Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γυναίκες gamers
Collapse
X
-
Παραβλέποντας την Τάννοια (τάννο + άνοια) να πω πως όταν ήσασταν στο δημοτικό πέρναγε πολύ αργα ο χρόνος επειδή κάθε μέρα ο εγκέφαλος προσλάβανε, επεξεργαζόταν και αποθήκευε νέες πληροφορίες. Κάθε μέρα μάθαινες και κάτι καινούργιο. Έτσι όταν τελείωνες πχ την πέμπτη δημοτικού ένοιωθες λες και είχε περάσει πολύς καιρός γιατί ο εγκέφαλος είχε σύνολο πληροφοριών τελείως διαφορετικό από την τετάρτη. Από τη στιγμή που μπεις σε μια ρουτίνα, κάθε μέρα είναι ίδια. Κάθε μέρα δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από την προηγούμενη. Οπότε η λύση: νέες εμπειρίες, διάφορα χόμπι, οτιδήποτε μπορεί να γεμίσει τον "σκληρό"
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός, έχω πιει 4 μπύρες, αλλιώς edit αύριο
Leave a comment:
-
Na kanoume poly Slow-Mo?Θέλετε κολπάκι που να σας κάνει πιο αργό το lvl-up?
Leave a comment:
-
Originally posted by i Have no EqualΜετα απο ενα σημειο(20-εκει) το level-up γινεται πολυ ποιο γρηγορα παντως, ουτε καν το καταλαβαινεις.. Σαν να φορας παντου xp-gear ενα πραμα..
Leave a comment:
-
Mhn idrwnete yparxoun 50arhdes poly kaloi se fighting games pou einai kai a poio texnikws apaithtika games pou yparxoun, den exoume anagh emeis.
Leave a comment:
-
Εντάξει σε τέτοιες καταστάσεις εννοείται..Απλώς αναφέρομαι στα θέματα οικογένειας,δουλειάς κτλ..Εμένα προσωπικά δν θα με φρενάρουν καθόλου..
Leave a comment:
-
@paixtis Ε όχι και τίποτα....αν πάθει κάποιος κανένα Parkinson ή κανένα Alzheimer ή τίποτα χειρότερο,άντε να μπορεί να παίξει μετά.
Άσε που μετά από κάποια ηλικία οι επιδόσεις σου στο gaming θα είναι χαμηλές. Ειδικά αν γουστάρεις παιχνίδια,που θέλουν ικανότητα στα χέρια,όπως τα racing games. Όλο τελευταίος θα βγαίνεις.
Leave a comment:
-
Μετα απο ενα σημειο(20-εκει) το level-up γινεται πολυ ποιο γρηγορα παντως, ουτε καν το καταλαβαινεις.. Σαν να φορας παντου xp-gear ενα πραμα..
Leave a comment:
-
Εγώ λέω ότι όλοι θα φτάσουμε τα 40,50 και βάλε κ θα είμαστε gamers ακόμη.Εγώ προσωπικά δν πρόκειται να τα σταματήσω ότι κ να κάνω γιατί είναι το χόμπυ μ κ μ αρέσει κ δν θα σταματήσει να μ αρέσει ότι κ να γίνει κ δν θα μ το απαγορέψει κανείς αυτό όποια κ όποιος αν είναι..
Leave a comment:
Leave a comment: