ή γκόμενο αν λέμε για γυναίκα gamer),και τη φτύνει για να παίξει playstation,nintendo ή whatever....ε είναι μαλακία πώς να το κάνουμε! ;)

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Αυτο που βλεπω εγω παντως με βαση το τι γραφεται εδω μεσα ειναι οτι τα videogames δεν αντιμετωπιζονται ως χομπυ ουτε απο τους gamers αλλα ως κριτηριο για το αν καποιος εχει κοινωνικη ζωη η οχι

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by NickTG View Post
    Μιας και δεν θα γίνει κάτι τέτοιο
    Δε θα ήμουν τόσο σίγουρος γι' αυτό στη θέση σου, αλλά μακάρι να μη γίνει. Δυστυχώς τα πράγματα κατά εκεί οδεύουν ώρες - ώρες (και δεν εννοώ μόνο εδώ μέσα).

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Όταν χάσω την ελευθερία να κάνω το πρώτο ή όταν το δεύτερο γίνει απαραίτητη προϋπόθεση για να έχω γνώμη επί του θέματος, σε παρακαλώ να μ' ενημερώσεις.

Μιας και δεν θα γίνει κάτι τέτοιο μπορείς να συνεχίσεις έτσι.
    Και εγώ μπορώ να συνεχίσω να γράφω πως αυτά που γράφεις είναι αβάσιμες γενικότητες που αντικατοπτρίζουν τη ζωή σου.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by NickTG View Post
    Δηλαδη γραφεις απο προσωπικη εμπειρια για την πλειονοτητα ολων των gamers.
    Υποθετω τους εχεις γνωρισει ολους. Μαλιστα.
    Όταν χάσω την ελευθερία να κάνω το πρώτο ή όταν το δεύτερο γίνει απαραίτητη προϋπόθεση για να έχω γνώμη επί του θέματος, σε παρακαλώ να μ' ενημερώσεις.

Enpsty, τι ακριβώς εννοείς; Γιατί είναι διφορούμενο αυτό που έγραψες...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το thread είναι η χαρά του politically correct.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by TheCursed View Post
    Υπάρχει κάποια έρευνα που να αποδεικνύει πως είσαι άνθρωπος;

Σοβαρά τώρα, φτάνει μ' αυτήν την καραμέλα. Αν διαφωνείς γράψε το, η κατάθεση προσωπικής εμπειρίας θ' αρχίσει σε λίγο να θεωρείται κατάθεση δεισιδαιμονίας αν συνεχίσουμε έτσι.

Δηλαδη γραφεις απο προσωπικη εμπειρια για την πλειονοτητα ολων των gamers.
    Υποθετω τους εχεις γνωρισει ολους. Μαλιστα.
    Στερεοτυπα μερος 3ο.

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    haha tha tis edixnes pws na kanei tin tsakish sto panteloni kai tha pefte voutiro h tipisa!! <3

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Την ειχα ρε αν ηθελα απλα εκανα "soft play" επειδη ειχε αγορι... :fsss:

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    PS: Δεν "κυκλοφορω" πολυ στην τυχη την πετυχα(και δεν εγινε και τιποτα)..
    poor

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Στερεοτυπα FTW... Υπαρχουν γυναικες gamers και ειναι και πολυ ομορφες πολλες φορες, εχει τυχει να γνωρισω και τετοια οποτε δεν ειναι και τοσο σπανιο φαινομενο.. Τωρα οποιος "κυκλοφορει" περισσοτερο στον πραγματικο κοσμο(4D, 1000fps FTW) γνωριζει και περισσοτερες γυναικες(οποτε περισσοτερες πιθανοτητες να βρει γυναικα gamer). Οποιος δεν εχει τοσες κοινωνικες επαφες και κρινει με οτι θυμαται απο τη σχολη του/σχολειο και απο το τι βλεπει στις καφετεριες που παει τοτε θα εχει και στρεβλωμένη αποψη..

PS: Δεν "κυκλοφορω" πολυ στην τυχη την πετυχα(και δεν εγινε και τιποτα)..

Leave a comment:

Working...
X