Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Καλά ήξερα γιατί μου αρέσει αυτό το θέμα. Κάθε φορά που έρχεται ο Azra το θέμα γίνεται λίγο πιο «καμένο». χαχαχαχαχαχαχαχαχα :xp:

Βρήκα να στραμπουλήξω το δεξί μου πόδι και να μάθιω αυτό το γαμημένο νέο. χαχαχαχαχα ... ΑΟΥΤΣ! Φέρτε νοσοκόμα, ρε παιδιάαααααα!!!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• Gift
    replied
    Μια άλλη απορία που έχω είναι πιο εύκολο να βρούμε γυναίκα gamer νεαρής ηλικίας,κάτω των 25 ή άνδρα gamer που έχει καβατζάρει τα 50;

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Αστους να δικαιολογούνται όσες φορές έχω ανοίξει θέμα για γυναίκες το κλειδώνουν, είναι φανατικοί χριστιανοί και θεωρούν αμαρτία την ενασχόληση με τα θηλυκά! Έτσι μετα το αβατο του αγιου όρους δημιουργήθηκε το άβατο των nerds..

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    απλα εδω υπαρχουν ατομα που εχουν παιξει τιτλους που το main gaming κοινο αγνοει
    Τωρα την εντυπωσιασες παρα πολυ...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by TenshiKo View Post
    Άραξτε δεν ειμαι γυναίκα ο azrael είμαι!!:Ρ

Μιας που απο το θέμα ξεφύγαμε θέλω να μου λύσετε κάτι απορίες:
    1. Γιατί δεν επιβιώνει καμία τύπισσα εδώ; Φεύγουν μόνες τους ή τους κάνετε πόλεμο και τις διώχνετε; και 2. Τι σας έχει κάνει αυτός ο azrael πια?:Ρ
    1. Δεν ειναι οτι δεν επιβιωνουν. Δε μπαινουν εξαρχης. Ειμαστε μια ελληνικη κοινοτητα 20 ατομων και αρκετα ψαγμενων - δε το λεω με ψωνιστικη εννοια, απλα εδω υπαρχουν ατομα που εχουν παιξει τιτλους που το main gaming κοινο αγνοει, επισης εδω δε θα δεις μεγαλες συζητησεις για το τελευταιο Call of Duty, PES, Fifa κλπ. Ποσο πιθανο ειναι να μπει εδω μια γυναικα και γιατι να μεινει.

2. Τιποτα. Ο Azrael ειναι ατομαρα (ηταν), εχει χαθει καιρο (2-3 χρονια;), αρκετες φορες εκανε ψευτικο προφιλ. Δεν εκανε ομως κακο στο forum. We miss you buddy.

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Αν είναι κούκλος αθλητικός τυπάς δεν είναι του γούστου μου!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Φημες λενε οτι ο paixtis σωζει το φορουμ απο την απολυτη ασχημια και αποτελει role-model του συγχρονου gamer..
    Χαχα τρου στόρι όπως φαίνεται και από τα λεγόμενα του μεγιστότατου στην υπογραφή μου.
    Πλάκα πλάκα θυμάμαι πως κάποιες γνωστές μου είχαν δει φωτογραφίες από άτομα του forum και ο παίχτης είχε αποσπάσει τα πλέον θετικά σχόλια.
    Δεν είναι θέμα Νιντέντο πλέον.-

Leave a comment:

• Roronoa
    replied

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    o azrael einai

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Άραξτε δεν ειμαι γυναίκα ο azrael είμαι!!:Ρ

Μιας που απο το θέμα ξεφύγαμε θέλω να μου λύσετε κάτι απορίες:
    1. Γιατί δεν επιβιώνει καμία τύπισσα εδώ; Φεύγουν μόνες τους ή τους κάνετε πόλεμο και τις διώχνετε; και 2. Τι σας έχει κάνει αυτός ο azrael πια?:Ρ

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αυτη η κ...ολα φταιει που εχασα το επαθλο...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Χρήστο μη το ζορίζεις, έχω αποκλειστικό βίντεο απο το ταξίδι σου στην Ιαπωνία!

[YOUTUBEHD]0shZsKkEn_c[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Προσωπικα εξακολουθω να αμφιβαλλω για το αν η TenshiΚo ειναι οντως γυναικα... πιστευω οποιαδηποτε normal γυναικα θα χε φυγει ηδη.

Απαιτω γυμνες φωτογραφιες για αποδειξη.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Πρέπει να μην ξεχνάμε πάντως πως στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες δυτικές χώρες (τουλάχιστον για Αγγλία, Αμερική μπορώ να εγγυηθώ - και όχι, δεν υπάρχει κάποια έρευνα ούτε γι' αυτό, μάλλον τα ξύνουν όλη τη μέρα αυτοί οι "επιστήμονες" :troll οι γυναίκες gamers είναι αρκετά λιγότερες, εδώ διατηρούμε ακόμη το χόμπι περισσότερο αντρικό. Βέβαια κι αυτό σιγά - σιγά ολοένα και αλλάζει.

Leave a comment:

Working...
X