Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γυναίκες gamers
Collapse
X
-
Γυναικες gamers; Δε νομιζω να υπαρχουν, προσωπικα δεν εχω δει ποτε κονσολα σε κουζινα σπιτιου.
Leave a comment:
-
Φημες λενε οτι ο paixtis σωζει το φορουμ απο την απολυτη ασχημια και αποτελει role-model του συγχρονου gamer..
Leave a comment:
-
Καλά μην έχετε και υψηλές προσδοκίες, πέρα απο μένα δύσκολα θα βρεις άλλα ωραία παιδιά στο φορουμ ...
Leave a comment:
-
Originally posted by TenshiKo View PostΕντάξει Luffy σε διαγράφω απο τη λίστα .. Θα αρκεστώ στους λιγότερο ωραίους και αντίστοιχα απλοϊκούς με μένα :"(
Ωστόσο αν έχεις καμια όμορφη φίλη μη διστάσεις να τη φέρεις στην επόμενη συνάντηση.
Leave a comment:
-
Εντάξει Luffy σε διαγράφω απο τη λίστα .. Θα αρκεστώ στους λιγότερο ωραίους και αντίστοιχα απλοϊκούς με μένα :"(
Leave a comment:
-
Έχει ήδη κάποιον. Δες την προηγούμενη σελίδα.Originally posted by Hipster Luffy View Postπαντως κοπελιά εδω θα βρείς εύκολα γκόμενο, ήταν καλή η ιδέα σου να γραφτείς σε ένα τέτοιο φορουμ με τόσα λιγούρια, εγω δυστυχώς είμαι πολύ ωραίος για τις απλοικές κοπέλες οπότε ελπίζω να έχεις τύχη με τα υπόλοιπα συγκαταβατικά μέλη!
Leave a comment:
-
παντως κοπελιά εδω θα βρείς εύκολα γκόμενο, ήταν καλή η ιδέα σου να γραφτείς σε ένα τέτοιο φορουμ με τόσα λιγούρια, εγω δυστυχώς είμαι πολύ ωραίος για τις απλοικές κοπέλες οπότε ελπίζω να έχεις τύχη με τα υπόλοιπα συγκαταβατικά μέλη!
Leave a comment:
Leave a comment: