Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γυναίκες gamers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    LOL ρε, ελεος, που να το πιασει καποιος ρε χωρις την αναφορά...έπρεπε να βάλεις κάποια εικόνα
    Οπότε κατάλαβες τι ήθελα να πω για τις αναφορές σε μικρά γράμματα. χαχαχαχαχαχαχαχα Ήθελα να χρησιμοποιήσω την τακτική κι εδώ για να γελάσουμε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    LOL ρε, ελεος, που να το πιασει καποιος ρε χωρις την αναφορά...έπρεπε να βάλεις κάποια εικόνα

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Δεν με πιάσατε και καλά.

Να ένα hint

Όποιος έχει δει την ταινία, θα καταλάβει τι εννοώ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Που πάει;

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ακόμα πάει αυτό το βιολί.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    (ωπα και οχι peak ευφιίας αλλά ίσως ταχύτητας επεξεργασίας, αλλιώς όλοι οι εφευρέτες θα ήταν teens)
    Ναι, αυτό.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εχω ακουσει πολλες θεωριες για αυτο το peak... 19, 25, ποτέ... κλπ

(ωπα και οχι peak ευφιίας αλλά ίσως ταχύτητας επεξεργασίας, αλλιώς όλοι οι εφευρέτες θα ήταν teens)

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by TenshiKo View Post
    Γενικότερα όσο μεγαλώνουμε και πολλαπλασιάζονται τα νευρικά κύτταρα
    Αυτό όμως νομίζω πως σταματάει στα 19 (που θεωρείται βιολογικά το "peak" της ευφυίας), από εκεί και μετά ο εγκέφαλος σταματάει ν' αναπτύσσεται και αντίθετα υποχωρεί σιγά - σιγά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Dhladh o kalyteros tropos einai na prospathoume na mathoume anwtera mathimatika, gymnoi sthn plateia ths polhs?

No thanks!
    εεε συγκεκριμενοποιεις τωρα... πχ αν φετος εισαι ολη μερα σπιτι δουλεια ενω του χρονου αποφασισεις να μαθεις πιανο και γαλλικα, του χρονου θα δεις πως θα σου φανει ο χρονος σαν να εισαι παλι στο λυκειο

Leave a comment:

• TenshiKo
    replied
    Γενικότερα όσο μεγαλώνουμε και πολλαπλασιάζονται τα νευρικά κύτταρα, μας φαίνεται ότι ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα γιατί επεξεργάζεται ο εγκέφαλος τις πληροφορίες γρηγορότερα, δεν ξέρω αν οι νεες εμπειρίες κ πληροφόριες σου δίνουν την αίσθηση οτι περνάει πιο αργά ο χρόνος αλλά σίγουρα περνάει καλύτερα

Και θα συνιστούσα στην ηλικία σας να μην πίνετε πολύ!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Dhladh o kalyteros tropos einai na prospathoume na mathoume anwtera mathimatika, gymnoi sthn plateia ths polhs?

No thanks!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ ξέρω ότι όταν περνάς καλά,ο χρόνος περνάει γρηγορότερα.Πχ η Β' λυκείου που ήμουν μέσα στο άγχος δεν πέρναγε με τίποτα.Στη Γ' λυκείου που δε με ένοιαζε τίποτα,ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η χρονιά.θέλετε πιο πρόσφατο παράδειγμα;όλο το καλοκαίρι που δούλευα και πέρναγα καλά,δεν κατάλαβα για πότε πέρασε.με εξαίρεση τον αύγουστο που κάθε μέρα τη θυμάμαι λες και κράτησε βδομάδες.Ο χειρότερος μήνας της ζωής μου,δεν πέρναγε με τίποτα.Πολύ δουλειά,άγχος,αλλαγές σε εργασιακό και μη,περιβάλλον,γενικά γαμήθηκε το σύμπαν.Με το που τελείωσε ο Αύγουστος,οι Σεπτέμβριος-οκτώβριος πέρασαν χαλαρά.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Οπότε χρειαζόμαστε θεωρία πεδίου για να επιλύσουμε το πρόβλημα!!!!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Χιπς!
    Νομίζω με τόσο αλκοολ, γενικότερα η ροή του χρόνου γίνεται σχετικιστική

Leave a comment:

Working...
X