Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ) 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ωραια εικονα μετά το επιτυχές χτύπημα πέναλντι και την προκριση

o μεγάλος Novaκ Djokovic πανηγυρίζει για την πρόκριση της Ελλάδας

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Α, επίσης έχει δρομολογηθεί ποινή στο Σουάρες.

Μια λιγούρα ένιωσε το παιδί, πώς κάνουν έτσι...
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• οχι έτσι θα τον άφηναν

Eλπιζω να έχει κάνει εμβόλια και να μην κόλλησε ο παιχτης της Ιταλίας καμιά αρρώστια.

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
          Αρα δεν ειναι; Βασικα απο συζητηση εδω στο γραφειο καταληγω στο οτι οι περισσοτεροι ειδαμε τι ακριβως εγινε αλλα υπαρχει διαφωνια στο αν αυτο ειναι πεναλτυ ή οχι ακομη κι αν το ποδι του Σαμαρα βρηκε στου Ελεφαντοστου.
          Απαντάς σοβαρά σε τρολοποστ που έγινε για άλλο λόγο και όχι να αναλύσει αν επρεπε το ντοσει μπεναλτι το διαιτιστις
          βλέποντας πάντως και άλλα replay εκτός από αυτό που δείξαν στην αρχή, είναι penalty νομίζω

Originally posted by BigBOSS View Post
          ωραια εικονα μετά το επιτυχές χτύπημα πέναλντι και την προκριση

Έχει και την άναλογη στάση του σώματος, απορώ πως ακόμα και δεν έχουν σκάσει φοτοσοπιές με παπιά

Comment

• Πάντως πόσο τεράστια διαφορά κάνει μια γωνιά λήψης σε ένα ριπλέι. Για εμένα είναι σίγουρα πέναλτι, ευτυχώς που ήταν στην σωστή θέση ο διαιτητής και νομίζω ότι η μη διαμαρτυρία του παίκτη της Ακτής λέει πολλά.
            Titus θέλω να αναφέρεις τι έλεγαν Λινεκερ-Σιρερ μετά το ματς .

Δυο κλιπ.

Ενα ωραίο με τον Κονε να χαιρετά τους πιτσιρικάδες που συνόδευαν τους παίκτες της εθνικής πριν το ματς :

Και ένα περίεργο, με Ελληνες να βρίζουν (?) τον Σαμαρά μετά το παιχνίδι και κατά την διάρκεια σε συνέντευξης με τον Lineker
            https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/432...py7gAxHSsWEUix.

Edit: tweets : http://www.sport24.gr/football/mundi...s.2863630.html

Comment

• Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                Titus θέλω να αναφέρεις τι έλεγαν Λινεκερ-Σιρερ μετά το ματς .
                Λίγο πολύ είναι γνωστό. Ήταν αρκετά ξινισμένοι - και για να πω την αλήθεια και στα προκριματικά και στους δύο πρώτους αγώνες δεν προδιαθέταμε - αλλά είπανε πως περάσαμε δίκαια, ήμασταν πιο ομάδα και αξίζαμε το γκολ γιατί το παλέψαμε. Το πέναλτι ήταν καθαρό, καμία αμφισβήτηση - και δεν καταλαβαίνω γιατί το αμφισβητούμε εμείς, για να κάνουμε τους καλούς και τους δίκαιους ή για να πούμε πως ο Σαμαράς είναι άμπαλος και έμπλεξε τα πόδια του? Επίσης παραδέχτηκαν πως ζηλεύουν που δεν είναι στη θέση μας. Κράξανε τον Παπασταθόπουλο που είχε τραβηχτεί πολύ πίσω στη φάση του γκολ ουσιαστικά δημιουργώντας την ευκαιρία, αλλά ήταν αρκετά θερμοί στις δικές μας και τον τρόπο που επιτεθήκαμε. Γενικά το Λίνεκερ τον πάω πολύ σα φυσιογνωμία και σκέφτεται σαν παίκτης και μάλιστα μεγάλος, όχι σα μαϊντανός ή σα δημοσιογράφος.

Εντάξει, μόνο λόγω Ντρογκμπά είναι λογικό να υποστηρίζανε τους Ιβοριανούς αλλά ήταν δίκαιοι και, παρά την ξινίλα, μας παραδέχτηκαν.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Δεν τρολλάρω Enpsty αυτό που πιστεύω λέω!Δεν έβαλε πόδι ο Ιβοριανός!Απλά σταμάτησε μπροστά του και ο Σαμαράς έξυπνα ακούμπησε το πόδι του στον Ιβοριανό και έπεσε εσκεμμένα για να πάρει το πέναλτι!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by Titus View Post

Εντάξει, μόνο λόγω Ντρογκμπά είναι λογικό να υποστηρίζανε τους Ιβοριανούς αλλά ήταν δίκαιοι και, παρά την ξινίλα, μας παραδέχτηκαν.

Πιστεύω ότι γενικά οι περισσότεροι Αγγλοι δημοσιογράφοι αν και ξινοί, είναι ακριβοδικαιοι. Πραγματικά, επειδή παρακολουθώ πολύ premier league, παθαίνω πλάκα στον σχολιασμό των παιχνιδιών καθώς και στα pre-after match shows με το πόσο αντικειμενικα βλέπουν-παρουσιάζουν-αναλύουν ένα ματς. Θα χλευάσουν, αλλά το κάνουν ισορροπημένα και ποτέ μεροληπτικά, πολλές φορές έχω δει ματς αγγλικής ομάδας με κάποια ξένη για αυτούς ή και της ίδιας της εθνικής Αγγλίας και μου κάνει εντύπωση πόσο ψυχρά και αμερόληπτα παρουσιάζουν, σε βαθμό που απορείς αν υποστηρίζουν τις ομάδες τους, ακόμα και αν σχολιαστής-αναλυτής είναι πρώην παίκτης-σημαία της ομάδας που παίζει.

Comment

• Από τα καλύτερα άρθρα που έχω διαβάσει γύρω από τον αθλητισμό γενικότερα, γραμμένο στις 27/5 γύρω από το γιατί ο Σουάρες είναι τόσο εκνευριστικός, αντιπαθής και απλά θες να του σπάσεις τα παϊδια με ένα στειλιάρι.

ΔΕΝ είναι αυτό που περιμένετε να διαβάσετε.

A journey in pursuit of Luis Suarez, who -- when he's not biting opponents -- is the most beautiful player in the game.

Το κείμενο τονίζει, ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα, μια παράμετρο που οι γέννημα - θρέμμα Ευρωπαίοι, μεσοαστοί, όπως θέλετε πείτε το, ξεχνάμε: από ποιό κόσμο προέρχονται πάρα πολλοί παίκτες. Όταν ο Ανρί μιλούσε για την οργή που ένιωθε σαν παίκτης και τον πίεζε όλο και περισσότερο (και λόγω ρατσισμού), όταν ο Ριβάλντο έλεγε "δε μπορώ να ξεχάσω το αίσθημα της πείνας", όταν ο Ζιντάν με τα πρώτα χρήματα που πήρε έφτιαξε τα δόντια του που είχαν καταστραφεί από τον υποσιτισμό σαν παιδί, όταν τόσες και τόσες καραβιές Αφρικανών προσπαθούν να βρουν τρόπο να επιβιώσουν αυτοί και οι οικογένειές τους, πρόκειται για κοινωνικά στοιχεία που ξεπερνούν το παιχνίδι κατά πολύ.

Στην περίπτωση του Σουάρες, ξεχνάμε πως προέρχεται (αν δεν κάνω λάθος) από μια εκ των σκληρότερων favelas της Λ. Αμερικής, σε σημείο να θεωρείται από άλλους Λατινοαμερικάνους σαν "παράσημο" από μόνο του. Σαν κάτι όχι ανώτερο, αλλά ξεχωριστό, σα να έχει περάσει από κάτι απρόσιτο.

Σε καμία περίπτωση δεν τον δικαιολογώ, αν μη τι άλλο επειδή 1) αντίστοιχα καλοί παίκτες και ακόμα μεγαλύτεροι, με αντίστοιχες καταβολές, δεν έχουν δείξει παρόμοιες συμπεριφορές 2) Σιχαίνομαι εκ φύσης τους υποκριτές, και ο Σουάρες είναι απίστευτα υποκριτής στο παιχνίδι του 3) Το να δαγκώνεις έτσι εν ψυχρώ τον άλλο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αλλά, πέρα από το ότι είναι πολύ όμορφο σαν κείμενο, ίσως απαντήσει κάποια ερωτήματα.

Comment

• Comment

• Σουάρεζ biteman

Temukan mengapa slot QRIS dan slot pulsa 5000 menjadi pilihan populer di kalangan pemain daring. AN138 menawarkan pengalaman bermain yang aman dan cepat dengan metode pembayaran QRIS dan pulsa dari Indosat atau Tri. Non-stop bermain tanpa potongan, memastikan setiap transaksi lebih menguntungkan. Bergabunglah dengan komunitas pemain yang cerdas dan nikmati berbagai pilihan slot menarik. Dapatkan dukungan pelanggan terbaik dan tingkatkan pengalaman bermain Anda di AN138 hari ini!

Originally posted by paixtis View Post
                          Απλά σταμάτησε μπροστά του και ο Σαμαράς έξυπνα ακούμπησε το πόδι του στον Ιβοριανό και έπεσε εσκεμμένα για να πάρει το πέναλτι!
                          ναι αν ειχε μάτια στην πλάτη ισως να μπορούσε να το κάνει αυτό άσχετα αν η φορά του σώματος ήταν στην άλλη κατεύθυνση, το πέναλτι ήταν καθαρό.

Comment

• Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• - Αχ, γιατί με δάγκωσες ??
                              - Έλα που δεν Suarez !!!!

Comment

• Aν έμπαινε το δοκάρι στο τέλος έμφραγμα θα παθαιναν οι Βραζιλιάνοι

Comment

Working...
                                X