Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γυναίκες gamers
Collapse
X
-
Ενταξει το σεντονι δεν παλευεται ευκολα σε greeklish αλλα να γραψεις μια προταση σε chat στυλ ειναι μια χαρα..
-
Κράτησέ το στα ελληνικά, καλύτερα είναι και στο ενδεχόμενο ενός κατεβατού θα έχεις περισσότερους αναγνώστες.
Leave a comment:
-
Mh dineis shmasia apla..
Kanw to switch se greeklish kai egw, me epeise o GZ telika.. ;)
Leave a comment:
-
Originally posted by Ground_zero View PostMhn masas re, spase to katesthmeno!
To latiniko alfavhto den einai grammatika lathos, astous na lene, allo na mhn ksereis na grafeis orthografimena, allo na kaneis lathos sthn syntaksh kai allo na grafeis me latinika gramατα
οκ, το θεμα ειναι ακυρο με τη συζητηση, αλλα ηθελα να το πω αυτο: υπαρχουν ατομα που θεωρουν οτι η χρηση greeklish αλλοιωνει τη γλωσσα και συμφωνω, αυτο που με πειραξε ηταν το οτι δεν μπορω να διορθωσω κατι γραφοντας με greeklish , οτι δηλαδη αν γραφεις με ελληνικα και τονους τα λεγομενα σου εχουν μεγαλυτερο κυρος?
εγω λατρευω την ελληνικη γλωσσα και τη χειριζομαι αρκετα καλα, ποτε δε με επηρεασαν ποτε μου τα greeklish γιατι εχω υποβραθο.. και δεν ηθελα να διορθωσω το παλικαρι ουτε για να δειξω οτι ξερω ουτε για να ειρωνευτω, το ιδιο θα ηθελα να κανουν και σε μενα αν εκανα καποιο λαθος ακριβως γιατι θελω να χειριζομαι σωστα τη γλωσσα.. οποτε το συγγνωμη πηγαινε εκει , στο αν φανηκε διαφορετικα απο οτι θα επρεπε:Ρ
Leave a comment:
-
Δεν είναι καλό που κάθομαι, το ξέρω, βλέπω να χάνω το χρόνο μου, αλλά ok όλα θα γίνουν σιγά σιγά
.
Leave a comment:
-
Νοοτο, είναι η δεύτερη φορά που παρατάω το φόρουμ και επιστρέφω μόνο και μόνο επειδή έτυχε να διαβάσω ωραία posts σουOriginally posted by nooto View PostΤο θεμα ειναι οτι ο τροπος με τον οποιον μιλατε δειχνει οτι θεωρειτε πως το να ασχολεισαι με video-παιχνιδια καθοριζει τη ζωη σου συνολικα και σε οριζει σαν ανθρωπο (απο το πως εισαι εξωτερικα μεχρι και εσωτερικα σε κοινωνικο επιπεδο).
Η δικια μου αποψη ειναι οτι το ''απαραιτητο'' που αναφερεις δεν υφισταται. Ο χρονος που καταναλωνεις στις δραστηριοτητες σου ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Αν θεωρεις οτι ειναι ανισα κατανεμημενος μπορεις να τον οριοθετησεις διαφορετικα. Το να εισαι gamer δεν σε εντασσει σε ενα συνδεσμο ανθρωπων που αυστηρα ασχολουνται με τα video-games ''τοσες'' ωρες την ημερα (διαφορετικα σε διαγραφουν ας πουμε). Εχεις δικιο, ειναι ενα χομπυ που θελει χρονο αλλα αν ενα παιχνιδι 100 ωρων το τελειωνεις σε μια εβδομαδα ή σε 10 μηνες εχει να κανει με το πως εσυ διαλεγεις να καταναλωνεις το χρονο σου και το τι προτεραιοτητες θετεις στη ζωη σου. Gamer παντως εισαι και στις 2 περιπτωσεις.
Επιπλεον θεωρω οτι οι περισσοτεροι ειμαστε σε μια ηλικια που καταλαβαινουμε και το τι σημαινει κοινωνικη ζωη και τι ειναι το gaming (δεν ειμαστε 10 χρονων). Θεωρω αδιανοητο εν ετη 2013 και μιλωντας απο μεσα, εμεις οι ιδιοι να υποστηριζουμε οτι αυτοι που παιζουν βιντεο παιχνιδια ταυτιζονται με στερεοτυπικες εικονες της 10ετιας του 80-90.
Αληθεια, οσοι ασχολειστε σημερα με τα βιντεο παινιδια, θεωρειτε σοβαρα οτι αυτο δημιουργει προβλημα στην κοινωνικη σας ζωη?
+1000
. Θα φτάσω στο σημείο να πω ότι ήσουν/είσαι ο μοναδικός άνθρωπος εδώ μέσα ο οποίος μου δίνει κίνητρα να συνεχίσω να γράφω lol.
Το κάθε χόμπι θέλει πολύ χρόνο και τα παιχνίδια δεν απαιτούν απαραίτητα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ασχολία. Έχει το κακό ότι το κάθε παιχνίδι διαρκεί από λίγες έως πάρα πολλές ώρες. Έχουν το καλό όμως ότι δε χρειάζεται να παίξεις ό,τι κυκλοφορεί εκεί έξω για να έχεις μία άποψη. Αν πάρουμε ως παράδειγμα τα FPS πχ, 5-6 να παίξεις που κυκλοφόρησαν την τελευταία δεκαετία μπορείς να μιλάς άνετα για τις τάσεις του συγκεκριμένου είδους και να οδηγηθείς μάλιστα σε γενικότερα συμπεράσματα για τη βιομηχανία.
Το αν θέλεις να ψαχτείς παραπάνω, να μελετήσεις συγκεκριμένες τάσεις και "ρεύματα," να εμβαθύνεις σε ορισμένα είδη ή να κάνεις master κάποια άλλα, προφανώς και οι απαιτήσεις αλλάζουν. Σε καμία περίπτωση δε θεωρώ πάντως ότι οι "απαραίτητες εργατοώρες" είναι περισσότερες από αυτές οποιασδήποτε άλλης ασχολίας.
Κρίνοντας με βάση τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα πάντως, αισθάνομαι ότι το να γίνεις καλός φωτογράφος, πχ, ή cinefil θέλει δεκαπλάσια προσπάθεια από ότι να γίνεις... καλός (lol) gamer.
Tώρα σε αυτό που λέει ο Cursed για πρόκληση και άθλημα, δεν ξέρω, makes sense από τη μία, από την άλλη υπάρχουν άπειρες γυναίκες αθλήτριες, οπότε κάπου το επιχείρημα μπάζει. Καταλαβαίνω τι λέει βέβαια, αλλά τέτοια επιχειρήματα συνήθως θέλουν και υποστήριξη από στατιστική (όπως και η όλη τοποθέτηση "άντρες gamers" > "γυναίκες gamers").
Edit: Cursed sorry για το τρίτο πρόσωπο, δεν το κάνω με σκοπό, έτσι μου βγήκε
. Μαλακία, αλλά συγχώρεσέ με, βαριέμαι να το διορθώσω κι όλας ρε αδελφέ! Κερνάω βρώμικο όταν βολέψει.
Leave a comment:
-
Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνεις, απλά δεν θέλεις.Originally posted by Ground_zero View PostH isws na yparxoun antres pou thewroun oti oi gynaikes den einai pleon gynaikes an paizoun paixnidia, oh wait....
Ίσος. Θα συμφωνήσω στο ότι οι συνθήκες οδηγούν τις ωραίες γυναίκες αλλου, το είπα και πιο πάνω. Είναι ένας από τους κυριους λόγους αυτός. Όμως υπάρχουν κai άλλοι παράγοντες, κάποιους από αυτούς ακόμα δεν γνωρίζω.Originally posted by TheCursed View PostΤα videogames έχουν πρόκληση και το gaming αποτελεί άθλημα, ο αντρικός εγκέφαλος σε γενικές γραμμές ελκύεται πολύ περισσότερο από οτιδήποτε ενέχει αυτές τις έννοιες.
Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και γυναίκες αθλήτριες που λατρεύουν αυτό που κάνουν ή πως είναι λιγότερο θηλυκές. Απλώς οι πολύ γυναικάρες θα οδηγηθούν συχνότερα αλλού εκ συνθηκών.
Leave a comment:
-
[quote]Mhn masas re, spase to katesthmeno!
To latiniko alfavhto den einai grammatika lathos, astous na lene, allo na mhn ksereis na grafeis orthografimena, allo na kaneis lathos sthn syntaksh kai allo na grafeis me latinika grammata.[/quote]
Εκτείθεσαι.
Leave a comment:
-
Τα videogames έχουν πρόκληση και το gaming αποτελεί άθλημα, ο αντρικός εγκέφαλος σε γενικές γραμμές ελκύεται πολύ περισσότερο από οτιδήποτε ενέχει αυτές τις έννοιες.
Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και γυναίκες αθλήτριες που λατρεύουν αυτό που κάνουν ή πως είναι λιγότερο θηλυκές. Απλώς οι πολύ γυναικάρες θα οδηγηθούν συχνότερα αλλού εκ συνθηκών.
Leave a comment:
Leave a comment: